patrick 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ سلام من فردا امتحان دارم و استادمون 5 تا سوال بی جواب رو بهمون داده و گفته اینا سوالای امتحانه. لطف کنید و کمکم کنید جواباشو پیدا کنم. ازتون خواهش میکنم _________________________ 1-اگر فشار وارده بر جیوه در 273k از صفر تا 10 به توان 7 kg/m2 افزایش یابد،کار انجام شده را محاسبه کنید.میدانیم که حجم متوسط یک مول جیوه 1/47 *10به توان -5 و ضریب تراکم آن 3/84*10 به توان -11 می باشد. B=-1/7 2-در مورد درستی و نادرستی جملات زیر بحث کنید. الف) تغییر آنتلاپی یک سیستم بسته که در فشار ثابت تحول میابد برابر است با گرمای تبادل شده بین آن سیستم و محیط ب) در تحول برگشت پذیر تغییر آنتروپی سیستم چقدر است؟ ج)تغییر آنتروپی یک سیستم ایزوله همیشه مثبت یا صفر است. د) تغییر آنتالپی یک سیستم گاز کامل به فشار و حجم بستگی ندارد 3-یک موتور گرمایی رورسیبل طی یک سیکل یک مقداری گرما از یک منبع گرم میگیرد و مقدار w کار انجام میدهد و یک مقدار گرما به منبع سرد برمیگرداند.اگر دمای منبع گرم T1 و منبع سرد T2 باشد و ظرفیت گرامیی آن ها c1 و c2 باشد دمای نهایی سیستم و ماکزیسم مقدار کاری که میتوان از این سیستم به دست آورد را محاسبه کنید. 4-در داخل محفظه ای ایزوله 143/6 گرم آب در دمای 10c با 18گرم یخ در دمای 0c قرار دارد.اگر حالت نهایی سیستم (حالت تعادل) ، دمای صفر درجه سانتیگراد باشد ، تغییر آنتروپی سیستم را محاسبه کنید و نتیجه را بیان کنید. cp اب=18cal/mol Lf یخ=1436 cal/mol 5-یک کیلوگرم مذاب فلز A با دمای 1000k و یک کیلوگرم مذاب فلز ! با دمای 800k را مخلوط میکنیم.اگر ظرفیت حرارتی مذاب A در فشار ثابت 200ژول بر کیلوگرم باشد تغییر آنتروپی ناشی از این اختلاط چند ژول است؟ _________________________________________ ممنونم. قبولیه من بسته به این 5 تا سواله فرداست. تورو خدا کمک کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده