رفتن به مطلب

كباب تابه‌اي


mim-shimi

ارسال های توصیه شده

kabab-tabei300.jpg

 

كباب تابه‌اي اگرچه به لحاظ پخت، غذاي پردردسري نيست و پختن آن به طور معمول روي اجاق گاز نيز به زمان خيلي زيادي نياز ندارد ولي هر چقدر هم كه سريع آماده شود، هرگز به سرعت مايكروفر نخواهد بود

البته با اينكه اين نوع كباب هم به لحاظ ظاهري و هم به لحاظ طعم و مزه با كباب تابه‌اي‌هاي رايج متفاوت است ولي زمان لازم براي پخت آن با كباب‌هاي معمولي چندان تفاوتي ندارد. براي اين منظور حدود 10 دقيقه زمان پخت در مايكروفر كافي است كه علاوه بر زمان موردنياز براي مرحله آماده‌سازي مواد اين غذا، به طور جمع 25 دقيقه خواهد شد.

مواد لازم:

ـ 500 گرم گوشت چرخ‌كرده

ـ يك عدد پياز كوچك

ـ يك حبه سير

ـ 2 قاشق سوپ‌خوري رب گوجه‌فرنگي

ـ يك پيمانه خمير نان فانتزي خشك‌شده

ـ يك عدد تخم‌مرغ

ـ يك قاشق چاي‌خوري پودر آويشن خشك

ـ 2 قاشق چاي‌خوري جعفري خردشده

ـ يك عدد گوجه‌فرنگي متوسط

ـ نمك و فلفل، به ميزان لازم

ـ يك دسته كوچك پيازچه

ـ 3 قاشق سوپ‌خوري روغن مايع گياهي

طرز تهيه:

1 ـ ابتدا كاسه بلوري بزرگي آماده كنيد و گوشت چرخ كرده را در آن بريزيد و پياز را پس از پوست كندن در آن رنده كنيد.

سير را نيز پوست كنده و ريز خرد كنيد. گوجه‌فرنگي را هم با پوست به قطعات خيلي كوچك تقسيم كنيد.

2 ـ همه سبزيجات خردشده را همراه بقيه مواد ذكرشده در فهرست مواد لازم، به طور همزمان به گوشت اضافه كنيد و مخلوط گوشتي را خوب ورز دهيد تا مواد با هم مخلوط شوند.

3 ـ مقداري از مخلوط را با يك دست برداشته و در كف دست ديگر به شكل گلوله درآوريد سپس با فشار، آن را به دايره‌اي كوچك تبديل كنيد. با اين مقدار مواد لازم، شما مي‌توانيد 7 عدد از اين كباب‌هاي دايره‌اي شكل درست كنيد.

4 ـ ظرفي مخصوص مايكروفر را كه براي اين تعداد كباب مناسب باشد، آماده كرده و با روغن چرب كنيد، سپس كباب‌ها را كف ظرف بچينيد و ظرف را بدون در، داخل مايكروفر قرار دهيد و با حداكثر قدرت، آن را روي 10 دقيقه زمان تنظيم كنيد.

در پايان در صورت تمايل روي كباب‌ها مقداري سس گوجه‌فرنگي و جعفري خردشده بريزيد و همراه پيازچه سرو كنيد.

نكته: اگر كباب‌ها در اين مدت زمان مغز‌پخت نشدند، مدت زمان پخت را كمي افزايش دهيد.

  • Like 4
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...