رفتن به مطلب

کباب کوبیده


mim-shimi

ارسال های توصیه شده

frontpicture-photo.jpg

 

مواد لازم:

گوشت قسمت سردست چرخ کرده خیلی نرم=1 کیلو

پیاز متوسط=1 عدد

آرد سفید یا خرده نان=4/1 پیمانه

تخم مرغ=1 عدد

در صورت دلخواه زرد چوبه نمک فلفل و آب لیمو

طرز تهیه:

همه مواد را به خوبی مخلوط می کنیم و در یخچال یا در دمای اتاق می گذاریم تا چند ساعت بماند. به منظور اینکه نگذاریم مواد از سیخ کبابها بریزند باید قبل از ریختن پیاز به داخل آن آبش را کاملا گرفته و سپس آن را اضافه کنیم و همچنین هرچه مایع سردتر باشد بهتر به سیخهای کباب می چسبد. گوشتها را به 10 تا 12 قسمت تقسیم کرده و و هرتکه را به دور سیخهای کباب می چسبانیم سیخها را به فاصله چند اینچ دورتر از زغالها که بر روی گوشت کباب کن هستند قرار می دهیم و آنها را به طور مداوم می چرخانیم تا همه جای آن پخته شود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...