poor!a 15130 ارسال شده در 24 آبان، 2012 سوالات و مشکلات خودتون در مورد شبکه رو در اینجا قرار بدید من و سایر دوستان در صورت داشتن اطلاعات کافی پاسخگو هستیم موفق باشید 2
Rose6 865 ارسال شده در 13 آبان، 2013 ممنون من یه مقاله داشتم ترجمه کردم ولی باهاش مشکل دارم مربوط به tcpهست مربوط به مقطع ارشد کسی میتونه کمکم کنه در حد یک ربع باید ارائه بدم خواهش میکنم کمک کنید چیزی ازش نمیفهمم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
somayeh yousefi 10 ارسال شده در 23 دی، 2015 سلام وقتتون بخیر من یک ارائه در مورد سرویس های ac دارم ولی مطالبی در مورد آن پیدا نکردم لطفا اگه مطالبی دارین کمکم کنین.ممنون
itgirl70 545 ارسال شده در 5 بهمن، 2015 سلام وقتتون بخیر من یک ارائه در مورد سرویس های ac دارم ولی مطالبی در مورد آن پیدا نکردم لطفا اگه مطالبی دارین کمکم کنین.ممنون سلام در scholar.googleسرچ کن مقالات مرتبطش میاد! 1
zahra jalili 746 ارسال شده در 10 تیر، 2016 سلام من دو تا شبکه با IP range های متفاوت دارم. شبکه اولی به یک مودم روتر وصله و دومی به یک مودم معمولی. میخاوستم بدونم چطور میتونم با یکی از سیستم های شبکه اول به یکی از کامپیوترهای شبکه دوم دسترسی داشته باشم! ممنون میشم کمکم کنین 1
ارسال های توصیه شده