poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ سوالات و مشکلات خودتون در مورد شبکه رو در اینجا قرار بدید من و سایر دوستان در صورت داشتن اطلاعات کافی پاسخگو هستیم موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ ممنون من یه مقاله داشتم ترجمه کردم ولی باهاش مشکل دارم مربوط به tcpهست مربوط به مقطع ارشد کسی میتونه کمکم کنه در حد یک ربع باید ارائه بدم خواهش میکنم کمک کنید چیزی ازش نمیفهمم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
somayeh yousefi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سلام وقتتون بخیر من یک ارائه در مورد سرویس های ac دارم ولی مطالبی در مورد آن پیدا نکردم لطفا اگه مطالبی دارین کمکم کنین.ممنون لینک به دیدگاه
itgirl70 545 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام وقتتون بخیر من یک ارائه در مورد سرویس های ac دارم ولی مطالبی در مورد آن پیدا نکردم لطفا اگه مطالبی دارین کمکم کنین.ممنون سلام در scholar.googleسرچ کن مقالات مرتبطش میاد! 1 لینک به دیدگاه
somayeh yousefi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سلام همش eror می زنه اصلا وارد سایتش نمی شه؟ لینک به دیدگاه
zahra jalili 746 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من دو تا شبکه با IP range های متفاوت دارم. شبکه اولی به یک مودم روتر وصله و دومی به یک مودم معمولی. میخاوستم بدونم چطور میتونم با یکی از سیستم های شبکه اول به یکی از کامپیوترهای شبکه دوم دسترسی داشته باشم! ممنون میشم کمکم کنین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده