novel guy 259 ارسال شده در 23 آبان، 2012 هممون میدونیم که بهترین راه فیلم نگاه کردن و موزیک است. من دنبال فیلمایی میگردم که زبان و زیرنویس انگلیسی داشته باشن.میدونید که اینجور فیلم ها رو چطوری تهیه کنم؟ رفتم فیلم فروشی گفتن فقط فیلمهای دوبله شده رو مجازن بفروشن! 2
سیندخت 18786 ارسال شده در 23 آبان، 2012 همه فیلم های خارجکی زیرنویس انگلیسی دارند دیگه فقط زیرنویسشون رو جدا باید از نت دانلود کنید تو گوگل سرچ کنید : نام اون فیلم رو + SUBTITLE 3
partow 25305 ارسال شده در 23 آبان، 2012 هممون میدونیم که بهترین راه فیلم نگاه کردن و موزیک است.من دنبال فیلمایی میگردم که زبان و زیرنویس انگلیسی داشته باشن.میدونید که اینجور فیلم ها رو چطوری تهیه کنم؟ رفتم فیلم فروشی گفتن فقط فیلمهای دوبله شده رو مجازن بفروشن! فیلم آره ولی آهنگ راه خوبی نیست ! واسه زیرنویس فارسی این سایت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه زیر نویس انگلیسی این سایت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو بهتون پیشنهاد می کنم. 4
ارسال های توصیه شده