mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ سلام آقا فوق العاده بود این آخری دمت گرم :hapydancsmil: البته باقی عکس ها هم عکس های بسیار زیبا و حرفه ای بودن لذت بردم راستی دوربین جدید مبارک باشه 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ عالی مخصوصا آخری کاش اونجا بودم در اون لحظه سلام آقا فوق العاده بود این آخری دمت گرم :hapydancsmil:البته باقی عکس ها هم عکس های بسیار زیبا و حرفه ای بودن لذت بردم راستی دوربین جدید مبارک باشه سلام/ مرسی Mark 2 واسه یکی از بچه ها بود هنوز همون D7000 رو دارم/ 9 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک دخترم... ممنونم که من را تحمل می کنی می دانم گاهی سخت است نمی شود یا حتی اما همین که فقط گاهی من را دوست داشته باشی برایم کافیست تولدت مبارک دخترم... 31 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ دخترم مداد ابی ات را بردار چشمانم را کمی بارانی تر بکش ... مداد سیاهت را بردار بَر نامم خط بکش مرا گم کن از برگهای تقویم زندگی ... 24 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ رهایم کن میان ابرها کسی نشسته است میان چشمهایم دعای باران میخواند ... 14 لینک به دیدگاه
Mahtab Banoo 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ عااااااااالی بودن. براوو! تحت تاثیر قرار گرفتن... عکسهاتون یه فضای موهومی داشت.. فقط عکس های صفحات اول نبودن... موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ دخترم مداد ابی ات را بردار چشمانم را کمی بارانی تر بکش ... مداد سیاهت را بردار بَر نامم خط بکش مرا گم کن از برگهای تقویم زندگی ... واقعاً دخترته؟ ردش تو همه کارهات هست. 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ واقعاً دخترته؟ردش تو همه کارهات هست. مثه دخترم دوسش دارم ! ( جمله بی معنیه میدونم ! ) تو همه زندگیم هست / 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ رهایم کن میان ابرها کسی نشسته است میان چشمهایم دعای باران میخواند ... اینجا کجاست؟! چه خوبه 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اینجا کجاست؟! چه خوبه یه راه فرعی به سمت یه روستا توی جاده هراز روستای فیلبند اسمش ـه بیشتر عکسام از اونجاس / 2 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ یه راه فرعی به سمت یه روستا توی جاده هرازروستای فیلبند اسمش ـه بیشتر عکسام از اونجاس / خیلی زیباست . . . حتما اگه خدا بخواد یه روز میرم اونجا . . . لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ دریا یکی از آن هزاران راه برای آمدنت است که من بیهوده به ان دلبسته ام ... دریا یکی از آن هزاران راه برای ... Self- Timer 6 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ این نردبان شکسته مَرا به جایی نمیبرد خورشید دور است و سهم ما همین سراب هاست که می سازد... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده