ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ پست قبل مربوط ميشه به PDF راجب بخشي از درس شيمي آلي 2 كه برگرفته از كتابش تو انتشارات پيام نور تاليف "طيبه پرتويي" هستش تهيه كنندش: عليرضا بنايي استاديار پيام نور اردبيل سرفصلاشم ايناس : - اترها و اپوكسيها - الكل ها - آلدهيد ها و كتون ها - واكنش هاي كربنيلي - كربوكسيليك اسيد ها و مشتقاتش - آمين ها من خودم وقتي اولين بار شيمي آلي ميخوندم ازش استفاده كردم 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ منم دانلود کردم خوشم اومد :hapydancsmil:من بعد از فارغ التحصیلی یه کم فاصله گرفتم از شیمی اما یک مدت هست برگشتم طرفش یه یک سالی میشه :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ منم دانلود کردم خوشم اومد :hapydancsmil:من بعد از فارغ التحصیلی یه کم فاصله گرفتم از شیمی اما یک مدت هست برگشتم طرفش یه یک سالی میشه :hapydancsmil: اي ولااا اوستاا شما بايد مدير بخش شيمي بشين 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده