*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 21 آبان، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16
maryam rahat 11 ارسال شده در 15 بهمن، 2014 با سلام ببخشید امکان داره که بگید مکان این پارک کجاست؟ و خیابانهای اطرافش چیست؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 فروردین، 2015 اینکه باز نمیشه تست کردم مشکلی نداشت. وارد پرشین گیگ میشه و از اونجا دانلود میشه. 4
mohssen.ranjbari 10 ارسال شده در 14 بهمن، 2015 merc:texc5lhcbtrocnmvtp8:texc5lhcbtrocnmvtp8:texc5lhcbtrocnmvtp8
malihe mirzaei 10 ارسال شده در 26 شهریور، 2016 سلام از کی با این سرعت اینترنت خراب نشستم تا این فایل رو بگیرم حالا که دانلود شده ارور خرابی فایل رو میده شما که سایت مطلب میذارید حداقل ببینید فایل درسته یا نه؟ من اورژانسی به این فایل احتیاج داشتم
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 شهریور، 2016 سلام از کی با این سرعت اینترنت خراب نشستم تا این فایل رو بگیرم حالا که دانلود شده ارور خرابی فایل رو میده شما که سایت مطلب میذارید حداقل ببینید فایل درسته یا نه؟ من اورژانسی به این فایل احتیاج داشتم تست کردم مشکلی نداشت و فایل سالم بود احتمالاً سرعتتون پایین بوده، ناقص دانلود شده. واسه همین موقع باز شدن ارور میده. وگرنه الان دانلود کردم و باز کردم مشکلی نداشت.
ارسال های توصیه شده