*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16 لینک به دیدگاه
amin8910 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ سلام چطوری باز میشه یعنی با کدوم نرم افزار:ws38::ws38: 1 لینک به دیدگاه
maryam rahat 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ با سلام ببخشید امکان داره که بگید مکان این پارک کجاست؟ و خیابانهای اطرافش چیست؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ اینکه باز نمیشه تست کردم مشکلی نداشت. وارد پرشین گیگ میشه و از اونجا دانلود میشه. 4 لینک به دیدگاه
mohssen.ranjbari 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ merc:texc5lhcbtrocnmvtp8:texc5lhcbtrocnmvtp8:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
malihe mirzaei 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سلام از کی با این سرعت اینترنت خراب نشستم تا این فایل رو بگیرم حالا که دانلود شده ارور خرابی فایل رو میده شما که سایت مطلب میذارید حداقل ببینید فایل درسته یا نه؟ من اورژانسی به این فایل احتیاج داشتم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سلام از کی با این سرعت اینترنت خراب نشستم تا این فایل رو بگیرم حالا که دانلود شده ارور خرابی فایل رو میده شما که سایت مطلب میذارید حداقل ببینید فایل درسته یا نه؟ من اورژانسی به این فایل احتیاج داشتم تست کردم مشکلی نداشت و فایل سالم بود احتمالاً سرعتتون پایین بوده، ناقص دانلود شده. واسه همین موقع باز شدن ارور میده. وگرنه الان دانلود کردم و باز کردم مشکلی نداشت. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده