Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ اصن معلومه این عکسِ ادغام شده؟ نه والا نه خدایی خیلی خوبه 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ اصن معلومه این عکسِ ادغام شده؟ نه والا خیلی خوب شده .... فقط یه چیزی ... نی نیه سمت چپی رو چی نشسته؟ حالا واسه اینکه طبیعی تر بشه ، سبزه های جلوش رو برشون گردون ... تا مثل نی نیه سمت راستی بشه ... واضح توضیح دادم ؟ 7 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ نه خدایی خیلی خوبه :62izy85: خیلی خوب شده .... فقط یه چیزی ... نی نیه سمت چپی رو چی نشسته؟ حالا واسه اینکه طبیعی تر بشه ، سبزه های جلوش رو برشون گردون ... تا مثل نی نیه سمت راستی بشه ... واضح توضیح دادم ؟ مرچی رو گُلا...نی ک کوشولوهِ وزنش کمه باسه همین گلا خم نشدن اینم نیوفتادِ ایووول اصن این یادم نبود مگه بلتی مبهمم توضیح بدی اصن؟ آموزشِ بعدی لطفا 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ :62izy85: مرچی رو گُلا...نی ک کوشولوهِ وزنش کمه باسه همین گلا خم نشدن اینم نیوفتادِ ایووول اصن این یادم نبود:62izy85: مگه بلتی مبهمم توضیح بدی اصن؟ آموزشِ بعدی لطفا آره ... کلاً مبهم توضیح میدم ... دیگه به هوش طرف بستگی داره که چقدر زود متوجه بشه ... باشه ... میزارم ...:gnugghender: 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مجدد الآن این دو تا تصویر که باهم ترکیب کردی ، رنگشون به هم نمیخوره سعی کن عکسایی انتخاب کنی که به هم بخوره . مثل این کاری که واست گذاشتم . جالب نشد ولی منظورم تو همین مایه هاست 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ این هم از تمرین من...چطور شده؟ البته فکر میکنم پایین تصویرمو براش زدم رنگها پخش شدن... 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ اینحا تعطیله نهتمرین های دیگه هم داریم.تو امضای partow لیست تمرین ها این یکیشون بود ماله خیلی قبله.اگه دوس داری تمرینشو انجان بده بذار 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ نهتمرین های دیگه هم داریم.تو امضای partow لیست تمرین ها این یکیشون بود ماله خیلی قبله.اگه دوس داری تمرینشو انجان بده بذار fgn kdsjlبلد نیستم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ fgn kdsjlبلد نیستم کاری نداره که.همه آموزش با تصویره.بعدش اینکه همه آموزش ها کوتاهه 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ چرا میزنی؟ چون اینجا حوصله ندارم تعطیله:دی آذرخش و دوستاش میگن:دی 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی تمرین خیلی خوبی بود من فتوشاپم 7 ...ولی این گزینه hardness نداره !میشه بگید کجاست.. اخه عکسم محو نمیشهمحو بشه خیلی با کیفیت تره!دوست دارم مثل مال خودت بشه 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ میشه یه ایده به من بدید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده