دختر باران 18625 ارسال شده در 20 آبان، 2012 مرسی از دوستان.همه خوب بود.من تصویر اولی(کار زهرا)رو بیشتر دوس دارم.خیلی قشنگ merge شده. منم یکی انجام دادم.یعنی قبلا هم اینکارو انجام داده بودم .منتها عکس خودم داخل گل بود(سحر خودشیفته) شما به بزرگیتون ببخشید. حالا عکس 1 خانم دیگه رو گذاشتم.اما خودم 1 جورایی دوسش ندارم.کسی میتونه اینکارو انجام بده؟منظورم اینکه عکسو بذاره توی گل.احساس میکنم غیر طبیعیه.میخوام 1 جورایی بشینه به گل 8
میلاد 24047 ارسال شده در 21 آبان، 2012 اینم انجام دادم این عکساش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البت با کمک آموزشش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
partow 25305 مالک ارسال شده در 21 آبان، 2012 اینم انجام دادم البت با کمک آموزشش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گفتم خودت از این خلاقیت ها نداری ... 4
میلاد 24047 ارسال شده در 21 آبان، 2012 گفتم خودت از این خلاقیت ها نداری ... :persiana__hahaha:تمرین بود فقط. بابا الان تازه سومین باره من برنامه فتوشاپ رو باز میکنم میرم توش 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 21 آبان، 2012 اینم انجام دادم این عکساش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البت با کمک آموزشش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفرین میلادخیلی خوب درش آوردی تو هم آره 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 21 آبان، 2012 این همون تصویره هست.ایندفه تو پاورپوینت انجام دادم.کدوم بهتره به نظرتون؟ 6
partow 25305 مالک ارسال شده در 21 آبان، 2012 این همون تصویره هست.ایندفه تو پاورپوینت انجام دادم.کدوم بهتره به نظرتون؟ دوتاش خوبه ... پس از فردا آموزش پاورپوینت رو بزار ... 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 21 آبان، 2012 پس از فردا آموزش پاورپوینت رو بزار ... جدی ؟ زهرا یکی دیگه از همین آموزش های کوتاه بذار.انگار اینا بیشتر طرفدار دارن تا آموزش های طولانی. هر جند وقت 1 بار میذاری؟که من الکی نیام اینجا 3
partow 25305 مالک ارسال شده در 21 آبان، 2012 جدی ؟ اره خب ...چرا که نه ... من که بلد نیستم از این کارا با پاور پوینت ... زهرا یکی دیگه از همین آموزش های کوتاه بذار. انگار اینا بیشتر طرفدار دارن تا آموزش های طولانی. هر جند وقت 1 بار میذاری؟که من الکی نیام اینجا یعدی آمادست ... منتظر آمادگی بچه ها م... فردا میزارم ... 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 21 آبان، 2012 دوتاش خوبه ... پس از فردا آموزش پاورپوینت رو بزار ... چطوری؟ 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 24 آبان، 2012 ba talash haye mostamare jame az doostan belakhare anjam shoood :hapydancsmil: faqat man nemitoonestam akse layeye dovomamo chejoori bayad resize konam 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 24 آبان، 2012 با زدن کلید ctrl +t وپایین گرفتن shift میتونی سایز عکست رو کوچک و بزرگ کنی 4
goddess_s 16415 ارسال شده در 24 آبان، 2012 با زدن کلید ctrl +t وپایین گرفتن shift میتونی سایز عکست رو کوچک و بزرگ کنی آرههههههههههههههههههههه :hapydancsmil: 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 24 آبان، 2012 از اولش نمیشه بگید؟!؟ یه عکس بیاریم دوباره عکس دوم رو چجوری بیاریم 5
partow 25305 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2012 از اولش نمیشه بگید؟!؟ یه عکس بیاریم دوباره عکس دوم رو چجوری بیاریم یه چند دقیقه صبر کنید ... الآن از تمام مراحل عکس میگیرم با توضیح میزارم ... 4
partow 25305 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2012 اومدمممممممم ... یک ساعت شد ... :confused: خب ... کاملتر از اینم میشد ... فقط خیلی طولاتی تر میشد ...اگر خیلی در هم بر همه، تو کامپیوتر ذخیرش کنید و بعدش zoom کنید... 11
poor!a 15130 ارسال شده در 24 آبان، 2012 پرتو جان من گفتم ک اینجوری میشه از اول اینجوری میگفتی دیگه الان عالی شد 2
partow 25305 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2012 پرتو جان من گفتم ک اینجوری میشه از اول اینجوری میگفتی دیگه الان عالی شد خب اینجوری طولانی میشه ... بعد ملت دیگه نگاه نمیکنن ... 2
poor!a 15130 ارسال شده در 24 آبان، 2012 خب اینجوری طولانی میشه ... بعد ملت دیگه نگاه نمیکنن ... خوب جای اینکه انقدر دراز بشه یه کاری کن به عرض پیش بره بشه دو یا سه خط عریض و مرتب اگه نخوندن 2
ارسال های توصیه شده