دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ مرسی از دوستان.همه خوب بود.من تصویر اولی(کار زهرا)رو بیشتر دوس دارم.خیلی قشنگ merge شده. منم یکی انجام دادم.یعنی قبلا هم اینکارو انجام داده بودم .منتها عکس خودم داخل گل بود(سحر خودشیفته) شما به بزرگیتون ببخشید. حالا عکس 1 خانم دیگه رو گذاشتم.اما خودم 1 جورایی دوسش ندارم.کسی میتونه اینکارو انجام بده؟منظورم اینکه عکسو بذاره توی گل.احساس میکنم غیر طبیعیه.میخوام 1 جورایی بشینه به گل 8 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ کارخوبیه زین پس من هم هستم.... 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ اینم انجام دادم این عکساش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البت با کمک آموزشش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ اینم انجام دادم البت با کمک آموزشش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گفتم خودت از این خلاقیت ها نداری ... 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ گفتم خودت از این خلاقیت ها نداری ... :persiana__hahaha:تمرین بود فقط. بابا الان تازه سومین باره من برنامه فتوشاپ رو باز میکنم میرم توش 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ اینم انجام دادم این عکساش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البت با کمک آموزشش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفرین میلادخیلی خوب درش آوردی تو هم آره 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ این همون تصویره هست.ایندفه تو پاورپوینت انجام دادم.کدوم بهتره به نظرتون؟ 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ این همون تصویره هست.ایندفه تو پاورپوینت انجام دادم.کدوم بهتره به نظرتون؟ دوتاش خوبه ... پس از فردا آموزش پاورپوینت رو بزار ... 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ پس از فردا آموزش پاورپوینت رو بزار ... جدی ؟ زهرا یکی دیگه از همین آموزش های کوتاه بذار.انگار اینا بیشتر طرفدار دارن تا آموزش های طولانی. هر جند وقت 1 بار میذاری؟که من الکی نیام اینجا 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ جدی ؟ اره خب ...چرا که نه ... من که بلد نیستم از این کارا با پاور پوینت ... زهرا یکی دیگه از همین آموزش های کوتاه بذار. انگار اینا بیشتر طرفدار دارن تا آموزش های طولانی. هر جند وقت 1 بار میذاری؟که من الکی نیام اینجا یعدی آمادست ... منتظر آمادگی بچه ها م... فردا میزارم ... 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ دوتاش خوبه ... پس از فردا آموزش پاورپوینت رو بزار ... چطوری؟ 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ ba talash haye mostamare jame az doostan belakhare anjam shoood :hapydancsmil: faqat man nemitoonestam akse layeye dovomamo chejoori bayad resize konam 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ با زدن کلید ctrl +t وپایین گرفتن shift میتونی سایز عکست رو کوچک و بزرگ کنی 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ با زدن کلید ctrl +t وپایین گرفتن shift میتونی سایز عکست رو کوچک و بزرگ کنی آرههههههههههههههههههههه :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ از اولش نمیشه بگید؟!؟ یه عکس بیاریم دوباره عکس دوم رو چجوری بیاریم 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ از اولش نمیشه بگید؟!؟ یه عکس بیاریم دوباره عکس دوم رو چجوری بیاریم یه چند دقیقه صبر کنید ... الآن از تمام مراحل عکس میگیرم با توضیح میزارم ... 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ اومدمممممممم ... یک ساعت شد ... :confused: خب ... کاملتر از اینم میشد ... فقط خیلی طولاتی تر میشد ...اگر خیلی در هم بر همه، تو کامپیوتر ذخیرش کنید و بعدش zoom کنید... 11 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ پرتو جان من گفتم ک اینجوری میشه از اول اینجوری میگفتی دیگه الان عالی شد 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ پرتو جان من گفتم ک اینجوری میشه از اول اینجوری میگفتی دیگه الان عالی شد خب اینجوری طولانی میشه ... بعد ملت دیگه نگاه نمیکنن ... 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ خب اینجوری طولانی میشه ... بعد ملت دیگه نگاه نمیکنن ... خوب جای اینکه انقدر دراز بشه یه کاری کن به عرض پیش بره بشه دو یا سه خط عریض و مرتب اگه نخوندن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده