partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ با توجه به اینکه قبلاً سحر بانو Nightingale آموزشگاه مجازی رو شروع کرده بود ، ولی متاسفانه نتونست بیاد سایت و ادامه بده ، می خوام این آموزشگاه رو ادامه بدم ولی به یه سبک دیگه ... قراره با هم تمرین های فتوشاپ رو انجام بدیم ... تو این تمرینات قراره نکات کاربردی هر چند ساده رو انجام بدیم... سوالاتون رو همینجا بپرسید ، همینجا پاسخ میدیم ... تمرین ها رو انجام بدید و طرحاتون رو همینجا بزارید ... مسابقه های فتوشاپ از تمرین ها جداست ... پیشنهاد و انتقادی دارید خوشحال میشیم اینجا بگید: http://www.noandishaan.com/forums/thread6070.html ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- تمرین 1: چطور چند تصویر رو با هم ادغام کنم؟ کافیه روی لایه ی مورد نظر کلیک کنید و از پایین پالت لایه ها گزینه ی Add Layer Mask رو انتخاب کنید. سپس یک براش نرم . تقریباً بزرگ رو انتخاب کرده و رنگش رو مشکی بزارید. حالا ماسک رو انتخاب کنید و بر روی خط بین دو تا عکس با براش بکشید... اگر احساس میکنید مبهم توضیح دادم، تشریف بفرمایید اینجا #37:gnugghender: اینم آموزش تصویری: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طرحاتون رو همینجا قرار بدید ... 38 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ اینم از تمرین من : :hapydancsmil: 19 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ کاش عکساشم میذاشتی ی ساعت دارم فک میکنم کدوم دوتا عکس و باهم ادغام کنم ولی در کل کاری بس پسندیده بود 9 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ کاش عکساشم میذاشتی ی ساعت دارم فک میکنم کدوم دوتا عکس و باهم ادغام کنم ولی در کل کاری بس پسندیده بود من یا زهرا ؟ 5 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ اگه در باره فتوشاپ سوال داشته باشیم....کجا بپرسیم... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ من یا زهرا ؟ هرکی توانایی های بلقوه داره سرعت عملت بالاست توام افلین 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ اگه در باره فتوشاپ سوال داشته باشیم....کجا بپرسیم... اگر در مورد همین تمرینه ، همینجا بپرس ... وگرنه اینجا تشریف بیارید http://www.noandishaan.com/forums/thread60607.html 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ هرکی توانایی های بلقوه داره سرعت عملت بالاست توام افلین مرسی عزیزم :hapydancsmil: منظورم این بود که من عکس هایی که توی تمرین استفاده شده رو بذارم یا اینکه زهرا ؟ 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ مرسی عزیزم :hapydancsmil:منظورم این بود که من عکس هایی که توی تمرین استفاده شده رو بذارم یا اینکه زهرا ؟ کلا می خواستم ی نمونه عکس باشه که همه رو اون کار کنن اگه واست مشکل نیس میذاری تو عکسات و ؟؟:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی من به شما دو تا افتخار میکنم ... اینم یه طرح دیگه ... عکس های اصلی 15 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ من پیداش نمیکنم...این ابزارو... لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ من پیداش نمیکنم...این ابزارو... توی این تصویر با کادر قرمز براتون مشخصش کردم 8 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ پیداش کردم... . ی خورده مبتدی تر درس بدین... لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ راس میگه مبتدی تر بگین الان که یه عکس وارد کردیم...بعد یه لایه جدید هم ساختیم...بعدش تو اون لاییه هه چجوری یه عکس دیگه وارد کنیم که حالا بعدا ادغامشون کنیم؟ 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ اینم طرح من فقط یه ذره عکس رو زیادی کوچیک کردم :icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ خودم فهمیدم :icon_razz: مرسی. برای تمرینای بعد عکساشم بزارید خودتون که رو همونا کار کنیم.... هم سر در گم نشیم هم بشه مقایسه کنیم کارامونو 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ راس میگه مبتدی تر بگین الان که یه عکس وارد کردیم...بعد یه لایه جدید هم ساختیم...بعدش تو اون لاییه هه چجوری یه عکس دیگه وارد کنیم که حالا بعدا ادغامشون کنیم؟ هر عکسی باید تو یه لایه ی جدا باشه ... نگاه کن : وقتی یه عکس جدید وارد یه داکیومنت می کنی( Copy , paste) ، خودش خود به خود یه لایه ی جدید میسازه ... الآن متوجه شدی یا گیج شدی؟ امتیاز داره ؟ نه ... فقط مسابقات امتیاز دارن ! 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ هر عکسی باید تو یه لایه ی جدا باشه ... نگاه کن : وقتی یه عکس جدید وارد یه داکیومنت می کنی( Copy , paste) ، خودش خود به خود یه لایه ی جدید میسازه ... الآن متوجه شدی یا گیج شدی؟ ! اوهوم فهمیدم نمیدونستم باید عکس رو اول تو صفحه جدید باز کنی بعد کپی پیست کنی....فکر میکرم مستقیم میاد 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده