partow 25305 ارسال شده در 20 آبان، 2012 با توجه به اینکه قبلاً سحر بانو Nightingale آموزشگاه مجازی رو شروع کرده بود ، ولی متاسفانه نتونست بیاد سایت و ادامه بده ، می خوام این آموزشگاه رو ادامه بدم ولی به یه سبک دیگه ... قراره با هم تمرین های فتوشاپ رو انجام بدیم ... تو این تمرینات قراره نکات کاربردی هر چند ساده رو انجام بدیم... سوالاتون رو همینجا بپرسید ، همینجا پاسخ میدیم ... تمرین ها رو انجام بدید و طرحاتون رو همینجا بزارید ... مسابقه های فتوشاپ از تمرین ها جداست ... پیشنهاد و انتقادی دارید خوشحال میشیم اینجا بگید: http://www.noandishaan.com/forums/thread6070.html ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- تمرین 1: چطور چند تصویر رو با هم ادغام کنم؟ کافیه روی لایه ی مورد نظر کلیک کنید و از پایین پالت لایه ها گزینه ی Add Layer Mask رو انتخاب کنید. سپس یک براش نرم . تقریباً بزرگ رو انتخاب کرده و رنگش رو مشکی بزارید. حالا ماسک رو انتخاب کنید و بر روی خط بین دو تا عکس با براش بکشید... اگر احساس میکنید مبهم توضیح دادم، تشریف بفرمایید اینجا #37:gnugghender: اینم آموزش تصویری: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طرحاتون رو همینجا قرار بدید ... 38
goddess_s 16415 ارسال شده در 20 آبان، 2012 کاش عکساشم میذاشتی ی ساعت دارم فک میکنم کدوم دوتا عکس و باهم ادغام کنم ولی در کل کاری بس پسندیده بود 9
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 20 آبان، 2012 کاش عکساشم میذاشتی ی ساعت دارم فک میکنم کدوم دوتا عکس و باهم ادغام کنم ولی در کل کاری بس پسندیده بود من یا زهرا ؟ 5
goddess_s 16415 ارسال شده در 20 آبان، 2012 من یا زهرا ؟ هرکی توانایی های بلقوه داره سرعت عملت بالاست توام افلین 5
partow 25305 مالک ارسال شده در 20 آبان، 2012 اگه در باره فتوشاپ سوال داشته باشیم....کجا بپرسیم... اگر در مورد همین تمرینه ، همینجا بپرس ... وگرنه اینجا تشریف بیارید http://www.noandishaan.com/forums/thread60607.html 8
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 20 آبان، 2012 هرکی توانایی های بلقوه داره سرعت عملت بالاست توام افلین مرسی عزیزم :hapydancsmil: منظورم این بود که من عکس هایی که توی تمرین استفاده شده رو بذارم یا اینکه زهرا ؟ 6
goddess_s 16415 ارسال شده در 20 آبان، 2012 مرسی عزیزم :hapydancsmil:منظورم این بود که من عکس هایی که توی تمرین استفاده شده رو بذارم یا اینکه زهرا ؟ کلا می خواستم ی نمونه عکس باشه که همه رو اون کار کنن اگه واست مشکل نیس میذاری تو عکسات و ؟؟:hapydancsmil: 4
partow 25305 مالک ارسال شده در 20 آبان، 2012 یعنی من به شما دو تا افتخار میکنم ... اینم یه طرح دیگه ... عکس های اصلی 15
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 20 آبان، 2012 من پیداش نمیکنم...این ابزارو... توی این تصویر با کادر قرمز براتون مشخصش کردم 8
میلاد 24047 ارسال شده در 20 آبان، 2012 راس میگه مبتدی تر بگین الان که یه عکس وارد کردیم...بعد یه لایه جدید هم ساختیم...بعدش تو اون لاییه هه چجوری یه عکس دیگه وارد کنیم که حالا بعدا ادغامشون کنیم؟ 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 20 آبان، 2012 اینم طرح من فقط یه ذره عکس رو زیادی کوچیک کردم :icon_razz: 9
میلاد 24047 ارسال شده در 20 آبان، 2012 خودم فهمیدم :icon_razz: مرسی. برای تمرینای بعد عکساشم بزارید خودتون که رو همونا کار کنیم.... هم سر در گم نشیم هم بشه مقایسه کنیم کارامونو 7
partow 25305 مالک ارسال شده در 20 آبان، 2012 راس میگه مبتدی تر بگین الان که یه عکس وارد کردیم...بعد یه لایه جدید هم ساختیم...بعدش تو اون لاییه هه چجوری یه عکس دیگه وارد کنیم که حالا بعدا ادغامشون کنیم؟ هر عکسی باید تو یه لایه ی جدا باشه ... نگاه کن : وقتی یه عکس جدید وارد یه داکیومنت می کنی( Copy , paste) ، خودش خود به خود یه لایه ی جدید میسازه ... الآن متوجه شدی یا گیج شدی؟ امتیاز داره ؟ نه ... فقط مسابقات امتیاز دارن ! 7
میلاد 24047 ارسال شده در 20 آبان، 2012 هر عکسی باید تو یه لایه ی جدا باشه ... نگاه کن : وقتی یه عکس جدید وارد یه داکیومنت می کنی( Copy , paste) ، خودش خود به خود یه لایه ی جدید میسازه ... الآن متوجه شدی یا گیج شدی؟ ! اوهوم فهمیدم نمیدونستم باید عکس رو اول تو صفحه جدید باز کنی بعد کپی پیست کنی....فکر میکرم مستقیم میاد 5
ارسال های توصیه شده