HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 آبان، 2012 ممنون شما د رحالت گازیش رو گفتید لطف کردید در حالت مایع مد نظر بود که میشد اون مرسی بابت پیگیریتون همش درست هست فازها فرق داره اشاره ای به گازی و مایع نکرده بود... ولی اگر اینجوری باشه که شما میگی خب باید سوال رو درست مطرح میکردی دیگه من به اونجاهاش فکر نکرده بودم...پس اشکال از سوال شما هست...ما هی جواب میدیم شما میگی این منظورم نبود:icon_razz: 2
azarafrooz 14221 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2012 شرمندم طراحیم درست نبود شما ببوخشید انقدر برای خودم بدیهی بود که اشتباه شد اما جدا متشکرم با سوالهای شما من پی بردم که باید درست و دقیق بیان بشه و ناقص نباید سوال بشه دست گل شما هم درد نکنه بابت پیگیری ... انشالا که موفق باشی همیشه 3
pesare baba 2250 ارسال شده در 20 آبان، 2012 اینم یه تصویری از حرکت ملوکل آب در محیط اتم قرمز : اکسیژن اتم سفید : هیدروژن صورتی ها : دو جفت الکترون های نا پیوندی اکسیژن تا لود شدن کامل کمی صبر کنید [flash=quality='high' width='500' height='500'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
azarafrooz 14221 مالک ارسال شده در 20 آبان، 2012 امین جان دستت در نکنه :hapydancsmil::hapydancsmil: 1
pesare baba 2250 ارسال شده در 20 آبان، 2012 امین جان دستت در نکنه :hapydancsmil::hapydancsmil: خواهش میکنم اجیییییییی :hapydancsmil: 1
ارسال های توصیه شده