azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ خوببببب یه سوال دیگه جواب بدید ... بگید فرمول ملکولی آب چی هست ؟ :hapydancsmil: 14 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ کدوم ایزوتوپش؟ ما کاری به تنوع ایزوتوپ نداریم فعلا فرمول آب رو بگید ایزوتو پ بحثش جداست ... 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ H2O نه نیست :hapydancsmil: اینن H2O یک فریب بزرگه :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ من هیچ وقت از این بحثها خوشم نیومده اگه منظورت OH2 هست یا اگه اشتباه نکنم میشد اکسد دی هیدرات 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ نه نیست :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ من هیچ وقت از این بحثها خوشم نیومده اگه منظورت OH2 هست یا اگه اشتباه نکنم میشد اکسد دی هیدرات یا منیزیم این چی بود که گفتی 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ یه حالی سوالتو پرسیدی منظورت چیه از سوال؟ 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ هیچ حالی هم نیستش خو بابا جان فرمول ملکولی آب البته فرمول مولکولی که در واقعیت هست رو بگید اصلا هم هیچ حالی نیست 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ هیچ حالی هم نیستش خو بابا جان فرمول ملکولی آب البته فرمول مولکولی که در واقعیت هست رو بگید اصلا هم هیچ حالی نیست گرفتی مارو دیگه بیا یه لیوان از ین آب بنوش بیخیال شو 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ یا منیزیم این چی بود که گفتی نه بابا.....یه معلم شیمی داشتیم میگفت درستش اینهحالا اسمشو درست نگفتم یه حالی سوالتو پرسیدیمنظورت چیه از سوال؟ شما ببخش... فــــــــــــــــــــــــرار...صاحبش اومد 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ گرفتی مارو دیگهبیا یه لیوان از ین آب بنوش بیخیال شو نخیررررررررررر نمیخوام بگیدددددددددددددد این کجاش آبه :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ بحث تفکر جانبی هست؟ سرچ کردم اینو فعلا یافتم [h=2]d2o[/h] 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ نه مرسی از تلاشتون اما اینا نیست :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ بحث تفکر جانبی هست؟سرچ کردم اینو فعلا یافتم d2o این که همون ایزوتوپ ایناس فک کنمگفت که بحثش جداست 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ نه مرسی از تلاشتون اما اینا نیست :hapydancsmil: آب نمک،آب قند،آب چاه و لوله کشی رو هم که نمیگی قائدتا؟ آب آبه دیگه با یه فرمول 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده