رفتن به مطلب

تحلیل شخصیت شماره 91 ... Anooshe

ارسال های توصیه شده

انوشهههههههههههههههه یه دونه اس واسه نمونه اس

شناختی که تو این یکسال و سه ماه پیدا کردم از انوشه و حسی که نسبت بهش دارم از دوستای قدیمیم هم صمیمانه تره هر چند فرصت دیدار و صحبت کم بوده

انوشه یه دختره فوق العاده مصمم با ارده و مسئولیت پذیره جز اون دسته دختراییه که از صد تا مرد مردتره پشتکار داره اعتماد به نفس متعادل

رفتا و برخورد گرم داره و در کنارش جدیت هم داره

خیلی خیلی محترمه و فکر می کنم کمی درون ریز باشه منظورم اینه اگه یه زمانی از مشکلی که داشته باشه ناراحت باشه (نبینم اون روزو) ناراحتیشو نشون نمیده

شخصیت خیلی پخته و قابل احترامی داره

:icon_gol:

ایشالله که همیشه موفق باشی و خوشبختتر:icon_gol:

تو عزیزه دلمی:aghosh:

این حس صمیمیو از همون اول نسبت بهت داشتم جیگرطلا... بس که گلی:icon_gol:... هم رشته ام که هستی دیگه اصن یه وضعیااااااااااااااااااااااااااااا:ws3:.. بدخوا مدخوا داشتی خبرم کن خلاصه:ws3:

آره خب همینطورِ که میگی.. ناراحت باشم بیشتر وقتا تا جایی که بتونم از دوستام کسیو درگیر ناراحتیم نمیکنم... بیشتر میگم و میخندم باهاشون که ناراحتیم یادم بره:ws37:

مرسی خوشگلم منم همین آرزوهای قشنگ و واست دارم:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 68
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام

والا من به اندازه این بچه ها انوشه جون رو نمیشناسم.اما خب اولین کسی که تو این سایت بهم کمک کرد انوشه جون بود.واسه من حکم یه خواهر بزرگتر و مهربون رو داره.متانت و وقارش هم تو همون اولین لحظه های آشنایی باهاش بهم ثابت شده.

نظر بچه هارو هم خوندم و فهمیدم که دختر فوق العاده ایه و من از آشنایی با انوشه عزیز خیلی خوشحالم:w16:

:icon_redface:مرسی عزیزم لطف داری:icon_gol:

:ws37:منم از اینکه با دوست گلی مثل تو آشنا شدم خیلی خوشحالم:4uboxsmiley:

• Like 3
لینک به دیدگاه
واسه اینکه اینقدر خوبی و تعریف کردن ازت؟:banel_smiley_4:

آهان

واسه این موضوع چرا خیلی خجالت کشیدم:icon_redface:... بچه ها لطف داشتن همشوون:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوستای خوبم از همتون ممنون که اومدین و نظراتونو گفتین... حضورتون برام خیلی با اهمیت بود... مرسی از اینکه انقدر لطف داشتین که همیشه بیشتر خوبیارو دیدین.

برای همتون آرزوی بهترینارو دارم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...