Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همگی دوستای گلم درست موقعی که اصلا فکرشم نمیکردم نوبت تحلیل شخصیتم شد... حرف زیادی واسه شروع تاپیک ندارم تشریف بیارید هرچی دلتون میخواد بگید... 24 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ به به بانوی بزرگ انجمن مادر بزرگ خودمون! بی دعوت اومدیم جال و پلاس پهن کردیم که چی بشه، نمی دونم؟ اما انوشه... دختری است شیرین، صمیمی،صمیمی،گرم و مسئولیت پذیر! برونگرایی است اجتماعی دوستی است همیشگی و همه آنچه را که باید داشته باشد دارد، در هنگام دیدارش هیچ دفاعی ندارید یک لبخند زیبا دارد برایت هر کس که می خواهی باش! در کل به نظرم دوستاش ازش خیلی راضی باشن خودش هم ایشالا راضیه از خودش فقط احساس می کنم کمی تا قسمتی بخش های پنهان برای کشف داشته باشه:wht: 14 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ منظم + با ضابطه + با شخصیت + همراه + کمی مغرور + کمی تاثیرپذیر از محیط اطراف + باوقار + باحال Cool + معتقد به دموکراسی + بازی مافیا خراب کن 12 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ مهربون اجتماعی خوش برخورد درسخون مسئولیت پذیر منظم و هدفمند استعدادهای پنهان در شوخ طبعی 12 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ عوا من هیچوقت فکر نمیکردم تحلیل شخصیت بزنی فکر میکردم خوشت نمیاد از این جلافت بازیا تحلیلت کنم الان؟ یک پدسوخته ولی جدای از شوخی...بین 5تن تنها کسی بود که از قبل هم باهم دوست بودیم بعد از میتینگ آب و آتش جور شدیم باهم آدمیه که از صحبت کردن باهاش لذت میبری...اصلا دوست نداری حرفاش تموم بشهاعتماد به نفس بالایی داره و میگه من از عهده هرکاری برمیام...و موقع حرف زدن باهاش این اعتماد به نفس رو به طرف مقابلش هم القا میکنه زیاد اهل صمیمی شدن نیست...ینی شاید دوستای صمیمیش به تعداد انگشتای یه دست باشه... و بخاطر همین دور بودنه که بدیه کسی رو نمیبینه و همه رو خوب میبینه گرچه بچه تیزیه رو نمیکنه اما باهاش حرف میزنی میفهمی متوجه خیلی چیزا میشه با وجود همین دور بودن به قول خودش یه سری قوانین داره واسه دوستیا و رابطه هاش...من اصلا دوست ندارم شامل اون قانونی که اونروز گفتی بشم یه روزی...ینی بشم میکشمت مثل من همیشه نیشی باز داره خیلی توداره... خیلیااااا اصن یه وضی پرانرژیه...ینی یه بار نشد ما این بشر رو ببینیم یا قبلش یه جا دیگه نبوده باشه یا بعدش نخواد بره جایی احساس میکنم خیلی مرتب منظم و با دیسیپلینه بچه درسخونیه باحال و شوخ و شیطون و در عین حال خااااااااااااانوووووم یکی از همراه ها و همدمای همیشگی و انگشت شمار من تو روزای سختم... بازم چیزی یادم اومد میام پدسوخته 13 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ به به بانوی بزرگ انجمن مادر بزرگ خودمون! بی دعوت اومدیم جال و پلاس پهن کردیم که چی بشه، نمی دونم؟ اما انوشه... دختری است شیرین، صمیمی،صمیمی،گرم و مسئولیت پذیر! برونگرایی است اجتماعی دوستی است همیشگی و همه آنچه را که باید داشته باشد دارد، در هنگام دیدارش هیچ دفاعی ندارید یک لبخند زیبا دارد برایت هر کس که می خواهی باش! در کل به نظرم دوستاش ازش خیلی راضی باشن خودش هم ایشالا راضیه از خودش فقط احساس می کنم کمی تا قسمتی بخش های پنهان برای کشف داشته باشه:wht: بهترین کار این بود که بی دعوت اومدی... اینجوری خیلی بهتره... تو دنیای واقعیم رفت و آمدای بی دعوت و حال و احوال پرسیای بی دلیل و یک دفعه ای رو خیلی دوست دارم آره دیگه جدی جدی اینجا مادر بزرگی شدیم واسه خودمون! اوووووف چقدر تعریف خوشحالم که دید مثبتی راجع بهم داری و اینطور فکر میکنی عزیزم احتمالا همون قسمت هایی که بخش های ناپیدا واسه کشف کردنمه خصوصیات منفیم جا گرفته 6 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ منظم + با ضابطه + با شخصیت + همراه + کمی مغرور + کمی تاثیرپذیر از محیط اطراف + باوقار + باحال Cool + معتقد به دموکراسی + بازی مافیا خراب کن همش درسته مخصوصا آخری و باز هم مخصوصا اگه توی اون بازی تو نقش خدا رو بازی کنی و اینکه خیلی بیشتر از یکم مغرورم... نمیگم خوبه ولی خب هست دیگه اما هیچ وقت واسه عزیزا و دوستام مغرور نیستم یا حداقل سعیمو میکنم نباشم مرسی که اومدی و نظرتو گفتی 5 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ مهربوناجتماعی خوش برخورد درسخون مسئولیت پذیر منظم و هدفمند استعدادهای پنهان در شوخ طبعی مرسی عزیزه دلم خوشحالم کردی که اومدی و نظرتو گفتی:4uboxsmiley:استعدادهای پنهان در شوخ طبعی= تاحالا به این موضوع توی خودم اصلا فکر نکرده بودم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ به به تحلیل شخصیت اونم تحلیل شخصیت آبجیه من عجب کار سختیه تحلیل کردن خوب بنده هم تحلیل میکنم اونم از نوع حرفهای اینم بگم من معمولا شخصیتها رو خوب میفهمم اما توی بیانشون ضعیف هستم :icon_pf (34): سرشار از انرژی مثبت هستش . اصلا اسم انرژی مثبت که میاد همزمان اسم آبجیمم میاد بسیار پر تلاش و پشتکار بسیار زیادی داره و کلا کاری که بخواد انجام بده کسی نمیتونه جلوشو بگیره. همیشه هم منو اذیت میکرد البته الان که دیگه درساش زیاد شده وقت نمیکنه بسیار با محبت ، مهربون ، خوشاخلاق ، با حوصله و... هست خیلی خیلی هم با معرفت هستش هر کاری که بخواد میتونه انجام بده و این نشونهی اینه که اعتماد به نفس بالایی که داره و تلاش زیادی که برای هدفهاش انجام میده. کاملا منطقی هستش البته گاهی اوقات به من که زور زیاد گفته یک گزینه هم بدون شرح میگم -------- > عصبانی نمیشه و فکر میکنم اگر هم بشه دیر عصبانی میشه. اصلا خصوصیت بدی نداره اینم یادم رفت بگم که خیلی منظم هستش و خیلی با استعداد ( به خودم رفتی دیگه ) ایشالا که همه چیزو گفته باشم اگر نگفته باشم باز میام 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ به به اینجا کجاست؟! شنیدم اینجا فوش دادن رواست و جایزه هم میدن بابتش انووشه! بی اغراق یکی از بهترین شخصیتهای موجود در فضای مجازیه که من با اشنا شدم...منطقی، باپشتکار، با برنامه، مثبت نگر، خوش اخلاق، در عین شوخ طبعی و رک بودن مودب، ملاحظه گر، پرانرژی و.... از خصوصیات خیلی خوبشه به قول سپید خیلی کم پیش میاد به کسی انقدر نزدیک بشه که منفی هاشو ببینه، گاهی زیادی محافظه کار و تو پرانتز یه چیزیم بگم : یکمی خودخواهه اینقدر خوبی داره که بدیاش به چشم نمیاد...یه دوستی که هرکسی از بودن باهاش لذت میبره...حتی وقتی حوصله نداره، سعی نمیکنه تو ذوق کسی بزنه یه چیزی کوچولوی دیگه هم ازش درک کردم که خصوصیت خودمم هست و فک کنم اشکال باشه اینکه زیادی به خودش اعتماد داره و این باعث میشه بعضی مواقع از نظر فکری و حتی عملی خودرای بشه و سخت چیزی غیر از اونچه خودش بهش میرسه قبول کنه... انووووووووووووشه یه دونه باشه کفشای سفید پاشه من که خیلییییییییی دوسش دارم از ته قلب 11 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ عوا من هیچوقت فکر نمیکردم تحلیل شخصیت بزنی فکر میکردم خوشت نمیاد از این جلافت بازیاتحلیلت کنم الان؟ یک پدسوخته ولی جدای از شوخی...بین 5تن تنها کسی بود که از قبل هم باهم دوست بودیم بعد از میتینگ آب و آتش جور شدیم باهم آدمیه که از صحبت کردن باهاش لذت میبری...اصلا دوست نداری حرفاش تموم بشهاعتماد به نفس بالایی داره و میگه من از عهده هرکاری برمیام...و موقع حرف زدن باهاش این اعتماد به نفس رو به طرف مقابلش هم القا میکنه زیاد اهل صمیمی شدن نیست...ینی شاید دوستای صمیمیش به تعداد انگشتای یه دست باشه... و بخاطر همین دور بودنه که بدیه کسی رو نمیبینه و همه رو خوب میبینه گرچه بچه تیزیه رو نمیکنه اما باهاش حرف میزنی میفهمی متوجه خیلی چیزا میشه با وجود همین دور بودن به قول خودش یه سری قوانین داره واسه دوستیا و رابطه هاش...من اصلا دوست ندارم شامل اون قانونی که اونروز گفتی بشم یه روزی...ینی بشم میکشمت مثل من همیشه نیشی باز داره خیلی توداره... خیلیااااا اصن یه وضی پرانرژیه...ینی یه بار نشد ما این بشر رو ببینیم یا قبلش یه جا دیگه نبوده باشه یا بعدش نخواد بره جایی احساس میکنم خیلی مرتب منظم و با دیسیپلینه بچه درسخونیه باحال و شوخ و شیطون و در عین حال خااااااااااااانوووووم یکی از همراه ها و همدمای همیشگی و انگشت شمار من تو روزای سختم... بازم چیزی یادم اومد میام پدسوخته آفرین آفرین بازم تعریف کن بسی بهمان چسبید نه پنج تن کلا هیچ وقت شامل اون قانون نمیشن خودت بچه درس خونی!... خب خدایی درسو که نمیشه خورد باید خوند دیگه! منم وقتش برسه و حسش باشه میخونم 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ یه چی دیگه یادم اومد بگم: به شدت پایه خل و چل بازی ینی بهش بگی انوش هوس کردم کفشمو دربیارم پابرهنه تو جوق آب راه برم میگه پایم و انجام میده ینی همچین رفیقی دارم من 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ یه چی دیگه یادم اومد بگم: به شدت پایه خل و چل بازی ینی بهش بگی انوش هوس کردم کفشمو دربیارم پابرهنه تو جوق آب راه برم میگه پایم و انجام میده ینی همچین رفیقی دارم من اره این 4 پایه بودنش رو نگفتم! به شدت همونیه که سپی گفت 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سهلامممممممممم خوفی انوش مهلبون شخصیت مهربون // اجتماعی // خوش برخورد مسئولیت پذیر // منظم و هدفمند در کل مثبت اندیش و شوخ طبع 5 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ به به تحلیل شخصیت اونم تحلیل شخصیت آبجیه من عجب کار سختیه تحلیل کردن خوب بنده هم تحلیل میکنم اونم از نوع حرفهای اینم بگم من معمولا شخصیتها رو خوب میفهمم اما توی بیانشون ضعیف هستم :icon_pf (34): سرشار از انرژی مثبت هستش . اصلا اسم انرژی مثبت که میاد همزمان اسم آبجیمم میاد بسیار پر تلاش و پشتکار بسیار زیادی داره و کلا کاری که بخواد انجام بده کسی نمیتونه جلوشو بگیره. همیشه هم منو اذیت میکرد البته الان که دیگه درساش زیاد شده وقت نمیکنه بسیار با محبت ، مهربون ، خوشاخلاق ، با حوصله و... هست خیلی خیلی هم با معرفت هستش هر کاری که بخواد میتونه انجام بده و این نشونهی اینه که اعتماد به نفس بالایی که داره و تلاش زیادی که برای هدفهاش انجام میده. کاملا منطقی هستش البته گاهی اوقات به من که زور زیاد گفته یک گزینه هم بدون شرح میگم -------- > عصبانی نمیشه و فکر میکنم اگر هم بشه دیر عصبانی میشه. اصلا خصوصیت بدی نداره اینم یادم رفت بگم که خیلی منظم هستش و خیلی با استعداد ( به خودم رفتی دیگه ) ایشالا که همه چیزو گفته باشم اگر نگفته باشم باز میام داداشیه خودمی ی ی ی داداشی به تو زور نگم به کی زور بگم پس! زور گفتن بهت کلا میچسبه! میدونی که نصف بیشتر انرژی مثبتامو همشو از خودت میگیرم بس که گلی گزینه بدون شرحت عالی بوووود داداشی بیشتری که گفتی صفتای خوب بود... خوشحالم که اینطور راجع بهم فکر میکنی... از اون بداشم بگوووو... قول میدم بعدا تلافی نکنم سرت 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ به به اینجا کجاست؟! شنیدم اینجا فوش دادن رواست و جایزه هم میدن بابتش انووشه! بی اغراق یکی از بهترین شخصیتهای موجود در فضای مجازیه که من با اشنا شدم...منطقی، باپشتکار، با برنامه، مثبت نگر، خوش اخلاق، در عین شوخ طبعی و رک بودن مودب، ملاحظه گر، پرانرژی و.... از خصوصیات خیلی خوبشه به قول سپید خیلی کم پیش میاد به کسی انقدر نزدیک بشه که منفی هاشو ببینه، گاهی زیادی محافظه کار و تو پرانتز یه چیزیم بگم : یکمی خودخواهه اینقدر خوبی داره که بدیاش به چشم نمیاد...یه دوستی که هرکسی از بودن باهاش لذت میبره...حتی وقتی حوصله نداره، سعی نمیکنه تو ذوق کسی بزنه یه چیزی کوچولوی دیگه هم ازش درک کردم که خصوصیت خودمم هست و فک کنم اشکال باشه اینکه زیادی به خودش اعتماد داره و این باعث میشه بعضی مواقع از نظر فکری و حتی عملی خودرای بشه و سخت چیزی غیر از اونچه خودش بهش میرسه قبول کنه... انووووووووووووشه یه دونه باشه کفشای سفید پاشه من که خیلییییییییی دوسش دارم از ته قلب آره خودخواهم اون وسطای خودخواه خوددرگیرم هستم نمیدونم شاید دلیل بعضی تصمیمای عجیب غریبی که میگیرم همین باشه که میگی این که میگی انقدر خوبی داره که بدیاش به چشم نمیاد کاملا ناشی از نگرش فروغ بانوییته عزیزم... شایدم انقدر بدی دارم که با زرنگی همرو مثل خوبی نشون میدم(موضوع رو فلسفی کردم) مرسی جیگر از اینکه نظرتو گفتی 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ یه چی دیگه یادم اومد بگم: به شدت پایه خل و چل بازی ینی بهش بگی انوش هوس کردم کفشمو دربیارم پابرهنه تو جوق آب راه برم میگه پایم و انجام میده ینی همچین رفیقی دارم من تو هوس کرده باشی، من تنها انجام بدم تو وایسی نگاه کنی بعد بگی منصرف شدم؟ عمراااااااا دستتو میگیرم باهم میپریم تو جوب پشتشم فروغو پرت میکنیم تو جیگر منی سپید 6 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سهلامممممممممم خوفی انوش مهلبون شخصیت مهربون // اجتماعی // خوش برخورد مسئولیت پذیر // منظم و هدفمند در کل مثبت اندیش و شوخ طبع علیک سلام... مرسی چه همه تعریفای خوب خوب شرمنده کردید مرسی که اومدی و نظرت رو گفتی 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ آدمی هستی که اگه بخوای با یکی ارتباط برقرار کنی ، راهشو پیدا میکنی. اینکه تو زندگیت هدف داری و دنبال چیزی هستی خیلی خوبه ، تلاشت هم قابل ستایش هست و مطمئن باش آینده درخشانی داری. فقط یکم عجولی ! شخصیت قهرمانی داری، میتونی با مشکلات و حواشی کنار بیای. این از آثار همون هدف داشتنت و مصمم بودنه. خدا نکنه تو یه موضوعی فکر کنی که داری درست میگی ، یعنی حرف پیغمبر رو هم گوش نمیدی چه برسه به ما ! ولی در بقیه موارد آدم اهل مشورتی هستی و خوبی. توی آدم شناسی هم قبولت دارم. ولی میشه برات نقش بازی کرد. ولی حواست جمع هست. البته یکم هم احساس زرنگی میکنی و الکی زرنگی. یهو سرت به سنگ میخوره. آدم خوش قولی هستی. البته اگر مشغله هات اجازه بدن. کلا پیرو مکتب خودتی و به هیچ صراطی مستقیم نیستی. و این به شدت اشتباهه! شخصیتت تقریبا شکل گرفته و کمتر متاثر از محیط هستی. از خودبیگانه نیستی. انسان مسئولیت پذیری هستی. دوس داری از نظراتت استفاده کنن و توی جمع خنثی نیستی. نیمچه خبث طینت متمایل به شیطنت داری و همواره درونت نیک و بد د حال جدال هستن. 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام سلام اینجا چه هوای خنکی میاد ببخشید بی دهوت اومدم انوشه واسه من توو چندتا کلمه توصیف میشه شاد و شیطون+یه اردیبهشتی تمام و کمال+مغرور اما مهربون + فکر نمیکنم با کسی بد باشه، با همه خوبه و دوستِ+ میدونم که واقعا یارِ روزای سخته چرا کلمه هاش اینقد زیاد شد 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده