رفتن به مطلب

بریونی


mim-shimi

ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

گوشت سر دست و دنده 1 کیلو گرم

پیاز درشت 1 عدد

دارچین به مقدار لازم

زعفران به مقدار لازم

نعناع خشک شده مقداری

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

فلفل به مقدار لازم

خلال بادام مقداری برای تزیین

 

طرز تهیه

اب را روی حرارت جوش اورده گوشت را خرد کرده داخل ان می ریزیم. پیاز ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده پس از جوش امدن به مدت 30 می پزیم . پس از پخته شدن ( نیم پز) گوشت را از اب جدا کرده و از چرخ دو بار رد می کنیم.نعناع را هم از چرخ رد کرده گوشت را همراه با یکی دو قاشق ابش خوب مخلوط می کنیم ( با دست مخلوط شود)

نمک و مزه ان را امتحان می کنیم وقتی خوب و اماده بود قالب های بریانی را روی حرارت کمی داغ کرده و مقدار یک قاشق از روغن روی اب گوشت را گرفته و ته قالب می ریزیم .سپس رویش دارچین،زعفران و فلفل می پاشیم و یک لقمه از گوشت بریان را قرار داده با دست رویش را صاف می کنیم و چند لحظه روی حرارت قرار می دهیم .سپس روی نان اماده شده بر می گردانیم . سطح روی بریانی را با خلال بادام اغشته به زعفران تزیین می کنیم.

  • Like 4
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...