mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۸۹ مواد لازم: گوشت سر دست و دنده 1 کیلو گرم پیاز درشت 1 عدد دارچین به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم نعناع خشک شده مقداری نمک و زردچوبه به مقدار لازم فلفل به مقدار لازم خلال بادام مقداری برای تزیین طرز تهیه اب را روی حرارت جوش اورده گوشت را خرد کرده داخل ان می ریزیم. پیاز ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده پس از جوش امدن به مدت 30 می پزیم . پس از پخته شدن ( نیم پز) گوشت را از اب جدا کرده و از چرخ دو بار رد می کنیم.نعناع را هم از چرخ رد کرده گوشت را همراه با یکی دو قاشق ابش خوب مخلوط می کنیم ( با دست مخلوط شود) نمک و مزه ان را امتحان می کنیم وقتی خوب و اماده بود قالب های بریانی را روی حرارت کمی داغ کرده و مقدار یک قاشق از روغن روی اب گوشت را گرفته و ته قالب می ریزیم .سپس رویش دارچین،زعفران و فلفل می پاشیم و یک لقمه از گوشت بریان را قرار داده با دست رویش را صاف می کنیم و چند لحظه روی حرارت قرار می دهیم .سپس روی نان اماده شده بر می گردانیم . سطح روی بریانی را با خلال بادام اغشته به زعفران تزیین می کنیم. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده