سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان . در این تاپیک به بررسی شبکه های حسگر بیسیم میپردازیم . یه سری مقالات دارم که به مرور زمان براتون همین جا میذارم . از همه دوستان که علاقه دارن یا اطلاعاتی تو این زمینه دارن دعوت به همکاری میکنم امیدوارم در کنار هم بتونیم تاپیک رو پیش ببریم 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ فایلی رو در زمینه شبکه های حسگر تهیه کردم که امیدوارم مفید باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ مقاله ای در مورد امینیت شبکه های حسگر بیسیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ پایان نامه کارشناسی ارشد : بهبود کارایی روش های انتشار اطلاعات در شبکه های حسگر بیسیم از طریق تجمیع اطلاعات آرش نصیری اقبالی دانشگاه امیر کبیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده