* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ اینم فایلش که گفتم میزارم دانلود کنید : فایل ورد حجم : 4 مگابایت لینک به دیدگاه
hassanxyz 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ اینم فایلش که گفتم میزارم دانلود کنید : فایل ورد حجم : 4 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تشکر فراوان 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ درود...ممنونم از ونووس خانوم جهت به اشتراک گذاشتن این مطالب... جهت غنی شدن تاپیک مقاله ای کامل و جامع رو به اشتراک می زارم... . . . چکیده: امروزه شهرها از دو نماد جغرافیایی (محیط طبیعی، اجتماعی و اقتصادی) و مصنوعی( محیط انسان ساخت - معماری) بهره مند هستند. بشر امروزه در پی فعالیت های روزانه و در تکاپو برای گذران زندگی روزمره و معاش خود و در جهت احداث مسکن، چه به عنوان سرپناه و چه به منظور سرمایه گذاری، مسمترا این دو نماد را تغییر شکل می دهد و محیط زیست شهری را دگرگونمی سازد. در این فرایند فضاهای سبز، باغ ها و جنگل ها تبدیل به آسمان خراش ها و شهرک های مسکونی می شوند. آهن و آجر ، سیمان و سنگ جای گزین سیمای ساختمانی شهرها که روزگارانی علاوه بر تامین محل سکونت انسان چشم اندازی سبز و زیبا در اختیار وی قرار میداد شده است. شهر نشینان امروزی گاهی که به درون خود می نگرند با احساس خلائی عمیق از دستیابی به طبیعت خود را به دور از آسایش و آرامش راستین می یابند. در مقابله با این مشکل، بشر از گذشته های دور به ایجاد بام های سبز یا باغ بام ها به عنوان راه حلی مناسب برای آشتی دوباره با طبیعت و تغییر چشم انداز شهری روی آورده است. در واقع بام سبز استفاده از فضاهای بلا استفاده و بی روح ساختمان های شهری در جهت ایجاد لکه های سبز می باشد. این امر علاوه بر جنبه زیبائی شناختی شهر موجب تلطیف هوا (در مقیاس میکرو کلیما) و کاهش آلودگی هوا و نهایتاً بهبود محیط زیست ساکنان شهر می گردد. مشخصات مقاله:مقاله در 24 صفحه به قلم دكتر محمد تقي رضويان(عضو هيأت علمي دانشگاه شهيد بهشتي)،دكتر امين غفوري پور(عضو هيأت علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران مركزي)،ماهان رضويان (دانشجوي عمران دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران مركزي).منبع:آمایش محیط دانشگاه آزاد ملایر پاییز 1389 شماره 10 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ اینم فایلش که گفتم میزارم دانلود کنید : فایل ورد حجم : 4 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوستان فایل مشکل داره؟میگه صفحه موجود نمی باشد 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ آتی دان شد واس من:-) لطف میکنی اگه بشه خودت بزاریش. 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ نتم داغونه.باگوشی ام بدونه مودم.دان اینم 2تومن آب خورد.ولی میشه ها امتحان کن.مستر مدیر رسیدگی کنید دیگه نت من شارژیه اونم از نوع ایرانسل:-(:-(:-(:-( 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ نتم داغونه.باگوشی ام بدونه مودم.دان اینم 2تومن آب خورد.ولی میشه ها امتحان کن.مستر مدیر رسیدگی کنید دیگه نت من شارژیه اونم از نوع ایرانسل:-(:-(:-(:-( منم نمیتونم دانلودش کنم! 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ :w58: واسه سام و یا ونوس؟؟؟؟؟؟؟؟ واس سام شد ونوس نشدا 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ :w58:واسه سام و یا ونوس؟؟؟؟؟؟؟؟ واس سام شد ونوس نشدا نقل قول از ونوس بود مرسی 2 لینک به دیدگاه
Lana 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۹ در در 19 اسفند 1393 در 15:49، آتیه معماری گفته است : دوستان فایل مشکل داره؟میگه صفحه موجود نمی باشد من نمیتونم دانلود کنم چیکار کنم ؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده