Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ از بچههای کودکستان سوال هوش زیر پرسیده شد:«اتوبوس شکل زیر به کدام طرف حرکت میکند؟» به دقت به شکل نگاه کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جواب این تست هوش را میدانید؟ تنها دو جواب وجود دارد: «چپ» یا «راست» دربارهاش فکر کنید . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . ... هنوز نمیدانید به کدام طرف حرکت میکند؟ عیب نداره! ما به شما میگوئیم تمام بچه کودکستانیها جوابشان این بود: به طرف چپ. وقتی از آنها پرسیده شد: «چرا فکر میکنید که اتوبوس به طرف چپ حرکت میکند؟» جواب همهشان این بود: «چون درب اتوبوس دیده نمیشود.» خجالت کشیدید، مگه نه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عیب نداره! ناراحت نباشید. من خودم هم جوابش را نمیدونستم. 12 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ اگه درش مهمه سمت راننده هم باید در داشته باشه راننده از پنجره میره تو؟ چرخاش به بدنش وصل نیست اصلا حرکت نمیکنه 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ اگه درش مهمه سمت راننده هم باید در داشته باشه راننده از پنجره میره تو؟ چرخاش به بدنش وصل نیست اصلا حرکت نمیکنه :vahidrk: اتوبوس 2تا در بیشتر نداره هردو شم 1سمته!! راننده از در مخصوص آقایون میاد تو! مهندسای مملکتو ببین تو رو خدا 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ :vahidrk: اتوبوس 2تا در بیشتر نداره هردو شم 1سمته!! راننده از در مخصوص آقایون میاد تو!مهندسای مملکتو ببین تو رو خدا 60تاد نوع اتوبوس داریم خوب. 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ اتوبوسای خط واحدو گفتم که بچه پیش دبستانی میشناسه. قبول کن دیگه سوتی دادی 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ اتوبوسای خط واحدو گفتم که بچه پیش دبستانی میشناسه.قبول کن دیگه سوتی دادی این سوال اولا اینکه تخیلیه بعد هم اصلش خارجی بوده که ایرانی ها ترجمه کردند بچه کوچیک اتوبوس مدرسشو بهتر میشناسه تا اتوبوسای شرکت واحد ایران رو 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ این سوال اولا اینکه تخیلیهبعد هم اصلش خارجی بوده که ایرانی ها ترجمه کردند بچه کوچیک اتوبوس مدرسشو بهتر میشناسه تا اتوبوسای شرکت واحد ایران رو حالا تو هی بگو 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ با تشکر از MR جان به بخش سرگرمی ها منتقل میشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده