رفتن به مطلب

اگه قرار باشه بین عشقتون و .............?!!!!!

nikaaa

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 42
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من بهترین دوستمو انتخاب میکردم که بشه همسرم!!! آخه به عشق اعتقاد ندارم زود میجوشه و زودم خاموش میشه:icon_redface:

بابا فلسفیش نکن بچه زحمت کشیده برا اولین بار تو مدت حضورش یه تایپیک زده:ws3:لوسش نکنید دیگه، فذات:ws3:

حالا اگه هم جنست بود چی؟؟:ws38:

خب معلومه عشقمو:ws3:اولش فکر کردم بین عشق و خانوادس.چون تا بحال اینجورشو ندیده بودمw58.gif.اگه اون بود خانوادمو.حالا که اینه عشقمو

:w16:

شیفته صداقتتم:w02: اجازه بده دستتو ببوسم:w58:

نظر هرکی برا خودش محترمه.نظر منم که میدونی.مهم تویی عیزممممممم:icon_gol:

:hanghead::w589:

انجمنو :w58:

:banel_smiley_4: نون و آب نمیشه واست داداش!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
انجمنو :w58:

:banel_smiley_4:

بابا فلسفیش نکن بچه زحمت کشیده برا اولین بار تو مدت حضورش یه تایپیک زده:ws3:لوسش نکنید دیگه، فذات:ws3:

حالا اگه هم جنست بود چی؟؟:ws38:

شیفته صداقتتم:w02: اجازه بده دستتو ببوسم:w58:

:hanghead::w589:

:banel_smiley_4: نون و آب نمیشه واست داداش!!!

:vahidrk:

• Like 2
لینک به دیدگاه

قورمه سبزی رو :w16:

عشق اگه واقعاً عشق باشه ، خودش هم صمیمی ترین دوستت میشه هم عشقت میشه ، نیازی نیس یکیشونو انتخاب کرد :icon_redface:

یعنی نمیشه این صمیمی ترین دوست هم جنس باشه :ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوست ..؟عشق..؟

دوست هم جنسو منظورمه ...راستش من دوست زیاد دارم ولی صمیمی خیلی کم دارم ...و اینکه میتونم بگم صمیمی ترین دوستی ندارم...از این جهت که هر چقدر هم که به من نزدیک بوده تو شرایطی که من احتیاج به کمک منظورم هم فکری بوده ...وجود نداشته...بیشتر پایه ی خوشیا و دور دورن ...

در مورد عشقم اگه نتونه همراه باشه ...

ترجیح میدم خودمو انتخاب کنم...

• Like 3
لینک به دیدگاه

یعنی نمیشه این صمیمی ترین دوست هم جنس باشه :ws38:

چرا ،ولی :

اکثر آدمایی که اطرافمون میبینیم و حتی خودمون، قبل از اینکه با یه جنس مخالف دوست بشیم ، یه دوست صمیمی همجنس داریم که صمیمی ترین دوستمون به حساب میاد. تا یک دورانی از زندگی همجنسی هست که صمیمی ترین دوست آدم باشه.

ولی از جایی به بعد که با جنس مخالف ارتباط برقرار میکنی، در صورتی که واقعاً عاشقش باشی ( منظورم عشق واقعیه نه عشقهای کثیف امروزی که فقط به یک کارت شارژ بنده ) ، کم کم تمام ارتباطت با همون به اصطلاح عشقت میشه و رابطه با دوست صمیمی همجنس کمرنگ میشه .

این روند تا جایی ادامه پیدا میکنه که همون عشقت هم صمیمی ترین دوستت میشه و هم عشقت . ینی همیشه باهاشی و بیشترین رابطه رو با اون داری.

البته بازم میگم این در صورتیه که واقعاً عاشق باشین :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

چرا ،ولی :

اکثر آدمایی که اطرافمون میبینیم و حتی خودمون، قبل از اینکه با یه جنس مخالف دوست بشیم ، یه دوست صمیمی همجنس داریم که صمیمی ترین دوستمون به حساب میاد. تا یک دورانی از زندگی همجنسی هست که صمیمی ترین دوست آدم باشه.

ولی از جایی به بعد که با جنس مخالف ارتباط برقرار میکنی، در صورتی که واقعاً عاشقش باشی ( منظورم عشق واقعیه نه عشقهای کثیف امروزی که فقط به یک کارت شارژ بنده ) ، کم کم تمام ارتباطت با همون به اصطلاح عشقت میشه و رابطه با دوست صمیمی همجنس کمرنگ میشه .

این روند تا جایی ادامه پیدا میکنه که همون عشقت هم صمیمی ترین دوستت میشه و هم عشقت . ینی همیشه باهاشی و بیشترین رابطه رو با اون داری.

البته بازم میگم این در صورتیه که واقعاً عاشق باشین :ws37:

ممنون که پروسه ش رو توضیح دادین ! :ws3:

من فک میکنم چیزی که شما میگید یه قانون و حکم کلی نیست. در مورد ادمای مختلف این قضیه کاملا متفاوته.

به علاوه دوستی و ارتباط آدما با همدیگه یه رابطه در طول نیست که یکی بیاد بالاتر بزنه از دیگری. یه رابطه ست کاملا در عرض.......هر کس جایگاه خودشو داره و قرار نیست صمیمیت با کسی این جایگاه رو برای بقیه از بین ببره! ممکنه به طور مقطعی کمرنگش کنه.........اما تو طولانی مدت این که این اتفاق بیفته یا نه کاملا به خود اون شخص و مرامش بستگی داره و برای همه یکسان نیست.

هیچ اشکال نداری یه صمیمی ترین دوست از نوع همجنس برای همیشه وجود داشته باشه و امکان پذیر هم هست:w16: و تناقضی نداره با وجود یک صمیمی ترین از جنس مخالف.....واسه حرفا و موقعیتایی که اون صمیمی ترین از جنس مخالف قادر به لمسشون نیست......سخته ولی بسته به آدمش میشه دو تا "ترین" رو کنار هم داشت!!

:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ممنون که پروسه ش رو توضیح دادین ! :ws3:

من فک میکنم چیزی که شما میگید یه قانون و حکم کلی نیست. در مورد ادمای مختلف این قضیه کاملا متفاوته.

به علاوه دوستی و ارتباط آدما با همدیگه یه رابطه در طول نیست که یکی بیاد بالاتر بزنه از دیگری. یه رابطه ست کاملا در عرض.......هر کس جایگاه خودشو داره و قرار نیست صمیمیت با کسی این جایگاه رو برای بقیه از بین ببره! ممکنه به طور مقطعی کمرنگش کنه.........اما تو طولانی مدت این که این اتفاق بیفته یا نه کاملا به خود اون شخص و مرامش بستگی داره و برای همه یکسان نیست.

هیچ اشکال نداری یه صمیمی ترین دوست از نوع همجنس برای همیشه وجود داشته باشه و امکان پذیر هم هست:w16: و تناقضی نداره با وجود یک صمیمی ترین از جنس مخالف.....واسه حرفا و موقعیتایی که اون صمیمی ترین از جنس مخالف قادر به لمسشون نیست......سخته ولی بسته به آدمش میشه دو تا "ترین" رو کنار هم داشت!!

:icon_gol:

فقط یه سوال ساده :

شما یک دوست صمیمی همجنس دارید و یک عشق ( که طبیعتاً از جنس مخالفه ) .

حالا به نظر شما کدوم یکی از این دوتا باهاتون صمیمی تر و راحت ترند ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگر جریان یه مثلث عشقیه که به نظر طرف مقابل نسبت به من و دوستم هم خیلی بستگی داره...

اگرم جریان اینجوریه که طرف مقابلت شما رو در شرایط انتخاب قرار داده فردا با خیلی از ادمای دیگه که برات عزیز هستن هم اینکار و میکنه و کم کم به خودت میای میبینی خیلی از رابطه ها واز دست دادی و یه تار دور خودت تنیدی

مگر اینکه دلیلش درمورد قطع ارتباط با دوست صمیمیت منطقی باشه یا چیزی باشه که تاحالا متوجهش نشده باشی که بازم باید تصمیم گیری رو بدون تحت فشار گذاشتنت به خودت واگذار کنه

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

• اضافه کردن...