nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه ها.... میخوام بدونم اگه قرار باشه بین عشقت و صمیمی ترین دوستت که برات خیلی عزیزه یکی رو انتخاب کنی،کدومو انتخاب میکردی؟ 15 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه ها.... میخوام بدونم اگه قرار باشه بین عشقت و صمیمی ترین دوستت که برات خیلی عزیزه یکی رو انتخاب کنی،کدومو انتخاب میکردی؟ چرا با احساسات مردم بازی میکنی آخه؟:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ چرا با احساسات مردم بازی میکنی آخه؟:vahidrk: اااااااااااااااااا خب شاید واست پیش بیاد بهتره از الان بهش فکر کرده باشی:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ اااااااااااااااااا خب شاید واست پیش بیاد بهتره از الان بهش فکر کرده باشی:icon_razz: اا بیخود!!! من طاقتشو ندارم!!! خودت بگو بینم چیکار میکردی هاااااان؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ اولا چه عشقی چه کشکی؟اینا همش عادته ولی اگه بخوام بین کسی که خیلیییییییییی میخوامش و بش عادت کردم و دوستم یکیو انتخاب کنم اگه اون فردی که دوست دارم هم منو بخواد مسلمه که اونو انتخاب میکنم عجب نامردیم من:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ اا بیخود!!! من طاقتشو ندارم!!!خودت بگو بینم چیکار میکردی هاااااان؟؟؟ خب تو باید جواب بدی:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ خب تو باید جواب بدی:vahidrk: خوب باشه میگم تو گوشت ولی 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ عشق اگه واقعاً عشق باشه ، خودش هم صمیمی ترین دوستت میشه هم عشقت میشه ، نیازی نیس یکیشونو انتخاب کرد 7 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ عشق اگه واقعاً عشق باشه ، خودش هم صمیمی ترین دوستت میشه هم عشقت میشه ، نیازی نیس یکیشونو انتخاب کرد منم می خواستم همینو بگم عشق و صمیمی ترین دوست یکیه 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ :hanghead: الکی چیزی رو که میدونی بهش شک نکن 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ خب معلومه عشقمواولش فکر کردم بین عشق و خانوادس.چون تا بحال اینجورشو ندیده بودم.اگه اون بود خانوادمو.حالا که اینه عشقمو 4 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ الکی چیزی رو که میدونی بهش شک نکن میخوام نظر بقیه بدونم از جمله تو 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ میخوام نظر بقیه بدونم از جمله تو نظر هرکی برا خودش محترمه.نظر منم که میدونی.مهم تویی عیزممممممم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ انجمنو این حالش بده شما جدی نگیرید... :there: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده