nikaaa 4300 ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلام بچه ها.... میخوام بدونم اگه قرار باشه بین عشقت و صمیمی ترین دوستت که برات خیلی عزیزه یکی رو انتخاب کنی،کدومو انتخاب میکردی؟ 15
not found 16275 ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلام بچه ها.... میخوام بدونم اگه قرار باشه بین عشقت و صمیمی ترین دوستت که برات خیلی عزیزه یکی رو انتخاب کنی،کدومو انتخاب میکردی؟ چرا با احساسات مردم بازی میکنی آخه؟:vahidrk: 7
nikaaa 4300 سازنده ارسال شده در 5 آبان، 2012 چرا با احساسات مردم بازی میکنی آخه؟:vahidrk: اااااااااااااااااا خب شاید واست پیش بیاد بهتره از الان بهش فکر کرده باشی:icon_razz: 5
not found 16275 ارسال شده در 5 آبان، 2012 اااااااااااااااااا خب شاید واست پیش بیاد بهتره از الان بهش فکر کرده باشی:icon_razz: اا بیخود!!! من طاقتشو ندارم!!! خودت بگو بینم چیکار میکردی هاااااان؟؟؟ 5
تینا 15116 ارسال شده در 5 آبان، 2012 اولا چه عشقی چه کشکی؟اینا همش عادته ولی اگه بخوام بین کسی که خیلیییییییییی میخوامش و بش عادت کردم و دوستم یکیو انتخاب کنم اگه اون فردی که دوست دارم هم منو بخواد مسلمه که اونو انتخاب میکنم عجب نامردیم من:vahidrk: 7
nikaaa 4300 سازنده ارسال شده در 5 آبان، 2012 اا بیخود!!! من طاقتشو ندارم!!!خودت بگو بینم چیکار میکردی هاااااان؟؟؟ خب تو باید جواب بدی:vahidrk: 3
Artaria 13629 ارسال شده در 5 آبان، 2012 عشق اگه واقعاً عشق باشه ، خودش هم صمیمی ترین دوستت میشه هم عشقت میشه ، نیازی نیس یکیشونو انتخاب کرد 7
کهربا 18091 ارسال شده در 5 آبان، 2012 عشق اگه واقعاً عشق باشه ، خودش هم صمیمی ترین دوستت میشه هم عشقت میشه ، نیازی نیس یکیشونو انتخاب کرد منم می خواستم همینو بگم عشق و صمیمی ترین دوست یکیه 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 5 آبان، 2012 خب معلومه عشقمواولش فکر کردم بین عشق و خانوادس.چون تا بحال اینجورشو ندیده بودم.اگه اون بود خانوادمو.حالا که اینه عشقمو 4
nikaaa 4300 سازنده ارسال شده در 5 آبان، 2012 الکی چیزی رو که میدونی بهش شک نکن میخوام نظر بقیه بدونم از جمله تو 2
.Yaprak 15749 ارسال شده در 5 آبان، 2012 میخوام نظر بقیه بدونم از جمله تو نظر هرکی برا خودش محترمه.نظر منم که میدونی.مهم تویی عیزممممممم 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری