spow 44198 ارسال شده در 5 آبان، 2012 ترمودینامیک کالن callen Thermodynamics and an Introduction to Thermo statistics 2ed - Herbert B Callen ترمودینامیک ومقدمه ای بر ترمودینامیک اماری ویرایش دوم نوشته هربرت کالن کتاب ترمودینامیک کالن برای گرایشی خاص دررشته های مهندسی نوشته نشده است وعلیرغم تاکید اولیه مبنی براینکه این کتاب ترمودینامیک نظری فیزیک را شرح میدهد اما متن شیوا ومستدل ترمودینامیک کالن باعث شده تا طیف وسیعی از رشته های مهندسی از مطالب این کتاب بتوانند بهره ببرند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درادامه نیز میتوانید حل المسائل ترمودینامیک کالن را دانلود نمایید البته ناگفته نماند زبان کتاب حل المسائل ترمودینامیک کالن انگلیسی نمیباشد! دانلود کنید. دانلود حل المسائل دوم 5
Ehsan 112346 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 سر کاریه ما که هر کاری کردیم دانلود نشد من الان این لینک رو چک کردم و کار میکرد، روی download در سایت rapidshare کلیک کنید، شروع به دانلود میکنه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم حل المسائلش : (دانلود آبی پایین لینک در سایت رو بزنید) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (اگر نتوانستید دانلود کنید مشکل از رایانه یا مرورگرتون هست) 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 4 دی، 2015 همش الکیه :th_scratchhead: برا منم پیج مربوط به دانلودش لود نمیشه!!!! لینک دانلود حل المسائل مشکلی نداشت. لینک دانلود خود کتاب هم اصلاح شد. نحوه دانلود از سایت 4shared هم تو لینک زیر آموزش داده شده: http://www.noandishaan.com/forums/thread122945.html
بهادر فتحی پور 11 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2016 سلام لینک حل مسایل باز نمیشه حجم خود کتاب چ زیاده منبع فارسی زبان ندارین ؟ وقت نمیکنم بشینم برا ترجمه و این حرف ها استادماهم شده شر منابع فارسی نداره . ی درس مکانیک سیالات پیشرفته دارم اونم منبع کوری اصلا ترجمه فارسیش نیست استادمون هم ک کلا تند تند انگلیسی میخونه و حرف میزنه گیج شدم . سیالات مهم تره چیزی بود اینجا بزارین یا به ایمیلم بفرستون. بدطوری احتیاج دارم دم همتون گرم (راستی ارشد مکانیک تبدیل انرژی چمرانم) 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2016 سلام لینک حل مسایل باز نمیشه حجم خود کتاب چ زیاده منبع فارسی زبان ندارین ؟ وقت نمیکنم بشینم برا ترجمه و این حرف ها استادماهم شده شر منابع فارسی نداره . ی درس مکانیک سیالات پیشرفته دارم اونم منبع کوری اصلا ترجمه فارسیش نیست استادمون هم ک کلا تند تند انگلیسی میخونه و حرف میزنه گیج شدم . سیالات مهم تره چیزی بود اینجا بزارین یا به ایمیلم بفرستون. بدطوری احتیاج دارم دم همتون گرم (راستی ارشد مکانیک تبدیل انرژی چمرانم) سلام. خوش اومدین به انجمن. ایشالا که حضور خوبتون هم تو انجمن ببینیم لینک حل المسائل اصلاح شد
generalan 10 ارسال شده در 22 تیر، 2016 خدالعننتون کنه این همه رمز و کرام الکاتبین برای ثبت نام میخواین که یه کتابی رو که مال اونور آبه و لینکشم مال اون ور آبه رو بزارین. این همه دردسر برای همین. همین شماها مملکتو به افتضاح کشوندین.خوب مگه مرض داری بزارش رو یه هاسته دیگه
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 تیر، 2016 خدالعننتون کنه این همه رمز و کرام الکاتبین برای ثبت نام میخواین که یه کتابی رو که مال اونور آبه و لینکشم مال اون ور آبه رو بزارین. این همه دردسر برای همین. همین شماها مملکتو به افتضاح کشوندین.خوب مگه مرض داری بزارش رو یه هاسته دیگه خیلی ببخشید که دوستان زحمت میکشن و مطالب رو گردآوری میکنن و در اختیار بقیه قرار میدن، تا شما دوستان مهندس (!) بیاین رایگان استفاده کنید و به جای تشکر، توهین کنید بهشون مهم اینه که لینک سالمه و دانلود میشه. چه فرقی داره تو چه آپلودسنتری بشه. 2
mahsa vafaii 10 ارسال شده در 29 مرداد، 2016 سلام من دانلود کردم فقط میشه بپرسم کتاب با چه برنامه ای باز میشه؟ چون نمیتونم بازش کنم
Hoseyn ataea 10 ارسال شده در 8 دی، 2017 جناب ممنونم. دانلود کردم ولی حل المساعلش فارسی نیست.فارسیشو ندارین؟
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 میلاد فیلی گفته است : رمز فایل ها چیه سلام. پسورد: www.noandishaan.com
Poria1933 0 ارسال شده در 4 دی، 2018 در در ۱۳۹۶/۸/۱۲ در 14:28، Mohammad Aref گفته است : سلام. پسورد: http://www.noandishaan.com کجای این سایت رمز رو زده؟
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 4 دی، 2018 در 3 ساعت قبل، Poria1933 گفته است : کجای این سایت رمز رو زده؟ منظورم سایت نیست. لینکش تبدیل به http شده. منظورم این بود که پسورد همون www.noandishaan.com هستش که تو امضام هم نوشتم.
امیدرضا م 0 ارسال شده در 8 فروردین، 2020 در در 3 آذر 1391 در 21:37، mse_6944 گفته است : سر کاریه ما که هر کاری کردیم دانلود نشد فقط حل المسایل دانلود شد ولی خود کتاب نه اولا باید برای ورود ب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باید چیز شکن داشته باشی ولی بازم دانلود نمیشه
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 فروردین، 2020 در 20 ساعت قبل، امیدرضا م گفته است : فقط حل المسایل دانلود شد ولی خود کتاب نه اولا باید برای ورود ب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باید چیز شکن داشته باشی ولی بازم دانلود نمیشه اون لینک 4shared هم تست کردم با فیلترشکن میشد دانلود کرد. الان لینک رو تغییر دادیم و راحت تر می تونید دانلود کنید. 1
نرگس9573 2 ارسال شده در 26 بهمن، 2021 خیلی خیلی ممنونم هم راحت دانلود کردم هم خیلی مفید بود در ضمن دوستان درست نیست که جای تشکر از لطفی کسی که چیزی رو رایگان در اختیارتون میذاره اینطور بد صحبت کنید و طلبکار باشید 1 1
ارسال های توصیه شده