spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ ترمودینامیک کالن callen Thermodynamics and an Introduction to Thermo statistics 2ed - Herbert B Callen ترمودینامیک ومقدمه ای بر ترمودینامیک اماری ویرایش دوم نوشته هربرت کالن کتاب ترمودینامیک کالن برای گرایشی خاص دررشته های مهندسی نوشته نشده است وعلیرغم تاکید اولیه مبنی براینکه این کتاب ترمودینامیک نظری فیزیک را شرح میدهد اما متن شیوا ومستدل ترمودینامیک کالن باعث شده تا طیف وسیعی از رشته های مهندسی از مطالب این کتاب بتوانند بهره ببرند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درادامه نیز میتوانید حل المسائل ترمودینامیک کالن را دانلود نمایید البته ناگفته نماند زبان کتاب حل المسائل ترمودینامیک کالن انگلیسی نمیباشد! دانلود کنید. دانلود حل المسائل دوم 5 لینک به دیدگاه
mse_6944 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ سر کاریه ما که هر کاری کردیم دانلود نشد لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ سر کاریه ما که هر کاری کردیم دانلود نشد من الان این لینک رو چک کردم و کار میکرد، روی download در سایت rapidshare کلیک کنید، شروع به دانلود میکنه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم حل المسائلش : (دانلود آبی پایین لینک در سایت رو بزنید) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (اگر نتوانستید دانلود کنید مشکل از رایانه یا مرورگرتون هست) 2 لینک به دیدگاه
elham to 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ برا منم پیج مربوط به دانلودش لود نمیشه!!!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ همش الکیه :th_scratchhead: برا منم پیج مربوط به دانلودش لود نمیشه!!!! لینک دانلود حل المسائل مشکلی نداشت. لینک دانلود خود کتاب هم اصلاح شد. نحوه دانلود از سایت 4shared هم تو لینک زیر آموزش داده شده: http://www.noandishaan.com/forums/thread122945.html لینک به دیدگاه
بهادر فتحی پور 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ سلام لینک حل مسایل باز نمیشه حجم خود کتاب چ زیاده منبع فارسی زبان ندارین ؟ وقت نمیکنم بشینم برا ترجمه و این حرف ها استادماهم شده شر منابع فارسی نداره . ی درس مکانیک سیالات پیشرفته دارم اونم منبع کوری اصلا ترجمه فارسیش نیست استادمون هم ک کلا تند تند انگلیسی میخونه و حرف میزنه گیج شدم . سیالات مهم تره چیزی بود اینجا بزارین یا به ایمیلم بفرستون. بدطوری احتیاج دارم دم همتون گرم (راستی ارشد مکانیک تبدیل انرژی چمرانم) 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ سلام لینک حل مسایل باز نمیشه حجم خود کتاب چ زیاده منبع فارسی زبان ندارین ؟ وقت نمیکنم بشینم برا ترجمه و این حرف ها استادماهم شده شر منابع فارسی نداره . ی درس مکانیک سیالات پیشرفته دارم اونم منبع کوری اصلا ترجمه فارسیش نیست استادمون هم ک کلا تند تند انگلیسی میخونه و حرف میزنه گیج شدم . سیالات مهم تره چیزی بود اینجا بزارین یا به ایمیلم بفرستون. بدطوری احتیاج دارم دم همتون گرم (راستی ارشد مکانیک تبدیل انرژی چمرانم) سلام. خوش اومدین به انجمن. ایشالا که حضور خوبتون هم تو انجمن ببینیم لینک حل المسائل اصلاح شد لینک به دیدگاه
generalan 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خدالعننتون کنه این همه رمز و کرام الکاتبین برای ثبت نام میخواین که یه کتابی رو که مال اونور آبه و لینکشم مال اون ور آبه رو بزارین. این همه دردسر برای همین. همین شماها مملکتو به افتضاح کشوندین.خوب مگه مرض داری بزارش رو یه هاسته دیگه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خدالعننتون کنه این همه رمز و کرام الکاتبین برای ثبت نام میخواین که یه کتابی رو که مال اونور آبه و لینکشم مال اون ور آبه رو بزارین. این همه دردسر برای همین. همین شماها مملکتو به افتضاح کشوندین.خوب مگه مرض داری بزارش رو یه هاسته دیگه خیلی ببخشید که دوستان زحمت میکشن و مطالب رو گردآوری میکنن و در اختیار بقیه قرار میدن، تا شما دوستان مهندس (!) بیاین رایگان استفاده کنید و به جای تشکر، توهین کنید بهشون مهم اینه که لینک سالمه و دانلود میشه. چه فرقی داره تو چه آپلودسنتری بشه. 2 لینک به دیدگاه
mahsa vafaii 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ سلام من دانلود کردم فقط میشه بپرسم کتاب با چه برنامه ای باز میشه؟ چون نمیتونم بازش کنم لینک به دیدگاه
Hoseyn ataea 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۶ جناب ممنونم. دانلود کردم ولی حل المساعلش فارسی نیست.فارسیشو ندارین؟ لینک به دیدگاه
میلاد فیلی 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۶ سلام خسته نباشید ،رمز فایل ها برای extract چيه؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۶ میلاد فیلی گفته است : رمز فایل ها چیه سلام. پسورد: www.noandishaan.com لینک به دیدگاه
Poria1933 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۷ در در ۱۳۹۶/۸/۱۲ در 14:28، Mohammad Aref گفته است : سلام. پسورد: http://www.noandishaan.com کجای این سایت رمز رو زده؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۷ در 3 ساعت قبل، Poria1933 گفته است : کجای این سایت رمز رو زده؟ منظورم سایت نیست. لینکش تبدیل به http شده. منظورم این بود که پسورد همون www.noandishaan.com هستش که تو امضام هم نوشتم. لینک به دیدگاه
امیدرضا م 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۸ در در 3 آذر 1391 در 21:37، mse_6944 گفته است : سر کاریه ما که هر کاری کردیم دانلود نشد فقط حل المسایل دانلود شد ولی خود کتاب نه اولا باید برای ورود ب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باید چیز شکن داشته باشی ولی بازم دانلود نمیشه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۸ در 20 ساعت قبل، امیدرضا م گفته است : فقط حل المسایل دانلود شد ولی خود کتاب نه اولا باید برای ورود ب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باید چیز شکن داشته باشی ولی بازم دانلود نمیشه اون لینک 4shared هم تست کردم با فیلترشکن میشد دانلود کرد. الان لینک رو تغییر دادیم و راحت تر می تونید دانلود کنید. 1 لینک به دیدگاه
نرگس9573 2 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ خیلی خیلی ممنونم هم راحت دانلود کردم هم خیلی مفید بود در ضمن دوستان درست نیست که جای تشکر از لطفی کسی که چیزی رو رایگان در اختیارتون میذاره اینطور بد صحبت کنید و طلبکار باشید 1 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده