رفتن به مطلب

پلوی تند با مرغ یا میگو


peyman sadeghian

ارسال های توصیه شده

20-moh-ashpazi.jpg

مواد لازم

▪ مرغ یا میگو ۳۰۰ گرم

▪ گوجه‌فرنگی فیله شده ۳ عدد

▪ فلفل چینی قرمز ۳ عدد

▪ کنسرو ذرت یک پیمانه

▪ گرد سیر و زعفران سائیده شده: نصف قاشق چایخوری

▪ کره: ۵۰ گرم

▪ سیب‌زمینی سرخ شده ۴ عدد متوسط

▪ قارچ ۲۵۰ گرم

▪ برنج ۵ پیمانه

▪ پیاز داغ ۴ قاشق غذاخوری

▪ نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم.

 

● طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ یا میگو را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کره سرخ کنید سپس پیاز داغ، پودر سیر و زعفران را به آن اضافه کنید و مواد را با هم کمی تفت دهید.

در مرحلهٔ بعد، گوجه‌فرنگی فیله‌شده و قارچ ورقه ورقه شده را با کمی آبلیمو در روغن با حرارت تند قرار دهید و زمانی‌که آب آن کشیده شد، به مواد قبلی اضافه کنید سپس فلفل چینی خرد شده و ذرت را با نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و بگذارید بپزه، برنج را آبکش کنید و از مایه فوق، لابه‌لای برنج بریزید و آن را دم کنید.

پس از نیم ساعت، برنج را در دیس بزرگی بکشید و سیب‌زمینی‌های سرخ شده را اطراف برنج بچینید و یک فلفل درسته را روی برنج که به‌صورت کوه بالا آمده، بگذارید و با کمی ذرت آن را تزئین کنید.

ماهنامه طمطراق

 

 

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...