peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ ● مواد لازم ▪ مرغ یا میگو ۳۰۰ گرم ▪ گوجهفرنگی فیله شده ۳ عدد ▪ فلفل چینی قرمز ۳ عدد ▪ کنسرو ذرت یک پیمانه ▪ گرد سیر و زعفران سائیده شده: نصف قاشق چایخوری ▪ کره: ۵۰ گرم ▪ سیبزمینی سرخ شده ۴ عدد متوسط ▪ قارچ ۲۵۰ گرم ▪ برنج ۵ پیمانه ▪ پیاز داغ ۴ قاشق غذاخوری ▪ نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم. ● طرز تهیه ابتدا سینه مرغ یا میگو را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کره سرخ کنید سپس پیاز داغ، پودر سیر و زعفران را به آن اضافه کنید و مواد را با هم کمی تفت دهید. در مرحلهٔ بعد، گوجهفرنگی فیلهشده و قارچ ورقه ورقه شده را با کمی آبلیمو در روغن با حرارت تند قرار دهید و زمانیکه آب آن کشیده شد، به مواد قبلی اضافه کنید سپس فلفل چینی خرد شده و ذرت را با نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و بگذارید بپزه، برنج را آبکش کنید و از مایه فوق، لابهلای برنج بریزید و آن را دم کنید. پس از نیم ساعت، برنج را در دیس بزرگی بکشید و سیبزمینیهای سرخ شده را اطراف برنج بچینید و یک فلفل درسته را روی برنج که بهصورت کوه بالا آمده، بگذارید و با کمی ذرت آن را تزئین کنید. ماهنامه طمطراق لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده