alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سلام سلام عید همگی مبارک با یه کم تاخیر می خواستم عید رو به همه تبریک بگم راستش شنیدم که ادمین مهربون سایت میخواد بیاد تو تالار ها عید دیدنی و کلی عیدی بده گفتم پس یه سفره عید خشجل مشجل بندازم که اومد کلی ذوق زده بشه همچنین خود بروبچ معماری که جاشون خیلی خالیه اینم سفره هفت سین تالار معماریمون: بچه ها و ادمین مهربون به تالار معماری خوش اومدید:4uboxsmiley: سال نو همتون مبارک:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بهترین سال رو براتون آرزو دارم:rose: 4 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ خوب اینم شیرینی و آجیل عید که بیاید و از خودتون پذیرایی کنید: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ به به. چه کردی. دستت درد نکنه. میخواستم سر زده بیام ولی دیگه خودت آماده بودی. اما اگه فکر کردی با این کار عیدی بیشتر میدم اشتباه کردی. عیدی تو هم مثل بقیه :ws2: بفرما: 50 امتیاز ولی خوشم اومد از اینکه آماده بودی. حالا ببینم بچه ها معماری هم خودشون میان عید دیدنی یا نه :jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ و این هم چای و شربت: 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ به به. چه کردی. دستت درد نکنه. میخواستم سر زده بیام ولی دیگه خودت آماده بودی. اما اگه فکر کردی با این کار عیدی بیشتر میدم اشتباه کردی. عیدی تو هم مثل بقیه :ws2: بفرما: 50 امتیاز ولی خوشم اومد از اینکه آماده بودی. حالا ببینم بچه ها معماری هم خودشون میان عید دیدنی یا نه :jawdrop: اومدیییییییییییییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v یه دعوت نامه واست درست کرده بودم بیام بهت بدم و دعوتت کنم که بیای خوش اومدی ادمین مهربون:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v نه ما از ادمین های خسیس توقع بیشتری نداریم:there: ما که بخیل نیستیم 50 روز اضافه خدمت بخوری بشه عیدی من بهت:persiana__hahaha: خوشحالم که اومدی:w72::4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ 50 روز :jawdrop: من حاضرم کل امتیازامو عیدی بدم و از این اضافه ها نخورم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ zing...................zing سلام. ببخشید سر زده وارد شدم . خب اجازه هست. به به ببین مدیر معمار چه کرده الحق که طراحید. منم این عید و به تمام معمار های عزیز که (تقرببا همکار) تبریک می گم.:w139: و امید وارم ارتباط بین مهندس معمار و سازه روز به روز بیشتر بشه و این مهندسین معمار اینقدر عمرانی ها رو گرفتار نکنن. :w73: ____________________ اما عجب آجیلی گرفتی :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ به به ببین خانم مدیر چیکار کرده . ایول . خانم مدیر مهمون نمیخوای ؟ من اومدم عیدی ازت بگیرم 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ سلام به همگی منم عید رو تبریک میگم به همه بچه های گل انجمن مخصوصا معمارهای عزیز 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ zing...................zing سلام. ببخشید سر زده وارد شدم . خب اجازه هست. به به ببین مدیر معمار چه کرده الحق که طراحید. منم این عید و به تمام معمار های عزیز که (تقرببا همکار) تبریک می گم.:w139: و امید وارم ارتباط بین مهندس معمار و سازه روز به روز بیشتر بشه و این مهندسین معمار اینقدر عمرانی ها رو گرفتار نکنن. :w73: ____________________ اما عجب آجیلی گرفتی :jawdrop: به به بفرمایید تو خوش اومدید صفا آوردید بفرمایید از خودتون پذیرایی کنید:4uboxsmiley: گرفتار چیه هر چه از دوست رسد خوش است معماری ها با عمرانی ها دوستن .............................................................. آجیل ها هم نوش جونت:rose: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ 50 روز :jawdrop: من حاضرم کل امتیازامو عیدی بدم و از این اضافه ها نخورم :icon_pf (34): چه معامله ی خوبی من قانعم لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ به به ببین خانم مدیر چیکار کرده . ایول . خانم مدیر مهمون نمیخوای ؟ من اومدم عیدی ازت بگیرم به به ببین کی اومده عید دیدنیم داداش علی گلم خوش اومدی داداشی:4uboxsmiley: خوبی؟ از خودت کلی پذیرایی کن:rose: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ سلام به همگی منم عید رو تبریک میگم به همه بچه های گل انجمن مخصوصا معمارهای عزیز سلام علی جان خوش اومدی جشن و سفره ما رو نورانی کردی بیا بیا بشین چایی بخور با شیرینی تا گرم شی و کامت شیرین شه خوش اومدی:4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ به به ببین کی اومده عید دیدنیمداداش علی گلم خوش اومدی داداشی:4uboxsmiley: خوبی؟ از خودت کلی پذیرایی کن:rose: ممنون آبجی جون چی از خودم پذیرایی کنم . چیزی نمونده که همشو محمد و علی خوردن فقط ظرفاشو برای ما گذاشتن :w00: لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۸۹ به بهبفرمایید تو خوش اومدید صفا آوردید بفرمایید از خودتون پذیرایی کنید:4uboxsmiley: گرفتار چیه هر چه از دوست رسد خوش است معماری ها با عمرانی ها دوستن .............................................................. آجیل ها هم نوش جونت:rose: ممنون از پذیرایی:4uboxsmiley: . عالی بود . فعلا که تالار عمران بهم ریخته است اگه خدا خواست سال دیگه درخدمت شما هستیم ..... :w73: __________________________ نمی خوام فضای عید دیدنی رو خراب کنم . ولی خدا از دلتون بشنو پای کار که برسه همه چیز کنار میره و بعد از چند روز همکاری دوتا مهندس تحصیل کرده میشن دوتا زیرآب زن پیش کارفرما هر کدوم هم می خوان کاره خودشون و قالب کنن . معمار می خواد خونه بدون ستون و مقاومت و دارای پیچیدگی و زیبا و مهندس عمران هم : خونه قوطی کبریت ولی محکم و تو پر.__________________________ شرمنده فضای عید دیدنی رو خراب کردم:sorry: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ ممنون از پذیرایی:4uboxsmiley: .عالی بود . فعلا که تالار عمران بهم ریخته است اگه خدا خواست سال دیگه درخدمت شما هستیم ..... :w73: __________________________ نمی خوام فضای عید دیدنی رو خراب کنم . ولی خدا از دلتون بشنو پای کار که برسه همه چیز کنار میره و بعد از چند روز همکاری دوتا مهندس تحصیل کرده میشن دوتا زیرآب زن پیش کارفرما هر کدوم هم می خوان کاره خودشون و قالب کنن . معمار می خواد خونه بدون ستون و مقاومت و دارای پیچیدگی و زیبا و مهندس عمران هم : خونه قوطی کبریت ولی محکم و تو پر.__________________________ شرمنده فضای عید دیدنی رو خراب کردم:sorry: خیلی خیلی ممنونم که اومدین اینجا خیلی هم فضارو نورانی کردید خراب چیه:4uboxsmiley::4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده