Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ از بس خسیسی وگرنه گیلانی ها خیلی مهمان نوازن ببین تو چیکار کردی تو 4 سال کسی حتی دعوتت نکرد یه رشته خشکار مهمونت کنه:gnugghender: کی؟ من خسیسم؟ حالا شما یه بار مهمون کن این مهمون نوازیو نشون بده 3 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ کی؟ من خسیسم؟ حالا شما یه بار مهمون کن این مهمون نوازیو نشون بده این سری اومدی رشت بهم بگو من برم سنندج !! میگم باید برم از هم دوره ایی هات تحقیق کنم!! چه کارا کردی که تو رو دعوت نکردن!! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ من که چه بخورم چه نخورم هیچ فرقی نداره واسم وقتی زیاد میخورم نهایتاً 500 گرم چاق میشم. وقتی هم کم بخورم مثل الان نهایتاً 500 گرم کم میشم بیشتر از اون جا نداره واسه کم شدن 4سال رشت بودم این رشته خشکارو آخرش نخوردم و فقط تعریفشو شنیدم و حسرت خوردم هیچ کس مهمونمون نکرد. دانشجو هم که زشته پول خرج کنه یعنی فکر نمیکردم در این حد خسیییییییس باشی،4 سال اینجا بودی و نخوردی عادتشونه هر چی باشه دیگه مثل تو خسیس که نیستیم از بس خسیسی وگرنه گیلانی ها خیلی مهمان نوازن ببین تو چیکار کردی تو 4 سال کسی حتی دعوتت نکرد یه رشته خشکار مهمونت کنه:gnugghender: واالااااا؛همینو بگو؛ خوبه گیلانیا ب مهمان نوازی معروفن بنده شکم نباش:vahidrk:1دفه دیگه پاشو برو رشت 1زنبیل خشکار بیار انجمنو افطاری بده !!دی برم مغازه رشته خشکاری بگم ؛ با شرکت پست هماهنگ کنه و خرید پستی راه بندازه؛ شاید خودم اینکارو کنم؛ خوب مشتری داره لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ من میدونم ونوسی واسه همدانیا میفرسته شاید تا هفته دیگه بیام همدان ؛ پول مولاتونو کتار بذارید؛هر رشته 1000 تومن؛ هر خشکار 2000 تومن؛ حدود 50 هزار تومنی میشه نذار 1چیزایی بگم که نباید بگم هااااااااااا بگو ما هم بدونیم خو :gnugghender: دوستان مشاجره کافیهونوس بیا درستش کن. بچه ها رو انداختی به جون هم کجا افتادن به جون هم ؛ دارن با هم میحرفن خو ؛ به این خوبی به این نازی ،مشاجره کجا بود لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ واالااااا؛همینو بگو؛ خوبه گیلانیا ب مهمان نوازی معروفن برم مغازه رشته خشکاری بگم ؛ با شرکت پست هماهنگ کنه و خرید پستی راه بندازه؛ شاید خودم اینکارو کنم؛ خوب مشتری داره خوب بیا ثابت کن به نظرم کلا مگه چند نفریم اینجا که خشکار نخوردیم؟ 3نفر!! آدرس بگیر پست کن تا به این ادمین ثابت بشه گیلانیا مهمون نوازن 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ شاید تا هفته دیگه بیام همدان ؛ پول مولاتونو کتار بذارید؛هر رشته 1000 تومن؛ هر خشکار 2000 تومن؛ حدود 50 هزار تومنی میشه دیشب قیمتا پایینتر نبود؟!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده