Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ من که چه بخورم چه نخورم هیچ فرقی نداره واسم وقتی زیاد میخورم نهایتاً 500 گرم چاق میشم. وقتی هم کم بخورم مثل الان نهایتاً 500 گرم کم میشم بیشتر از اون جا نداره واسه کم شدن 4سال رشت بودم این رشته خشکارو آخرش نخوردم و فقط تعریفشو شنیدم و حسرت خوردم هیچ کس مهمونمون نکرد. دانشجو هم که زشته پول خرج کنه 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ شاید بعد ماه رمضون اومدیم رشتحتما می خرم نوووش جووونتون 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ من که چه بخورم چه نخورم هیچ فرقی نداره واسم وقتی زیاد میخورم نهایتاً 500 گرم چاق میشم. وقتی هم کم بخورم مثل الان نهایتاً 500 گرم کم میشم بیشتر از اون جا نداره واسه کم شدن 4سال رشت بودم این رشته خشکارو آخرش نخوردم و فقط تعریفشو شنیدم و حسرت خوردم هیچ کس مهمونمون نکرد. دانشجو هم که زشته پول خرج کنه 4ساعته واسه ما داره تعریف میکنه فقط!!!! دریغ از یه تعارف 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ 4ساعته واسه ما داره تعریف میکنه فقط!!!!دریغ از یه تعارف عادتشونه 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ عادتشونه حالا ما کرمانشاهی ها، اصلا تعریف نمیکنیم مبادا کسی دلش بخواد 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ منم زیاد نمی تونم بوخورم !! فقط 2 بشقاب برنج با تمامی مخلفات چند تا هم خرما !! 2 3 لیوان هم چای!! سحری هم کم میخورم معمولا فوقش 5 تا نونو .... 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ الان در حال حاضر از در رد میشین؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ حالا ما کرمانشاهی ها،اصلا تعریف نمیکنیم مبادا کسی دلش بخواد شماها رو هم دیدیم 3 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ من که چه بخورم چه نخورم هیچ فرقی نداره واسم وقتی زیاد میخورم نهایتاً 500 گرم چاق میشم. وقتی هم کم بخورم مثل الان نهایتاً 500 گرم کم میشم بیشتر از اون جا نداره واسه کم شدن 4سال رشت بودم این رشته خشکارو آخرش نخوردم و فقط تعریفشو شنیدم و حسرت خوردم هیچ کس مهمونمون نکرد. دانشجو هم که زشته پول خرج کنه از بس خسیسی وگرنه گیلانی ها خیلی مهمان نوازن ببین تو چیکار کردی تو 4 سال کسی حتی دعوتت نکرد یه رشته خشکار مهمونت کنه:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ اگه همدان بودید تا این هفته به دستتون میرسوندم بابا ؛ خودتون درست کنید دیگه؛ طرز تهیه اش رو خیلی خوب تو نت یاد داده ؛ درست کنید ؛ ارزشش رو داره؛ یه ظرف نوشابه رو سرشو سوراخ سوراخ کنید؛ بعد اون مخلود آرد برنج و آب رو بریزید توش و بریزید رو یه ظرف داغ ؛ خیلی باحال میشه :hapydancsmil: :whistle: 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ شماها رو هم دیدیم عه واقعا کجا دیدی؟:ws3: واسمون حرف درست نکنیین که کرمانشاهی و مهمون نوازی و لوتی بازی و از این حرفا لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ :whistle: بیخودی دلتو صابون نزن!!!! فهمید کرمانشاهم اینو گفت! بقپفهمه همدانی میگه بیا قزوین!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ بیخودی دلتو صابون نزن!!!!فهمید کرمانشاهم اینو گفت! بقپفهمه همدانی میگه بیا قزوین!!!!!!!!!! خوب میرم قزوین 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ خوب میرم قزوین بنده شکم نباش:vahidrk: 1دفه دیگه پاشو برو رشت 1زنبیل خشکار بیار انجمنو افطاری بده !!دی 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ بنده شکم نباش:vahidrk:1دفه دیگه پاشو برو رشت 1زنبیل خشکار بیار انجمنو افطاری بده !!دی کی ؟ من 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ کی ؟ من نه جانم با شما نبودم ولی زنبیلو یادت نره 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ نه جانم با شما نبودمولی زنبیلو یادت نره من میدونم ونوسی واسه همدانیا میفرسته 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ من میدونم ونوسی واسه همدانیا میفرسته نذار 1چیزایی بگم که نباید بگم هااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان مشاجره کافیه ونوس بیا درستش کن. بچه ها رو انداختی به جون هم 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ نذار 1چیزایی بگم که نباید بگم هااااااااااا مثلا چی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده