mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همه طاعات و عباداتتون قبول من که خیلی بترکونم میوه و زولبیا بامیه میخورم. فکر کنم 3 کیلویی کم کردم اصلا نمیشه چیزی خورد. احساس گشنگی تعطیله انگار! شما چطور؟ 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستم همچنین واسه شمام قبول باشه! من که کلا ریختم بهم بیشتر از 3 کیلو کم کردم فقط تشنه م میشه، افطارم فقط و فقط چایی اونم بدون خرما میخورم، چندتااااا:gnugghender: ولی اصلا دیگه گشنم نمیشه، نه افطاری نه سحری!!! قبلنا میوه زیاد میخوردم الان اونم به زور میخورم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ برا من خیلی سخت نیست؛چون روزای عادی هم خیلی کم غذا میخورم؛ مخصوصا آب؛ فغلا 1.5 کیلو کم کردم خوشبختانه تشنم نمیشه ؛ فقط 2-3 ساعت قبل افطار سردرد میگیرم اونم بخاطر اینه که چون انرژیم کم میشه و پشت لپ تاپ میشینم اینطور میشم ؛ افطار که نون و پنیر و سبزی و شامی + چایی ؛ (اکثرا یا آش یا رشته خشکار هم داریم و بعد افطار میخوریم ) بعد هم شربت خاکشیر 1- 2 لیوان ؛ بعد هم میوه اینا میخورم؛ سحری هم مثل وعده ناهار ؛ برنج اینا میخورم و یکی دو لیوان آب ؛ و چایی و رشته خشکار (فکر کنمرشته خشکار رو فقط شمالیا دارن؛ خیلی خوبه ) دیگه 5 دقیقه مونده به اذان ؛یه میوه خوشمزه هم میخورم تا طعم دهنم خوب باشه خلاصه این 3 وعده ناهار شام و صبحانه رو تو همین وعده افطار تا سحری پخشش کردیم دیگه لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ برا من خیلی سخت نیست؛چون روزای عادی هم خیلی کم غذا میخورم؛ مخصوصا آب؛ فغلا 1.5 کیلو کم کردم خوشبختانه تشنم نمیشه ؛ فقط 2-3 ساعت قبل افطار سردرد میگیرم اونم بخاطر اینه که چون انرژیم کم میشه و پشت لپ تاپ میشینم اینطور میشم ؛ افطار که نون و پنیر و سبزی و شامی + چایی ؛ (اکثرا یا آش یا رشته خشکار هم داریم و بعد افطار میخوریم ) بعد هم شربت خاکشیر 1- 2 لیوان ؛ بعد هم میوه اینا میخورم؛ سحری هم مثل وعده ناهار ؛ برنج اینا میخورم و یکی دو لیوان آب ؛ و چایی و رشته خشکار (فکر کنمرشته خشکار رو فقط شمالیا دارن؛ خیلی خوبه ) دیگه 5 دقیقه مونده به اذان ؛یه میوه خوشمزه هم میخورم تا طعم دهنم خوب باشه خلاصه این 3 وعده ناهار شام و صبحانه رو تو همین وعده افطار تا سحری پخشش کردیم دیگه خوبه حالا کم غذایی!!! ماشالا با این اشتها مطمئنی طی روز گشنت نمیشه؟؟ شاید میشه متوجه نمیشی داشتم فکر میردم رشته خشکار چیه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ خوبه حالا کم غذایی!!!ماشالا با این اشتها مطمئنی طی روز گشنت نمیشه؟؟ شاید میشه متوجه نمیشی داشتم فکر میردم رشته خشکار چیه خب شاید تعدادش زیاده؛اما از همه کم میخورم؛ مثلا سحری شاید5 تا قاشق ؛ یا آش یه ظرف کوچیک؛ میوه فقط یکی ؛ افطار اندازه کف دست نون ؛ رشته خشکار: رشته ها اون پایینیان؛ تو رشته اگه گردو و شکر اینا بریزن میشه خشکار ؛تو عکس زیر ببین : اینار رو میخریم؛ بعد سرخ میکنیم ؛ طلایی که شد ؛میذاریم تو شربت آب(آب و شکر و میجوشونیم ) بعد اینا رو که سرخ کردیم میذاریم تو اون شربت ؛ نرم که شد میخوریم؛ اینقد خوشمزه و مقویه بعد سرخ کردن : طرز تهیه :http://ashpazkhonema.persianblog.ir/post/36/ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ طرز تهیه زشته خشکار: خب مایه رشته خشکار آب است و آرد برنج. که می ریزند توی یک ظرف مخصوص و بعد می پاشند روی یک سینی داغ.“البته این که می بینید مربوط است به مغازه ها و شکل صنعتی ساخت این شیرینی. زنان گیلک به جای استفاده از این دستگاه، دست های خودشان را می زدند توی مایه رشته و شره این مایع از دستشان روی سینی رشته را می ریختند.” بعد که این نان پنجره ای شکل برنجی پخت، برش می دارند و تایش می زند که به این می گویند رشته.اما اگر قبل از اینکه تای آخر را بزنند تویش شکر دارچین و مغز پسته یا گردوی خرد شده ریختند و بعد تا کردند می شود خشکار. ردیف اول آنجا که نوشته فارس رشته است و مابقی خشکارند. رشته و خشکار را توی روغن تفت می دهند تا طلائی شود. بعد توی شربتی که از آب و شکر و گلاب آمده کرده اند به مدت کوتاهی روی شعله کم خیس می کنند. لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ چه جالب!! باید خیلی خوشمزه باشه نههههههههه:164: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ چه جالب!!باید خیلی خوشمزه باشه نههههههههه:164: خیلی خیلیییییییییییییی خوشمزه ست ؛ خودتونم میتونید درست کنیدا لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ فکر نمیکنم هرچی اورجینالش خوبه رشته هارو با ظرافت درست کرده 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ باریکلا همتون روزه میگیرین؟من اگه یک ساعت آب نخورم از تشنگی میمیرم انقدری هم که من غذا میخورم تا حالا بشکه نشدم خوبه 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ ونوس جان سخت نگذره بهت :) دلم خواست از اینا. شهرای دیگه گیر نمیاد؟:l 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ ونوس جان سخت نگذره بهت :)دلم خواست از اینا. شهرای دیگه گیر نمیاد؟:l چیکار کنیم دیگه؛1 ماهه؛ تحمل میکنیم دیگه ، نمیدونم والا ؛ تا جایی که میدونم گیر نمیاد؛ باید بیایید شمال بخرید ؛ اینقده خوشمزه هستش ،فوق العادست کدوم شهرید شما ؟ اگه دوست دارید بفرستم براتون لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ چیکار کنیم دیگه؛1 ماهه؛ تحمل میکنیم دیگه ، نمیدونم والا ؛ تا جایی که میدونم گیر نمیاد؛ باید بیایید شمال بخرید ؛ اینقده خوشمزه هستش ،فوق العادست کدوم شهرید شما ؟ اگه دوست دارید بفرستم براتون سرویس واسه کرمانشاهم دارید احیانا؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ دستت درد نکنه گلم کجای شمال هست؟کدوم استانه بیشتر؟ چی فروشیا دارنش؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ سرویس واسه کرمانشاهم دارید احیانا؟؟ اگه همدان بودید تا این هفته به دستتون میرسوندم بابا ؛ خودتون درست کنید دیگه؛ طرز تهیه اش رو خیلی خوب تو نت یاد داده ؛ درست کنید ؛ ارزشش رو داره؛ یه ظرف نوشابه رو سرشو سوراخ سوراخ کنید؛ بعد اون مخلود آرد برنج و آب رو بریزید توش و بریزید رو یه ظرف داغ ؛ خیلی باحال میشه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ دستت درد نکنه گلمکجای شمال هست؟کدوم استانه بیشتر؟ چی فروشیا دارنش؟ ما که تو رشتیم ؛ اینجا هست ، خودش یه مغازه هستش ،مغازه رشته خشکار(که اکثرا فقط ماه رمضان بازه)؛ که رشته ها فک کنم دونه ای200 ؛خشکار 300 ؛ تو مرکز شهرمون هم(شهرداری رشت) یه مغازه رشته خشکار فروشی هست که دائمیه(یعنی فقط برا ماه رمضون باز نیست ؛کل سال بازه)؛ هر وقت هم که ازش رد میشم میبینم کلی مسافر میان و خرید میکنن لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ اگه همدان بودید تا این هفته به دستتون میرسوندم بابا ؛ خودتون درست کنید دیگه؛ طرز تهیه اش رو خیلی خوب تو نت یاد داده ؛ درست کنید ؛ ارزشش رو داره؛ یه ظرف نوشابه رو سرشو سوراخ سوراخ کنید؛ بعد اون مخلود آرد برنج و آب رو بریزید توش و بریزید رو یه ظرف داغ ؛ خیلی باحال میشه انداختی جلو چشمون دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کرمانشاه دو ساعت اونور همدانه هاااااااااا 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ انداختی جلو چشمون دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3کرمانشاه دو ساعت اونور همدانه هاااااااااا خب بیا همدان تحویل بگیر لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ ما که تو رشتیم ؛ اینجا هست ،خودش یه مغازه هستش ،مغازه رشته خشکار(که اکثرا فقط ماه رمضان بازه)؛ که رشته ها فک کنم دونه ای200 ؛خشکار 300 ؛ تو مرکز شهرمون هم(شهرداری رشت) یه مغازه رشته خشکار فروشی هست که دائمیه(یعنی فقط برا ماه رمضون باز نیست ؛کل سال بازه)؛ هر وقت هم که ازش رد میشم میبینم کلی مسافر میان و خرید میکنن شاید بعد ماه رمضون اومدیم رشت حتما می خرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده