dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همگی امروز میخوام یه سوالی رو مطرح کنم ..... منتظر جواباتون هستم .... سوال اینه : فکر میکنید لوازم آرایش جز آرایش کردن به چه دردی میخوره ؟؟:(87): اگر حتی ایده ای هم دارید که فکر میکنید با لوازم آرایش میشه انجام داد بگید :w72: 25 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ من یه دختر خاله دارم کوچولو می خوره لوازم آرایشی رو هرچی دستت می بینه می گه ببینم چه مزه ایه کاربرد اول پس :خوردن 20 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ من از سایه چشم برا راندو استفاده میکنم 17 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ من یه دختر خاله دارم کوچولو می خوره لوازم آرایشی رو هرچی دستت می بینه می گه ببینم چه مزه ایه کاربرد اول پس :خوردن خوب اینم یه کاربرده دیگه بگید ..... بقیه کجان ؟؟؟؟ منتظرم 11 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ من از سایه چشم برا راندو استفاده میکنم آفرین نمونه کار داری ؟ 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ از جایی که تو کیف دخترا اولین چیزی که پیدا میشه لوازم آرایشه خب وقتی خودکار در دسترس نیس میتونی با خط چش ، خط لب یا رژ بنویسی و کارتو را بندازی. 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ از جایی که تو کیف دخترا اولین چیزی که پیدا میشه لوازم آرایشه خب وقتی خودکار در دسترس نیس میتونی با خط چش ، خط لب یا رژ بنویسی و کارتو را بندازی. فک کنم واسه اسکیس و ... خط چش خوب جواب بذه ها ! 11 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ با رژ لبش میشه رو ماشینه فحش نوشت مث فیلم دل شکسته 11 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ از سایه برا راندو ؛مخصوصا آسمون میشه استفاده کرد،اما من تاحالا امتحان نکردم ، لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ آفرین نمونه کار داری ؟ آره نمونه هم دارم ، شب میزارم 11 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ خوب حالا بذارین یه کاری کنیم ..... کیا پاین بیایم راندوی آسمان رو با لوازم آرایش امتحان کنیم و اینجا بذاریم ؟؟؟؟:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ خوب حالا بذارین یه کاری کنیم .....کیا پاین بیایم راندوی آسمان رو با لوازم آرایش امتحان کنیم و اینجا بذاریم ؟؟؟؟:hapydancsmil: من :mrsbeasley: 6 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ دیگه کیا پاین ؟؟؟؟؟ یعنی فقط 1 نفر 5 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ من یکسری کار میذارم قراره استادمون تکنیکاشو یاد بده فعلا خودم دوست داشتم چندتا کشیدم البته زیاد خوب نیست :girl_blush2: [/img] 12 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ خوب حالا بذارین یه کاری کنیم .....کیا پاین بیایم راندوی آسمان رو با لوازم آرایش امتحان کنیم و اینجا بذاریم ؟؟؟؟:hapydancsmil: منکه بلد نیستم از این کارا بکنم 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ با رژ لبش میشه رو ماشینه فحش نوشت مث فیلم دل شکسته عاشق فیلم دل شکسته ام هزار بار دیدمش 8 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ اگر بتونم شب آموزششو میذارم شما هم امتحان کنید منتظرمااااااااا :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ از رژ گونه هم میشه واسه سایه زدن برای راندو ها استفاده کرد 9 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ منکه بلد نیستم از این کارا بکنم اگر تو خونه لوازم آرایش پیدا میشه بزن رو کاغذ خیلی راحته . یکی از راههای آسون راندو هست 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده