esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ این جمله یعنی چی؟ Mechanical System: 100% convective air system, 100% efficient with no duct losses and no capacity limitation, no latent heat extraction لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ چه دستگاهی این مشخصات روداره آیا؟ لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ اولا کجا این متنو دیدی؟ معنیش میشه : سیستم مکانیکی: 100٪ سیستم همرفتی هوا، 100٪ موثر بدون تلفات مجرا و بدون محدودیت ظرفیت، بدون استخراج گرمای نهان لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ اولا کجا این متنو دیدی؟ معنیش میشه : سیستم مکانیکی: 100٪ سیستم همرفتی هوا، 100٪ موثر بدون تلفات مجرا و بدون محدودیت ظرفیت، بدون استخراج گرمای نهان این تو همون استاندارد ashrae که توی اون تاپیک براتون گذاشته بود خلاصشم بخام براتون بگم باید یک سیستم مکانیکی با این مشخصات بزارم توی یک اتاق برای شبیه سازی حالا میخام بدونم کدوم سیستم تهویه مطبوعی این مشخصات رو داره که براش تعریف کنم لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ مهندس شک دارم ولی فکر میکنم هواساز باشه ، 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده