pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ از این دستگاهاییه که مقدار معینی از محلول رو بر میدارن و داخل لوله آزمایش میریزن ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ از این دستگاهاییه که مقدار معینی از محلول رو بر میدارن و داخل لوله آزمایش میریزن ؟؟؟ نه گفتيم كه يه چيزي رو توي خون ميسنجه فشار خون نيست. ميزان قند خون نيست و ميزان چربي خون هم نيست. نيازي هم به نمونه برداري نداره. از يه تكنولوژي خاص و در عين حال ساده استفاده ميكنه و به خاطر همونم انگشت دست رو به عنوان محل اندازهگيري انتخاب كردن. 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ نبض نيست ؟؟ درود دوست عزيز توي اكثر مدلهاي اين دستگاه ضربان قلب هم اندازه گرفته ميشه ولي كاركرد اصليش اين نيست. 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اکسیژن خون؟ هموگلوبین خون؟ اسکناس؟ 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اکسیژن خون؟هموگلوبین خون؟ اسکناس؟ درست گفتي. درصد اشباع اكسيژن خون رو ميسنجه. حالا اسم دستگاه و نحوه كاركردش رو بگو 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ درست گفتي. درصد اشباع اكسيژن خون رو ميسنجه. حالا اسم دستگاه و نحوه كاركردش رو بگو پالس اکسی متر اساس استفادش استفاده از مناطقی هست که ضخامت کم تری دارن. برای همین انگشت یه گزینه خوبیه. از لاله گوش هم استفاده میشه. کار اصلیش ارسال اشعه نوره. و این که خون چه قدرشو میتونه جذب کنه. از تغییر ضریب جذب خون تغییر میزان اکسیژن خون رو می فهمن. نوری هم که استفاده میشه مادون قرمز (IR ) هست. کلیت دستگاه هم از یک گیره اتصال به انگشت، کابل، منبع نور و سنسور نوری تشکیل شده. شکل بعدی رو هم یکی دیگه بزاره. 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اینم دستگاه پول شمار دیدین الکی نگفتم. بدون پول علم پزشکی هیچ کمکی نمیکنه 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ دمت گرم اون پولاشو بده من خودم پالس اكسيمترو تغيير كاربري ميدم به پول شمار خب يكي ديگه عكس بذاره 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ دیر رسیدمممممممممممممممممم :cryingf: خو تند تند حدس نزنیددددددددددددددد :cryingf: 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اينم تصوير كامل پالس اكسيمتر: برنده سوم ما هم سيندخت عزيز هست آذر افروز جان غصه نخور بازم هست 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ عکس بعدی لطفا کسی حدس بزنه زود کشتمشششششششششششششششش :icon_pf (95): O-N خودت عکس بذار به شرطی که نری غیب شی دوباره :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خب اينم عكس بعدي: بياين حدس بزنيد:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خب اينم عكس بعدي: بياين حدس بزنيد:gnugghender: تا اذرافروز نیومده حدس بزنیم :دی:(50): دریچه فلبه؟ 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ تا اذرافروز نیومده حدس بزنیم :دی:(50): دریچه فلبه؟ مريم؟ خدا جزاتو بده. بذار دو مين من برم بعد بگو خب حالا بگو چه نوعيه؟ بعد ميگيم برنده اي يا نه تازه عكس بعدي رو هم خودت بايد بذاري 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ مريم؟ خدا جزاتو بده. بذار دو مين من برم بعد بگو خب حالا بگو چه نوعيه؟ بعد ميگيم برنده اي يا نه تازه عكس بعدي رو هم خودت بايد بذاري خداییش نمی خواستم درست باشه فقط می خواستم لج آذرافروز رو درآرم و طعم مرگ رو تجربه کنم. یکی پیدا شد بالاخره منو بکشه. چرا نمیذاری؟ فیلم طعم گیلاس رو دیدی؟ فیلم نامشو من نوشتم فک کنم بیولوژیکی باشه. یعنی از بدن یه خوک بینوایی در آوردن!! مکانیکی نیست؟ ها؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ خداییش نمی خواستم درست باشهفقط می خواستم لج آذرافروز رو درآرم و طعم مرگ رو تجربه کنم. یکی پیدا شد بالاخره منو بکشه. چرا نمیذاری؟ فیلم طعم گیلاس رو دیدی؟ فیلم نامشو من نوشتم فک کنم بیولوژیکی باشه. یعنی از بدن یه خوک بینوایی در آوردن!! مکانیکی نیست؟ ها؟ آخه نميدوني چقد به مغزم فشار ميارم كه تجهيزات پزشكي يادم بياد عكسشونو بذارم. حالا در حالت عادي كلي وسيله تو ذهنمه ها كافيه بخوام واسه اين مسابقه يكي رو انتخاب كنم، مغزم تهي ميشه. پاكه پاك :دي درسته دريچه مصنوعي بيولوژيكي هست. معمولا اين دريچه ها رو از خوك يا گاو ميگيرن. به اين خاطر كه فيزيولوژي دستگاه قلب و عروقشون خيلي به انسان شبيهه و تقريبا همون برونده قلبي رو ميتونن ايجاد كنن. اين مدلي كه اينجا هست دريچهاي هست كه از بافت پريكارد گاو گرفته شده و روي يه قالب گذاشته شده تا بشه راحت تر براي بيمار جاي دريچه معيوبش قرارش داد. اينم تصوير كاملش هست: دريچه بيولوژيكي ادواردز براي آئورت براي دوستاني كه نحوه كاركردش ممكنه براشون جالب باشه هم بگيم كه اين دريچه ها با توجه به اختلاف فشار خون دو طرفشون باز يا بسته ميشن. الآن اين عكسي كه ميبينيد حالت بستهي اين دريچه هست كه به سيال اجازه عبور نميده. براي حالت بازش هم اون سه تا نيم هلالي بالا ميان و يه مسير و سطشون باز ميشه. من سرعت نتم كم بود و نتونستم خود اين دريچه رو در حالت باز پيدا كنم ولي تقريبا اين شكلي هست: براي اطلاعات بيشتر در مورد دريچه ها ميتونين به اين تاپيك مراجعه كنيد: دريچه هاي مصنوعي قلب اگه سوالي بود من در خدمتم. مريم عكس بعدي رو بذار 3 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ چه خوشکله دریجه قلب ندیده بودم تا حالا 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ خب از اونجايي كه مريم متفرق گشته :دي خودم عكس بعدي رو ميذارم :gnugghender: اين چيه؟ 2 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ یه حدسه الکی میزنیم مسابقه راه بیوفته دیالیز 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده