R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ آهان الان فهمیدم مشکلش چیه ، الان تصویری بهت نشون میدم 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ اره یکی از اینا رفت ولی من ی کمکی اوردم گذاشتم ولی نگاه کن فقط ی سری رو نشون میده بقیه رو نشون نمیده http://www.noandishaan.com/upload/images/ygkhi7ikh7ur70y681q6.png 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ اره یکی از اینا رفت ولی من ی کمکی اوردم گذاشتم ولی نگاه کن فقط ی سری رو نشون میده بقیه رو نشون نمیده http://www.noandishaan.com/upload/images/ygkhi7ikh7ur70y681q6.png متوجه منظورت نمیشم ، الان نما رو داره نشون میده که کدوم قسمتش نیافتاده ؟ یه عکس از صفحه کامل رویت برام بگیر 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ متوجه منظورت نمیشم ، الان نما رو داره نشون میده که کدوم قسمتش نیافتاده ؟ یه عکس از صفحه کامل رویت برام بگیر نه نگاه کن این قسمت که رنگی کردم نشون نمیده http://www.noandishaan.com/upload/images/wfc5rfm5moyzvawl0d67.png 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ چون یه نمای کمکی آوردی ، مقدار کراپ ریجنش محدود هست (طبق تصویر شماره 1 ) خودت باید دستی تنظیمش کنی که کل ساختمان رو در بر بگیره تا همه سطح ها رو نشون بده (طبق تصویر شماره 2) روی نمای کمکی کلیک کنی محدوده کراپ ریجنش رو نشون میده ، بعد میتونی درستش کنی مطمئنا این بار دیگه درست میشه 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ چون یه نمای کمکی آوردی ، مقدار کراپ ریجنش محدود هست (طبق تصویر شماره 1 ) خودت باید دستی تنظیمش کنی که کل ساختمان رو در بر بگیره تا همه سطح ها رو نشون بده (طبق تصویر شماره 2) روی نمای کمکی کلیک کنی محدوده کراپ ریجنش رو نشون میده ، بعد میتونی درستش کنی مطمئنا این بار دیگه درست میشه قربووووووووووووووووووووووووووووووووووونت مینایی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خدا حفظت کنه عزیزم :boos: واست دعا میکنم 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ قربووووووووووووووووووووووووووووووووووونت مینایی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:خدا حفظت کنه عزیزم :boos: واست دعا میکنم خواهش میکنم عزیزم مرسی :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
m_haddadi66 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ سلام مینا خانم خسته نباشید یه سوال برام پیش اومده تو رویت وقتی نقشه رو کامل کردی میبری تو کد فرض کنید سه طبقه دارید با پلان مختلف اون وقت دیوار طبقه پایین رو علاوه بر طبقه ای که قرار داریم رو می کشه میخوام ببینم راهی وجود داره اون دیوار طبقه زیری رو نکشه فقط پلان همون طبقه رو بده ؟ ممنون از لطفتون 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ سلام مینا خانم خسته نباشید یه سوال برام پیش اومده تو رویت وقتی نقشه رو کامل کردی میبری تو کد فرض کنید سه طبقه دارید با پلان مختلف اون وقت دیوار طبقه پایین رو علاوه بر طبقه ای که قرار داریم رو می کشه میخوام ببینم راهی وجود داره اون دیوار طبقه زیری رو نکشه فقط پلان همون طبقه رو بده ؟ ممنون از لطفتون سلام آره منم همیشه همین مشکل رو دارم ، دیوارها و مبلمان طبقه زیری رو به صورت کمرنگ بهم نشون میده ، خیلی راه ها رو امتحان کردم ولی جواب نگرفتم ، حتی تمام اون ها رو توی همون طبقه پنهان میکنم ولی موقع چاپ باز مشخص میشن 3 لینک به دیدگاه
m_haddadi66 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ سلام مینا جان درمورد سوالی که پرسیدم تحقیق کردم یه کی از دوستان قول هایی داده در اولین فرصت بعد آموزش این قسمت بهتون میگم فقط یه خورده زمان میبره 2 لینک به دیدگاه
m_haddadi66 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ یه سوال دیگه برام پیش اومده چطوری روی دیواری که قوسی هست یه متن سه بعدی که عمق داره بنویسیم رو دیوار معمولی میشه ولی رو دیوار قوسی نمیشه متن رو صاف میزنه مرسی 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ سلام مینا جان درمورد سوالی که پرسیدم تحقیق کردم یه کی از دوستان قول هایی داده در اولین فرصت بعد آموزش این قسمت بهتون میگم فقط یه خورده زمان میبره سلام مرسی لطف می کنید یه سوال دیگه برام پیش اومده چطوری روی دیواری که قوسی هست یه متن سه بعدی که عمق داره بنویسیم رو دیوار معمولی میشه ولی رو دیوار قوسی نمیشه متن رو صاف میزنه مرسی تا حالا برام پیش نیومده که انجامش بدم الان امتحان میکنم ، اگر به نتیجه ای رسیدم ، براتون مراحلش رو مینویسم ، اگر هم که پیدا نکردم شرمنده دیگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
m_haddadi66 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ خواهش میکنم این چه حرفیه بازم ممنون 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ سلام مینا جووون ...مزاحم همیشگی :icon_pf (34): چرا سبزه ها تو رندرها خاکستری درمیاد؟؟ ... تو ادیت هم که میرم گزینه ایی مبنی تغییر رنگ نداره http://www.noandishaan.com/upload/images/5spayeifbivcso9fy9c.jpg 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ سلام مینا جووون ...مزاحم همیشگی :icon_pf (34):چرا سبزه ها تو رندرها خاکستری درمیاد؟؟ ... تو ادیت هم که میرم گزینه ایی مبنی تغییر رنگ نداره http://www.noandishaan.com/upload/images/5spayeifbivcso9fy9c.jpg سلام عزیزم خوبی ؟ خواهش میکنم این چه حرفیه که میزنی اما وقتی من رندر میگیرم که به رنگ سبز هست الان این دو نوع سبزه ای رو که من گذاشتم رو برات آپلود میکنم شاید نوعشون فرق میکنه و یا اینکه شاید به خاطر ورژن رویت باشه ، مال من 2013 هست راستی عزیزم ، چون رندر خارجی رویت کیفیت مطلوبی نداره یا با کیفیت best رندر بگیر و یا اینکه ببر توی مکس و نور و متریالش رو کار کن 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ سلام عزیزم خوبی ؟ خواهش میکنم این چه حرفیه که میزنی اما وقتی من رندر میگیرم که به رنگ سبز هست الان این دو نوع سبزه ای رو که من گذاشتم رو برات آپلود میکنم شاید نوعشون فرق میکنه و یا اینکه شاید به خاطر ورژن رویت باشه ، مال من 2013 هست راستی عزیزم ، چون رندر خارجی رویت کیفیت مطلوبی نداره یا با کیفیت best رندر بگیر و یا اینکه ببر توی مکس و نور و متریالش رو کار کن قربونت عزیزم نمیدونم یعنی از ورژن هست ؟؟ باش عزیزم دستت درد نکنه :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ قربونت عزیزم نمیدونم یعنی از ورژن هست ؟؟ باش عزیزم دستت درد نکنه :icon_gol: احتمال میدم عزیزم ، مطمئن نیستم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا این فایل رو دانلود کن ، دو نوع سبزه هست که پست بالایی رندرش رو گذاشتم ، روی سیستم من که درست رندر گرفت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ احتمال میدم عزیزم ، مطمئن نیستم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا این فایل رو دانلود کن ، دو نوع سبزه هست که پست بالایی رندرش رو گذاشتم ، روی سیستم من که درست رندر گرفت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دستت درد نکنه مینا اره این سبزه تو در دندر درست درمیاد 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ دستت درد نکنه مینا اره این سبزه تو در دندر درست درمیاد خب خدارو شکر که درست بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده