saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ بنا به درخواست یکی از دوستان تو این پست جزوه های آمادگی برای کنکور کاردانی - کارشناسی معماری قرار میگیره. البته واسه این مرحله از کنکور بیشتر از کتاب استفاده میکنند.چون خیلی کتابای خوبی چاپ شده.سعی میشه کتابها رو هم معرفی کنیم. دوستانی که جزوه ای مرتبط دارن ممنون میشم تو تاپیک قرار بدن. خوب با دوتا جزوه شروع میکنم. جزوه ی ریاضی پارسه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه ی زبان عمومی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ دانلود کتاب 504 همراه با معنی فارسی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خلاصه ی کتاب 504 + معنی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود نرم افزار 504, تمامی لغات + معنی + تلفظ (پیشنهاد به دوستان) حجم : 1mb برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ سلام. من یه عالمه جزوه ی درسی و نگات تستی و خلاصه برای آرمون کاردانی به کارشناسی داشتم...گفتم بزارم اینجا تا همه استفاده کنن. امیدوارم مفید باشه 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( پارسه) 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( پارسه) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( جزوه ی درسی) 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( پارسه) 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( پارسه) پسورد: www.noandishaan.com 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( استاد حسینی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تاریخ معماری ( کنکاش) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( خلاصه) سبک شناسی معماری ( پیرنیا) 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( جزوه ی درسی) متره و برآورد ( جزوه ی کلاسی) 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پرسپکتیو پرسپکتیو 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ کتابهای هنرستان رو می تونید از این سایت دانلود کنید این رو هم حتماً بخونید...یه برنامه داره که باید نصب کنید : راهنمای نصب کلید و باز کردن فایلها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
rio.2009 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام خدمت شما دوستان گرامی خدا خیرتان دهد یک در دنیا هزار در آخرت خیر ببینید :girl_angel: (خدای تنهایی من) 7 لینک به دیدگاه
homa hojjati 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلام Mahnaz.D من خیلی سعی کردم جزوه هاتو دانلود کنم ولی متاسفانه اصلا دانلود شروع نشد.لطفا راهنماییم کن.مرسی 4 لینک به دیدگاه
fateme barani 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ چطوری باید دانلودشون کرد نتونستم 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ کتابهای هنرستان رو می تونید از این سایت دانلود کنید این رو هم حتماً بخونید...یه برنامه داره که باید نصب کنید : راهنمای نصب کلید و باز کردن فایلها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام به دوست عزیز. ممنون بابت جزوه های خوبت اما خانومی هیچکدوم از فایلا قابل دانلود نیس.ارور میده میگه لینک فایل شما صحیح نمیباشد. چجوری باید حل کنیم این مشکلو؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
milworm 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ خخخخخ همه باز کردم آخر دانلود کنم .. بعدا دیدم حتی یک لینک هم دانلود نشد . 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ کتابهای هنرستان همش توی پایگاه کتاب درسی هست. اگر دانلود نمیشه مشکل از سرور خودشونه. 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ در مورد لینک های پست ۱ و ۲ نمی دونم. من چیزی رو بر نداشتم اما احتمال میدم چون برای ۵ سال پیش هست ،خود سایت بر داشته. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده