ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ با استفاده از نرم افزار جالب Ghost Radar Legacy شما میتوانید از وجود انرژی ها و ارواح در اطراف خود اطلاع پیدا کنید. در این نرم افزار اطلاعاتی که توسط سنسور گوشی خوانده میشود به صورت متن و اعداد و نمودارهای گرافیکی نمایش داده میشوند و از وجود انرژی در اطراف شما خبر میدهند. 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ این نرم افزار با امواج اشیا الکتریکی و مغناطیسی واکنش نشون میده... اگر نصب کردید و دیدید کلی روح دوروبرتون هست نترسید امواج رو شناسایی کرده... وگرنه من دارم با 10 -12 تا روح زندگی میکنم... 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ یا امامزاده بیژن ! منم نصب کردم خیلی ترسناکه 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ واااایی چه باحاااال؛ فکر کنم درآینده نرافزارایی بیاد که راحت بشه با روح حرف زد لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ Category: Entertainment The app should be used for entertainment purposes only 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ اوه اوه بدبخت شدم رفت فردا دستگاه روح گیری هم میاد 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ من عاشق روح و جن و این چیزام چرا لینکش نیست بنصبم؟ 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ چرا لینکش نیست بنصبم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام password : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده