ماتینا 4434 ارسال شده در 18 مهر، 2012 با استفاده از نرم افزار جالب Ghost Radar Legacy شما میتوانید از وجود انرژی ها و ارواح در اطراف خود اطلاع پیدا کنید. در این نرم افزار اطلاعاتی که توسط سنسور گوشی خوانده میشود به صورت متن و اعداد و نمودارهای گرافیکی نمایش داده میشوند و از وجود انرژی در اطراف شما خبر میدهند. 6
from_hell 10964 ارسال شده در 18 مهر، 2012 این نرم افزار با امواج اشیا الکتریکی و مغناطیسی واکنش نشون میده... اگر نصب کردید و دیدید کلی روح دوروبرتون هست نترسید امواج رو شناسایی کرده... وگرنه من دارم با 10 -12 تا روح زندگی میکنم... 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 مهر، 2012 واااایی چه باحاااال؛ فکر کنم درآینده نرافزارایی بیاد که راحت بشه با روح حرف زد
vergil 11695 ارسال شده در 18 مهر، 2012 Category: Entertainment The app should be used for entertainment purposes only 3
vergil 11695 ارسال شده در 18 مهر، 2012 چرا لینکش نیست بنصبم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام password : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
ارسال های توصیه شده