saeid_ms 2536 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 هر کاری میکنم نمیتونم پسورد رو پیدا کنم...شرمنده دوستان شما اسم جزوه هایی که میخواین رو بدین.جای دیگه ببینم میتونم پیدا کنم 2
saeid_ms 2536 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2012 جلسه اول تا سوم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلسه هشتم تا دهم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلسۀ یازدهم تا چهاردهم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببخشید جلسه 4 تا 8 رو نداشتم تو پی سی.پیدا میکنم واستون اینم جلسه 4 تا 8 جزوه استاتیک فاطمی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
saeid_ms 2536 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2012 مجله اثر شماره 20 و 24 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
saeid_ms 2536 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2012 آزمون دوم اکسین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
fargol_2408 3453 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 ممنون از جزوات مفیدتون خسته نباشید :icon_gol: کاش میشد جزوه ی پر شده ی سروش نیا رو پیدا کرد ، جزوه هایی که برای دانلود هست، بغیر از تمرین های حل شده، جزوات پر نشده هست 2
saeid_ms 2536 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2012 آزمون سوم مرکز معماری دانلود سوال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود پاسخنامه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
saeid_ms 2536 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2012 آزمون دوم مرکز معماری 91 دانلود سوال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود پاسخنامه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
saeid_ms 2536 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2012 ممنون از جزوات مفیدتونخسته نباشید :icon_gol: کاش میشد جزوه ی پر شده ی سروش نیا رو پیدا کرد ، جزوه هایی که برای دانلود هست، بغیر از تمرین های حل شده، جزوات پر نشده هست ممنون.ببخشید منظورتونو متوجه نشدم 2
saeid_ms 2536 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2012 آزمون اول مرکز معماری به همراه پاسخنامه و درسنامه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
fargol_2408 3453 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 ممنون.ببخشید منظورتونو متوجه نشدم مباحث درسی ای که برای دانلود هست در تعاریف جای خالی داره و قسمت پر نشده داره،عملا نمیتونی بفهمی موضوع درس از چه قراره فقط تمرین های حل شده ، توضیح داره که اونم خوب باید مبحث رو بلد باشی تا بفهی چی میگه برای همین جزوه پرشده ی سروش نیا رو باید پیدا کرد، جزوه ای که این جاهای خالی پر شده باشه، توضیحات شکلهای مباحث باشه من خودم سرچ کردم و خیلی وقت هم هست دنبالشم و شرایطشم نیست که برم کلاسشو، اما یا نبود یا اگه هم بود فروشی بود که نمیشد اعتماد کرد که واقعا جزوه ی درستی باشه 1
saeid_ms 2536 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2012 مباحث درسی ای که برای دانلود هست در تعاریف جای خالی داره و قسمت پر نشده داره،عملا نمیتونی بفهمی موضوع درس از چه قراره فقط تمرین های حل شده ، توضیح داره که اونم خوب باید مبحث رو بلد باشی تا بفهی چی میگه برای همین جزوه پرشده ی سروش نیا رو باید پیدا کرد، جزوه ای که این جاهای خالی پر شده باشه، توضیحات شکلهای مباحث باشه من خودم سرچ کردم و خیلی وقت هم هست دنبالشم و شرایطشم نیست که برم کلاسشو، اما یا نبود یا اگه هم بود فروشی بود که نمیشد اعتماد کرد که واقعا جزوه ی درستی باشه یه عکس میزارم.شما ببینید این جزوه هارو دارید؟ 4
fargol_2408 3453 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 یه عکس میزارم.شما ببینید این جزوه هارو دارید؟ بله از همین جا دانلود کردم 1
saeid_ms 2536 مالک ارسال شده در 10 اسفند، 2012 بله از همین جا دانلود کردم پس همشو دارید.منم چیزی نتونستم پیدا کنم..شرمنده دوست عزیز 3
saeid_ms 2536 مالک ارسال شده در 10 اسفند، 2012 آشنايي با مصاديق معماري ايران و جهان عصر کنکاش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
fargol_2408 3453 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 ببخشید چون خودتون گفتین، میگم شما اینجا جزوه ی درک عمومی معماری پارسه رو گذاشتین جزوه ی درک عمومی مدرسان شریف یا اکسین رو میخواستم،من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم، شاید شما بتونید پیدا کنید ممنون :icon_gol: 1
saeid_ms 2536 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2012 كسي نيست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببخشید به چی باید جواب بدم؟شما سوالتون رو بپرسید منم در خدمتم اگه راجع به رمز فایلهای پارسه میگید که پاسخ دادم.رمزشونو نمیدونم.البته آپلودش ماله من نبود.خودم باید دوباره آپلود کنم.چند روز دیگه در خدمتم 1
saeid_ms 2536 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2013 درسنامه مرکز معماری-فناوری های نوین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ارسال های توصیه شده