Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ رخصت خب خب خب مسابقات نقاشی با Paint به اوج حساسیت رسید رسیدیم به بخش جذاب ماجرا یعنی نظرسنجی فینال مسابقه ی نقاشی با paint بین نقاشی های برتر گروه های اول و دوم قوانین: حق انتخاب چند گانه وجود ندارد. تبلیغات ممنوع است. اظهار نظر آزاد است. هر شرکت کننده ای خودش را "تابلو" بنماید، نقاشی اش بلافاصله حذف میشود فرصت نظر سنجی تا جمعه همین هفته است و یعد از آن نظر سنجی بسته خواهد شد. تا بالا آمدن تمامی تصاویر شکیبا باشید... نقاشی شماره 1 نقاشی شماره 2 نقاشی شماره 3 نقاشی شماره 4 نقاشی شماره 5 نقاشی شماره 6 نقاشی شماره 7 25 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ آخ جون به قسمت هیجان مسابقه رسیدیم استارت اول رو خودم شروع کردم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: پس نقاشی من کووووووووووووووووو اون شماره 8 معروف اون چهره روح انجمن اون کووووووووووووووو 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ من نمی تونم انتخاب کنم :hapydancsmil: پس نقاشی من کووووووووووووووووو اون شماره 8 معروف اون چهره روح انجمن اون کووووووووووووووو تو تو همه مسابقه ها باید اختلال ایجاد کنی ؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ خیلی سخت شد این مدلی که!واقعا سخته انتخاب یکی! باید اعتراف کنم که تصور نمیکردم با این نرم افزار میشه اینقدر دقیق کار کرد و یه همچین تصاویر زیبایی کشید من بین سه تا گیر کردم واقعا:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ من نمی تونم انتخاب کنم :icon_pf (34): تو تو همه مسابقه ها باید اختلال ایجاد کنی ؟؟؟؟ اینجا که تالار معماری نیست صاحبش باشید مشکل؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ اینجا که تالار معماری نیست صاحبش باشید مشکل؟؟؟ الآن میفهمم اون موقع چه حسی داشتی 2 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ پس چرا کسی نمیاد تا رای بده:4564: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ اینجا که تالار معماری نیست صاحبش باشید مشکل؟؟؟ شما به نقاشی کشیدنت ادامه بده !!! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ الآن میفهمم اون موقع چه حسی داشتی چه حسی 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ چه هسی همون حسی که من الآن دارم 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ درود چرا چندگانه نیست؟ اگه چند گانه نبود 1/2/4/5 رای من بود ولی یگانه که شد رای من میشه شماره 4 فک کنم کشیدنش خیلی سخت بود حداقل من نمی دونم از چه ابزاری استفده کرده .. 1 زیبا بود. از ابزار اسپره استفاده شد ولی احساس می کنم از نظر فنی مشکل داره 2 زیبا بود. برگ ها با ابزار اسپره کوچک کشیده شدن 5 زیبا بود. ایده ی خوبی داشت منتها کشیدنش سخت نبود 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ همون حسی که من الآن دارم چه حسی 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ ما نیز رای بدادیم خیر ببینی 1در دنیا صد در آخرت 3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ :4564::4564::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821: 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ اهای گریه نکنید من هنوز به هیچکی رای ندادم گریه نکنید هنوز وقت هستش شب اوله 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده