Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ رخصت سه نقاشی اول اینگروه به مرحله ی بعد راه پیدا میکنن و متاسفانه باید با نقاشی های دیگه که نتونستن با شایستگی هایی که داشتن رای بیارن، خداحافظی کنیم. توجه: هویت برنده ها اعلام نخواهد شد و قوانین رقابت ها تا پایان مسابقات باقی است. نتایج رقابت نفسگیر گروه اول نقاشی با Paint به صورت زیر اعلام میگردد: رتبه اول نقاشی شماره ی 2 با 54 رای! رتبه دوم نقاشی شماره ی 5 با 35 رای! رتبه سوم نقاشی شماره ی 9 با 34 رای! 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ و اما وقته معرفی حذفی هاست که بعضی هاشون واقعا شایستگی خیلی بالایی داشتند! اثری زیبا از دختر باران عزیز یک نقاشی با کانسپت فوق العاده از Vergil هنرمند. این نقاشی من رو به وجد آورد. یک نقاشی مفهومی از misssion.imposisible گرامی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک نقاشی فنی از مجید رجیمی عزیز - (چون موضوع آزاد بود، هر موضوعی میتوانست به تصویر کشیده شود.) یک نقاشی فانتزی جالب از *mini* عزیز و در نهایت اثری زیبا از کهربای محترم. برای همه دوستان آرزوی موفقیت داریم نظرسنجی فینال مسابقات تا لحظاتی دیگر آغاز خواهد شد. 8 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ من چرا از 3 سر در نمیارم.زاویش 1 جوریه.معلوم نیست صاف وایساده موربه؟هر قسمتش 1 جوره.لاقل سرشم میکشیدید شاید معلوم میشد مفهومش گنگه واضح بود اما به هر حال : 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ یک نقاشی با کانسپت فوق العاده از Vergil هنرمند. این نقاشی من رو به وجد آورد. perfect..:) 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ واضح بود اما به هر حال : با اجازه ی صاحب نقاشی، سیو کردم نقاشیتونو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده