Peyman 16150 ارسال شده در 22 خرداد، 2010 برنامه آموزشی کریستالوگرافی، نرم افزار کم حجمی در محیط داس است که در آن آیتم های زیر قرار گرفته است: تست کشش و نمودارهای تنش و کرنش آلیاژهای مختلف تست کشش و نمودارهای تنش و کرنش پلیمرها نمایش سیستم های کریستالی معرفی انواع سيستم هاي لغزش نمایش ساختار پلیمرها نمایش ساختار سرامیک ها معرفی انواع نابجایی ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل (www.noandishaan.com) است. 8
جمالی 13 ارسال شده در 18 مرداد، 2010 سلام دوست عزیز خسته نباشید برای دانلود ارور میده لطفا راهنمایی کنید 3
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 18 مرداد، 2010 سلام دوست عزیز خسته نباشید برای دانلود ارور میده لطفا راهنمایی کنید لینک پست اول سالم است. ما توانید از لینک زیر نیز استفاده کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Naz20 18 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 سلام مدیر محترم میشه راجب استفاده از این نرم افزار توضیح بدید من اصلا تا حالا با این نرم افزار کار نکردم من این نرم افزاری که دانلود کردم اسمش اینه 2shared Toolbar و حجم نرم افزار حدودا 1.91 مگ می باشد درسته؟ ببخشید نحوه نصبش فرم خواصی داره با تشکر:icon_gol: 2
Avenger 19333 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 سلام مدیر محترممیشه راجب استفاده از این نرم افزار توضیح بدید من اصلا تا حالا با این نرم افزار کار نکردم من این نرم افزاری که دانلود کردم اسمش اینه 2shared Toolbar و حجم نرم افزار حدودا 1.91 مگ می باشد درسته؟ ببخشید نحوه نصبش فرم خواصی داره با تشکر:icon_gol: اسم برنامهmetal هست شما نوار ابرار 4شیر رو دریافت کردی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Naz20 18 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 لطفا راجب نصب نرم افزار و نحوه کار کردنش هم توضیح بدهید تشکر و تقدیم احترام 2
Avenger 19333 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 لطفا راجب نصب نرم افزار و نحوه کار کردنش هم توضیح بدهید تشکر و تقدیم احترام اول باید از حالت زیت خارجش کنی بعد هم روی فایل ام اس ای کیک کن تا باز بشه بعد فکر کنم بتونی باهاش کار کنی البته من تا ویندوز سون نتونستم بازش کنم تا براتون تست کنم 3
Naz20 18 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 خیلی ممنون ولی من هر کاری میکنم نصب نمیشه- یعنی ویندوز منم seven- آیا از هم تالاری های محترم کسی هست که تونسته باشه این نرم افزار رو سیستمی ( بجز seven) نصب کنه؟ 1
ارسال های توصیه شده