peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ مواد لازم: گوشت گوسفندی چرخ کرده بدون چربی = 250 گرم برنج = 1 پیمانه سرخالی سبزی کوفته = 1 پیمانه زرشک = 3 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ کرده =1 قاشق غذاخوری ادویه(زیره،زردچوبه،دارچین) = 1قاشق مربا خوری نمک وفلفل = به میزان لازم غوره= 1/2 پیمانه مواد سس: آب = 2/5 لیوان زعفران=1/2 قاشق چای خوری کره =2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپ خوری پیاز داغ =2 قاشق سوپ خوری نمک و فلفل= کمی طرز تهیه: 1)برنج را با 2 پیمانه آب مخلوط کرده با قدرت 100%مدت 15 دقیقه بدون درب نیم پز می کنیم. 2)گوشت دو بار چرخ شده ،پیاز داغ،زرشک شسته شده و خشک شده،سبزی ساطوری شده فبرنج پخته و ادویه را در دستگاه غذا ساز می ریزیم. 3)مواد سس را با هم مخلوط کرده با قدرت 100%به مدت 10 دقیقه می جوشانیم(مقداری ترخون و مرزه در مایع سس می ریزیم) 4)مواد کوفته را گلوله کرده(کوچکتر از کوفته های معمولی)در مایه سس ریخته و به مدت 15 دقیقه با درب با قدرت 100% می پزیم. 5)غوره را اضافه کرده بدون درب به مدت 10 دقیقه با قدرت 100 منبع: آشپزآنلاین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده