Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ هرکی بی ادبی کنه با مسواک می زنم پشت دستش 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ هرکی بی ادبی کنه با مسواک می زنم پشت دستش مسواک خیلی درد داره یه چیز سبک تر 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ هرکی بی ادبی کنه با مسواک می زنم پشت دستش بابا چه جذبه ای ! بذار شست پاتو ببوسم ای بزرگ مرد 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ بابا چه جذبه ای !بذار شست پاتو ببوسم ای بزرگ مرد لامصب بیا ببوسش دیگه شونصدتا تاپیکه میخوای ببوسیش 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ نامردیه بابا این گروه در مقابل گروه قبلی خدان خدا رو شکر شرکت نکردم 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ نامردیه بابا این گروه در مقابل گروه قبلی خدانخدا رو شکر شرکت نکردم خداروشکر واقعا 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ لامصب بیا ببوسش دیگه شونصدتا تاپیکه میخوای ببوسیش خدایا انگشتاشو بابا این پاهاش کار میکنه نون در میاره بابا بذار 5 تا بوس کنم تک تک انگشتاتو 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ خدایا انگشتاشوبابا این پاهاش کار میکنه نون در میاره بابا بذار 5 تا بوس کنم تک تک انگشتاتو با همین انگشتام نون میکنم تو حلقتون 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ با همین انگشتام نون میکنم تو حلقتون اره بابا الان که بوسشون کردم دیدم طعمش خیلی اشناس عاشق کثافتای لای انگشتات بودم که غذا رو همیشه مزه میداد بابا 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ لامصب بیا ببوسش دیگه شونصدتا تاپیکه میخوای ببوسیش خدا خفت نکنه!!!!!!!!!!:ws47::ws47: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ اقا اجازه میشه اگر من حرف بد زدم پشت دستم رو گاز بگیرید اخه مسواک ندارم مسواکت رو دزدیدم 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ اره بابا الان که بوسشون کردم دیدم طعمش خیلی اشناس عاشق کثافتای لای انگشتات بودم که غذا رو همیشه مزه میداد بابا ببوس پسرم ببوس اون کثافتارو به عنوان خورش به خوردتون میدادم. خدا بیامرزه مادرتو..و نتونست تورو بزاد! خاله ات تورو زائید... 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ رای دادم دوستان پست اول رو خوب بخونید دیگه؛ حتی تو پروفایل هم نباید بگید مال شما کدومه ها تبلیغات ممنوع است. هر شرکت کننده ای خودش را "تابلو" بنماید، نقاشی اش بلافاصله حذف میشود لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ امید دهنتو میدوزمااااا ببند فکتو این وسط واقعااا زود تر اینکارو بکن 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ ببوس پسرم ببوس اون کثافتارو به عنوان خورش به خوردتون میدادم. خدا بیامرزه مادرتو..و نتونست تورو بزاد! خاله ات تورو زائید... این یعنی چی اخه 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ ببوس پسرم ببوس اون کثافتارو به عنوان خورش به خوردتون میدادم. خدا بیامرزه مادرتو..و نتونست تورو بزاد! خاله ات تورو زائید... خدا خیرت بده بابا زندگیه خالمونم نجات دادی حیف بود همیشه تو ارزوی مادر شدن بمونه بابا بذار پیشونیتو ببوسم 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ 2 و 9 رو بیشتر از بقیه پسندیدم ولی در کل نقاشیهای گروه اول بهتر از این گروه بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده