Neutron 60966 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ رخصت خب خب خب رسیدیم به بخش جذاب ماجرا که همون نظرسنجیه مسابقه ی نقاشی با paint هست. نقاشی ها توی دو گروه با هم رقابت خواهند کرد و رقابت گروه اول دیروز آغاز شد! قوانین: حق انتخاب چند گانه وجود دارد. تبلیغات ممنوع است. اظهار نظر آزاد است. هر شرکت کننده ای خودش را "تابلو" بنماید، نقاشی اش بلافاصله حذف میشود فرصت نظر سنجی تا یک هفته دیگر است و یعد از آن نظر سنجی خودبخود بسته خواهد شد. تا بالا آمدن تمامی تصاویر شکیبا باشید... و اما نقاشی شماره 1 *********** نقاشی شماره 2 *********** نقاشی شماره 3 *********** نقاشی شماره 4 *********** نقاشی شماره 5 *********** نقاشی شماره 6 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *********** نقاشی شماره 7 *********** نقاشی شماره 8 *********** نقاشی شماره 9 58 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ خدا رو شکر من تو این گروه نیستم وگرنه اون چند تا رای هم نمیاوردم :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ واقعا شماره 5 با paint کشیده شده 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ من رای دادم .چقد بچه ها هنرمندن خیلی دوست دارم بدونم شماره 6 واسه کی بوده؟ 8 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ WoOoOoW چه هنرمندانه ....به خصوص 2 و 9 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ بدون اینکه مهر بزنی تو شناسنامم رای دادم 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ من از سومی خیلی خوشم اومد. 10 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ رای دادیم!! بسی زیبا بوودن 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ ما یه همچین کاربرایی داریم 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ ما یه همچین کاربرایی داریم 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ اینا واقعا با پینتههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه؟ چقد هنرمندانه عالی بودن 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ چرااا از زاویه قشنگی کشیده. موضوع جالبی رو انتخاب کرده. حس شکست رو خیلی خوب منتقل میکنه. از تکنیک ساده ای هم استفاده کرده. سوژه اش هم تکراری نبود. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده