mohsen memar 514 ارسال شده در 26 تیر، 2013 سلام محسن جان نه متاسفانه ندارم اگر یک سرچی کنید فکر کنم بتونید پیدا کنید ، به لاتین سرچ کنید نتیجه بهتری میگیرید منم هرچی سرچ میکنم نقشه هاش رو بهم نمیده ... شما چیزی در مورد سبک پست مدرن تو همین مایه ها ندارین ؟؟؟؟ البته ببخشید که من با این سوالام خستتون میکنم... 2
R.Irankhah 25490 سازنده ارسال شده در 26 تیر، 2013 منم هرچی سرچ میکنم نقشه هاش رو بهم نمیده ... شما چیزی در مورد سبک پست مدرن تو همین مایه ها ندارین ؟؟؟؟ البته ببخشید که من با این سوالام خستتون میکنم... نه هرچی پوستر داشتم همین چندتا بود که گذاشتم ، صحبت های هر جلسه استاد رو یادداشت میکردیم و به صورت دستی یا فتوشاپی طراحی میکردیم و در آخر کار یک آلبوم تحویل دادیم . منم براتون سرچ میکنم اگر چیزی پیدا کردم حتما در اختیارتون قرار میدم خواهش میکنم این چه حرفیه که میزنید ، درخواستتون رو هم در قسمت [h=3]کمک- درخواست-سئوال-پروژه ی درسی مطرح کنید تا اگر دوستان دیگه هم تونستن کمک کنن [/h] 2
mohsen memar 514 ارسال شده در 26 تیر، 2013 نه هرچی پوستر داشتم همین چندتا بود که گذاشتم ، صحبت های هر جلسه استاد رو یادداشت میکردیم و به صورت دستی یا فتوشاپی طراحی میکردیم و در آخر کار یک آلبوم تحویل دادیم .منم براتون سرچ میکنم اگر چیزی پیدا کردم حتما در اختیارتون قرار میدم خواهش میکنم این چه حرفیه که میزنید ، درخواستتون رو هم در قسمت [h=3]کمک- درخواست-سئوال-پروژه ی درسی مطرح کنید تا اگر دوستان دیگه هم تونستن کمک کنن [/h] خیلی خیلی ممنونم ازتون ... من همین مطلب رو تو کمک- درخواست-سئوال-پروژه ی درسی مطرح کردم ولی هیچکدوم از دوستان نداشتن ... بازم ممنونم ... اگه پیدا کردین بهم بدین ... شرمنده... 2
raha.joon 13 ارسال شده در 17 فروردین، 2015 سلام.خیلی ممنون از پوسترای خیلی خوبی که گذاشتید.فقط چندتا از پوسترایی که گذاشتید باز نمیشن.میشه لطفا دوباره آپ کنیییییدددد؟؟؟ خیلی خیلی ممنون میشم.یا اگر کسی این پوسترهارو داره واسم ایمیل کنه.خیلی لازم دارم.واسه دوره تاریخ.2 هفته دیگه کنکور ارشد دارم :) (یونان-گوتیک-انقلاب صنعتی-فرانک لوید رایت-میس وندرروهه-موشه سفدی)اینا باز نشدن 3
سامیار220 10919 ارسال شده در 18 فروردین، 2015 سلام.خیلی ممنون از پوسترای خیلی خوبی که گذاشتید.فقط چندتا از پوسترایی که گذاشتید باز نمیشن.میشه لطفا دوباره آپ کنیییییدددد؟؟؟ خیلی خیلی ممنون میشم.یا اگر کسی این پوسترهارو داره واسم ایمیل کنه.خیلی لازم دارم.واسه دوره تاریخ.2 هفته دیگه کنکور ارشد دارم :)(یونان-گوتیک-انقلاب صنعتی-فرانک لوید رایت-میس وندرروهه-موشه سفدی)اینا باز نشدن سلام دوست عزیز در مورد این عناوین هم مطالب و هم تصاویر به قدر کفایت وجود داره میتونید انتخاب کنید و براحتی اونارو پوستر کنین موفق و پیروز باشید 3
uzf 1982 ارسال شده در 19 فروردین، 2015 من چند تایی رو که داشتم آپلود کردم البته اینها کارهای خانم ایرانخواهه 2
ارسالهای توصیه شده