~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ نمیشه تا فردا وقت بدین؟ . من نکشیدم...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ نمیشه تا فردا وقت بدین؟. من نکشیدم...:icon_pf (34): آره چون هیشکی نکشیده! 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ اینهمه گفتم بزارین بعد تحویل پروژه ها کسی گوش نکرد...اونایی که موافق مسابقه بودن پس چرا نکشیدن ؟؟؟ شکلک داد و فریاددددددد!! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ من فرستادم م م راندو کن بفرست عزیزم باید دستی کار کنی آخه این چی بود فرستادی 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ راندو کن بفرست عزیزمباید دستی کار کنی آخه این چی بود فرستادی خو منم با دست کار کردم دیگه معجزه نشده که اون شکلی شده ه کلی وقت روش گذاشتم م 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ خو منم با دست کار کردم دیگه معجزه نشده که اون شکلی شده ه کلی وقت روش گذاشتم م با دست بود یا با پینت؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ منم فرستادما منو جا نذارین یه موقع 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ منم فرستادما منو جا نذارین یه موقع نه عزیزم چرا جا بذاریم فردا شب مسابقه رو می ذارم تا اون موقع وقت دارین 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ خو منم با دست کار کردم دیگه معجزه نشده که اون شکلی شده ه کلی وقت روش گذاشتم م هدفت از این کار چیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ با دست بود یا با پینت؟؟؟ پینت که خودش نکشیده ه ه ه ه ه ه دست من بوده که کشیده و به پینت دستور داده تا بکشه هدفت از این کار چیه ؟ هیچی رضای خدا و اجرای فرمان رهبر انقلاب که فرمودند سال تولید ملی و نشان دادن اقتدار جمهوری اسلامی و کوری چشم انگلیس 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ پینت که خودش نکشیده ه ه ه ه ه ه دست من بوده که کشیده و به پینت دستور داده تا بکشه هیچی رضای خدا و اجرای فرمان رهبر انقلاب که فرمودند سال تولید ملی و نشان دادن اقتدار جمهوری اسلامی و کوری چشم انگلیس این یه مسابقه جدیه..لطفا با این کارا مسابقه و زحمت بچه ها رو زیر سوال نبر 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ حیف از اون وقت من که گزاشتم م م برا اون نقاشی خوش باشید بای 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده