.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ خوووووووو آذر وارد میشووووووووووووود خوووووووووو دخمل خوبیه کمی گاهی تا نمیه دپرس میشه هی هم گیر میده اسپم ندید شوخ هم هست پایه هم هست برا شادیو خل خل بازی دیگه دیگه اگر با این mission دوست نبود اغفال نمیشد آخه mission مصداق رفیق ناباب هست الان میکشه منو در کل sharook دوست دارم جیجل طلا من بعدا دارم برات آذر ملعون آبجی ببخش اسپم کردم 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ تو پروفایل خودتون قلفه قرفونت برم در کل جیجلی دیگه نینیشه کاری کرد 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ سلام. خب من زیاد باهاش برخورد نداشتم اما دورادور که پستا و برخورداشو دیدم اینطور به نظرم اومد خوش اخلاقه و خودشو نمیگیره. جاش بیفته اسپمر قهاریه راحت با بقیه ارتباط برقرار میکنه. حد و حدودا رو حفظ میکنه و به بقیه همیشه احترام میذاره یه کمی حساس و به نظر زودرنجه اعتماد به نفسش اونطور که باید بالا نیست. دیگه همینا دیگه. شرمنده دیگه اگه اشتباهم بود، بر اساس اون شناخت نسبتاً ناقصی که داشتم گفتم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ سلام.خب من زیاد باهاش برخورد نداشتم اما دورادور که پستا و برخورداشو دیدم اینطور به نظرم اومد خوش اخلاقه و خودشو نمیگیره. جاش بیفته اسپمر قهاریه راحت با بقیه ارتباط برقرار میکنه. حد و حدودا رو حفظ میکنه و به بقیه همیشه احترام میذاره یه کمی حساس و به نظر زودرنجه اعتماد به نفسش اونطور که باید بالا نیست. دیگه همینا دیگه. شرمنده دیگه اگه اشتباهم بود، بر اساس اون شناخت نسبتاً ناقصی که داشتم گفتم تا حدود زیادی درست بود اعتماد به نفسم در عالم واقع داد اقوام رو درآورده ممنونم که اومدین.....خجالتم دادین 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ خو یه دخمل شاد و سر زنده اهل اسپم م م یه کم مذهبی زود رنج اهنگ پروفش هم ضایع س فعلا همین هاااا چییز دیگه هم باید بگم 2 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام وعرض ادب دارم حدودا يكماه نبودم حالا اولين پستي كه ميذارم تحليل شخصيت ، خواهر كوچولوي با شخصيت منه دختري پاك وصاف وزلال دست بقلم ونوشته هاش عالي متن وشعر هاي بسيار دلنشين انتخاب ميكنه تو انجمن پيشرفت سريع وبسيار عالي داشته زود رنج واحساسي يه خورده نمي دونم نوشته هاش نشون ميده كه دلش از يه جايي پره اشكال بزرگش از روي سادگي زود اعتماد ميكنه فداكار مهربون تو انجمن بسيار فعال فكر كنم تو انجمن تخريب كار خوبي هم باشه كينه بدل نمي گيره شكسه نفس يه زومون كه درس خون بود ديگه از يه ماه قبل وتو امتحانات خبر ندارم چه دسته گلي به آب داده معاشر مودب و موقر بعضي وقتا بد جوري گير ميده يك كتاب هم براش بنويسي ، اگه نكته اي نظرشو جلب كرد يا فكرشو مشغول ، به اون كلمه گير ميده وبقيه رو اصلا كار نداره انتقاد پذير خواهر كوچولوي گلم هرچي ازت بگم كم گفتم اميدوارم كه تو تمامي مراحل زندگيت خصوصا درس ومشقت موفق وپيروز و كامياب باشي مخلص وارادتمند سهيل 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام وعرض ادب دارمحدودا يكماه نبودم حالا اولين پستي كه ميذارم تحليل شخصيت ، خواهر كوچولوي با شخصيت منه دختري پاك وصاف وزلال دست بقلم ونوشته هاش عالي متن وشعر هاي بسيار دلنشين انتخاب ميكنه تو انجمن پيشرفت سريع وبسيار عالي داشته زود رنج واحساسي يه خورده نمي دونم نوشته هاش نشون ميده كه دلش از يه جايي پره اشكال بزرگش از روي سادگي زود اعتماد ميكنه فداكار مهربون تو انجمن بسيار فعال فكر كنم تو انجمن تخريب كار خوبي هم باشه كينه بدل نمي گيره شكسه نفس يه زومون كه درس خون بود ديگه از يه ماه قبل وتو امتحانات خبر ندارم چه دسته گلي به آب داده معاشر مودب و موقر بعضي وقتا بد جوري گير ميده يك كتاب هم براش بنويسي ، اگه نكته اي نظرشو جلب كرد يا فكرشو مشغول ، به اون كلمه گير ميده وبقيه رو اصلا كار نداره انتقاد پذير خواهر كوچولوي گلم هرچي ازت بگم كم گفتم اميدوارم كه تو تمامي مراحل زندگيت خصوصا درس ومشقت موفق وپيروز و كامياب باشي مخلص وارادتمند سهيل ممنونم که اومدین 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ سلام بدون مقدمه و حاشیه.... خیلی زودرنج و حساس لجبازیش حرف نداره بسیار تو دار و رازنگهدار قابل اعتماد یه رفیق خوب زود قضاوت میکنه فعلا همینا یادمه اگه چیزی بوذ بعد به خودت میگم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ سلام بدون مقدمه و حاشیه.... خیلی زودرنج و حساس لجبازیش حرف نداره بسیار تو دار و رازنگهدار قابل اعتماد یه رفیق خوب زود قضاوت میکنه فعلا همینا یادمه اگه چیزی بوذ بعد به خودت میگم ممنونم که با توجه به مشغله کاریتون اومدین موفق باشین لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ از من تشکر نکردی که اومدم امییییییییییید ممنونم که اومدی ...............منت گذاشتی....................قدمت رو چشم................ بسه؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ امییییییییییید ممنونم که اومدی ...............منت گذاشتی....................قدمت رو چشم................ بسه؟ نه زیاده کمش کن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده