.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 مهر، 2012 آخه من موندم این چرا اینقدر حسادت می کنه آدم هم این قده حسود :vahidrk:ببند فکو 1
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2012 سیلام آبجی گلم ممنون که دعوتم کردی خیلی وقت ندیدمت دلم برات تنگیده بود خوب آبجی گل خودم نمیشه که ازش بد گفت دختر خیلی خوب و دوست داشتنی شاد و پر انرژی :hapydancsmil: خیلی فعاله پایه اسپم هم که هست می تونم بگم نیومده دست اسپمر های انجمن رو بسته خیلی مهربونه با همه خیلی راحت و خودمونی برخورد می کنه اصلا هم خودش و نمی گیره یه خورده عجوله کمی هم زود رنجه(البته شاید هم این طور نباشه ولی توی چندتا تاپیک اینطوری احساس کردم) و ............. البته اینم گفته باشم آبجی گلم یه دونست مرسی داداش وحید گلم منت گذاشتی اومدی زود رنج و درست گفتی آخه من موندم این چرا اینقدر حسادت می کنه آدم هم این قده حسود گناه داره داداش مهدی نیست ازش حمایت کنه....تهنا شده 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 مهر، 2012 مرسی داداش وحید گلم منت گذاشتی اومدی زود رنج و درست گفتی گناه داره داداش مهدی نیست ازش حمایت کنه....تهنا شده 2
not found 16275 ارسال شده در 11 مهر، 2012 دوستای گلم سلام...... خیلی زود نوبتم شد اصلا توقع نداشتم در ضمن تحلیل شخصیتم هم زمان با صندلی داغم شده تحلیلم کنید به دور از هرگونه رفیق بازی حقایق رو بگید.....اگه از دستم ناراحتین......اگه یه جورایی شادتون کردم ......یا هر چیز دیگه ای بی صبرانه منتظرم منو بتحلیلین با تشکر تحلییییییییییل 2
not found 16275 ارسال شده در 11 مهر، 2012 نکته اخلاقی خوب من که افتخار آشنایی ندارم با ایشون ولی هرجا باشی دوس دارم بیام مخصوصا حالا که بادیگاردت نیست:gnugghender: 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 مهر، 2012 خوب من که افتخار آشنایی ندارم با ایشونولی هرجا باشی دوس دارم بیام مخصوصا حالا که بادیگاردت نیست:gnugghender: لطفا حانی جان افتخار آشنایی پیدا کن این آبجی عزیزم منه 2
not found 16275 ارسال شده در 11 مهر، 2012 لطفا حانی جان افتخار آشنایی پیدا کن این آبجی عزیزم منه خوب پس دوباره میتحلیلم، آبجی عزیز میشن هستی عزیزم خوب گفتم؟؟؟ 2
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2012 خوب پس دوباره میتحلیلم،آبجی عزیز میشن هستی عزیزم خوب گفتم؟؟؟ تو تاپیک من اسپم بازی نکنید 3
not found 16275 ارسال شده در 12 مهر، 2012 تو تاپیک من اسپم بازی نکنید اسپم نیست که!!! بعدشم پس ما کجا بریم؟؟؟:cryingf: 2
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2012 اسپم نیست که!!!بعدشم پس ما کجا بریم؟؟؟:cryingf: تو پروفایل خودتون 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 13 مهر، 2012 خوووووووو آذر وارد میشووووووووووووود خوووووووووو دخمل خوبیه کمی گاهی تا نمیه دپرس میشه هی هم گیر میده اسپم ندید شوخ هم هست پایه هم هست برا شادیو خل خل بازی دیگه دیگه اگر با این mission دوست نبود اغفال نمیشد آخه mission مصداق رفیق ناباب هست الان میکشه منو در کل sharook دوست دارم جیجل طلا 2
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2012 خوووووووو آذر وارد میشووووووووووووود خوووووووووو دخمل خوبیه کمی گاهی تا نمیه دپرس میشه هی هم گیر میده اسپم ندید شوخ هم هست پایه هم هست برا شادیو خل خل بازی دیگه دیگه اگر با این mission دوست نبود اغفال نمیشد آخه mission مصداق رفیق ناباب هست الان میکشه منو در کل sharook دوست دارم جیجل طلا فدایی داری آذر جوووووووونم ممنونم که اومدی:hapydancsmil: 2
ارسال های توصیه شده