pesare baba 2250 ارسال شده در 9 مهر، 2012 افرین مواظب گرگا باش نخورنت دختر خالم یه سگ شکارچی داره که هرچی گرگ باشه رو میدره، مراقب باش 4
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 9 مهر، 2012 تو تاپیک من دعوا نکنیییییییییییید دعوا که هنوز شروع نشده اخر شب صداش میاد ففط ببین 3
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 9 مهر، 2012 افرین مواظب گرگا باش نخورنت دختر خالم یه سگ شکارچی داره که هرچی گرگ باشه رو میدره، مراقب باش چه خوب اسمش چیه این سگ باوفا 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 9 مهر، 2012 مواظب گرگای انجمن باش که در کمین تو نشستن افرین مواظب گرگا باش نخورنت به چی میخندی 3
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 9 مهر، 2012 برای تو دوست عزیز متاسفم اینجارو با چاله میدون اشتباه گرفتی ،رو چی میخوای غیرت نشون بدی هان کسی اینجا هر حرفی میزنه رو دوستیه تو انجمنه 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 9 مهر، 2012 سلام فاطیما جونم دختر خیلی خوب و مهربونی هست و کمی زود رنج و روحیه حساسی داری :aghosh: یکی از بهترین اسپم کننده های انجمن که البته الان یکم کمتر شده خیلی زود با همه ارتباط برقرار میکنی و روابط عمومی خوبی داری دختر خیلی با معرفتی هم هستی :hapydancsmil: خیلی دوستت دارم و انشالله که همیشه موفق باشی نازنینم :flowerysmile: 5
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 9 مهر، 2012 تو تا پیک آبجیم دعوا نکنید... دختر خیلی خوب... با صفا و با مرام... مهربون... خون گرم... مغرور نیست و خودشو نمیگیره... چیزی یادم اومد میام میگم... و آرزوی موفقیت میکنم برات... 6
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2012 سلام فاطیما جونم دختر خیلی خوب و مهربونی هست و کمی زود رنج و روحیه حساسی داری :aghosh: یکی از بهترین اسپم کننده های انجمن که البته الان یکم کمتر شده خیلی زود با همه ارتباط برقرار میکنی و روابط عمومی خوبی داری دختر خیلی با معرفتی هم هستی :hapydancsmil: خیلی دوستت دارم و انشالله که همیشه موفق باشی نازنینم :flowerysmile: فدات بشم عزیزم اگه واسم گزارش رد نمیکردن همینحوری به اسپم ادامه میدادم تو تا پیک آبجیم دعوا نکنید... دختر خیلی خوب... با صفا و با مرام... مهربون... خون گرم... مغرور نیست و خودشو نمیگیره... چیزی یادم اومد میام میگم... و آرزوی موفقیت میکنم برات... مرسی داداشی تو یکم دعواشون کن یه دنیا ممنونم که اومدی 6
vahid88 9651 ارسال شده در 9 مهر، 2012 سیلام آبجی گلم ممنون که دعوتم کردی خیلی وقت ندیدمت دلم برات تنگیده بود خوب آبجی گل خودم نمیشه که ازش بد گفت دختر خیلی خوب و دوست داشتنی شاد و پر انرژی :hapydancsmil: خیلی فعاله پایه اسپم هم که هست می تونم بگم نیومده دست اسپمر های انجمن رو بسته خیلی مهربونه با همه خیلی راحت و خودمونی برخورد می کنه اصلا هم خودش و نمی گیره یه خورده عجوله کمی هم زود رنجه(البته شاید هم این طور نباشه ولی توی چندتا تاپیک اینطوری احساس کردم) و ............. البته اینم گفته باشم آبجی گلم یه دونست 4
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 10 مهر، 2012 خب با سلامتی تحلیل شدید. من که شناخت زیادی از شما ندارم اما خانم مودب و با شخصیتی هستید در کل. صندلی داغ شما هم باشه بعد از تحلیل شخصیتتون که فرصت پاسخگویی داشته باشید. 2
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 10 مهر، 2012 سلااااااام فاطیما جوووونم منو دعوت نکردیاااا :vahidrk: خودم اومدم چون باهات تعارفی ندارم خوب شروع کنم دختر فوق العاده مهربون و بااحساسی هستی :w36::boos: فقط یکم زودرنجی:heartshape2: پر انرژی هستی ، خونگرم ، کمی هم شیطونی این ترم هم درس نخوندی از ترم بعدی حسابتو میرسم ایشالله در همه مراحل زندیگیت موفق و پیروز باشی باشی مهربونم:heartshape2: شاد باشی:heartshape2: 5
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2012 خب با سلامتی تحلیل شدید. من که شناخت زیادی از شما ندارم اما خانم مودب و با شخصیتی هستید در کل. صندلی داغ شما هم باشه بعد از تحلیل شخصیتتون که فرصت پاسخگویی داشته باشید. یه دنیا ممنونم آقای رستگار 1
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2012 سلااااااام فاطیما جوووونم منو دعوت نکردیاااا :vahidrk: خودم اومدم چون باهات تعارفی ندارم خوب شروع کنم دختر فوق العاده مهربون و بااحساسی هستی :w36::boos: فقط یکم زودرنجی:heartshape2: پر انرژی هستی ، خونگرم ، کمی هم شیطونی این ترم هم درس نخوندی از ترم بعدی حسابتو میرسم ایشالله در همه مراحل زندیگیت موفق و پیروز باشی باشی مهربونم:heartshape2: شاد باشی:heartshape2: سلام عزیزم:aghosh: دیشب اینقدر قاطی بودم نفهمیدم کیو دعوت کردم کیو نکردم ممنونم که منت گذاشتی و اومدی :flowerysmile: 1
.Yaprak 15748 ارسال شده در 10 مهر، 2012 دعوتی بود من بدون دعوت اومدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پس چرا منو دعوت نکرده بودی:icon_razz: 1
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2012 دعوتی بود من بدون دعوت اومدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3پس چرا منو دعوت نکرده بودی:icon_razz: عزییییزمیی تو که صاحب خونه ای گلم 1
vahid88 9651 ارسال شده در 11 مهر، 2012 دعوتی بود من بدون دعوت اومدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3پس چرا منو دعوت نکرده بودی:icon_razz: آخه من موندم این چرا اینقدر حسادت می کنه آدم هم این قده حسود 2
ارسال های توصیه شده