pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ افرین مواظب گرگا باش نخورنت دختر خالم یه سگ شکارچی داره که هرچی گرگ باشه رو میدره، مراقب باش 4 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ تو تاپیک من دعوا نکنیییییییییییید دعوا که هنوز شروع نشده اخر شب صداش میاد ففط ببین 3 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ افرین مواظب گرگا باش نخورنت دختر خالم یه سگ شکارچی داره که هرچی گرگ باشه رو میدره، مراقب باش چه خوب اسمش چیه این سگ باوفا 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ مواظب گرگای انجمن باش که در کمین تو نشستن افرین مواظب گرگا باش نخورنت به چی میخندی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ همینمون مونده تو رو تحلیل کنیم م رزرو 6 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ نخواستم اون چیزی که دادی رو بزارم پسرخاله فاطیما 3 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ برای تو دوست عزیز متاسفم اینجارو با چاله میدون اشتباه گرفتی ،رو چی میخوای غیرت نشون بدی هان کسی اینجا هر حرفی میزنه رو دوستیه تو انجمنه 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سلام فاطیما جونم دختر خیلی خوب و مهربونی هست و کمی زود رنج و روحیه حساسی داری :aghosh: یکی از بهترین اسپم کننده های انجمن که البته الان یکم کمتر شده خیلی زود با همه ارتباط برقرار میکنی و روابط عمومی خوبی داری دختر خیلی با معرفتی هم هستی :hapydancsmil: خیلی دوستت دارم و انشالله که همیشه موفق باشی نازنینم :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ تو تا پیک آبجیم دعوا نکنید... دختر خیلی خوب... با صفا و با مرام... مهربون... خون گرم... مغرور نیست و خودشو نمیگیره... چیزی یادم اومد میام میگم... و آرزوی موفقیت میکنم برات... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سلام فاطیما جونم دختر خیلی خوب و مهربونی هست و کمی زود رنج و روحیه حساسی داری :aghosh: یکی از بهترین اسپم کننده های انجمن که البته الان یکم کمتر شده خیلی زود با همه ارتباط برقرار میکنی و روابط عمومی خوبی داری دختر خیلی با معرفتی هم هستی :hapydancsmil: خیلی دوستت دارم و انشالله که همیشه موفق باشی نازنینم :flowerysmile: فدات بشم عزیزم اگه واسم گزارش رد نمیکردن همینحوری به اسپم ادامه میدادم تو تا پیک آبجیم دعوا نکنید... دختر خیلی خوب... با صفا و با مرام... مهربون... خون گرم... مغرور نیست و خودشو نمیگیره... چیزی یادم اومد میام میگم... و آرزوی موفقیت میکنم برات... مرسی داداشی تو یکم دعواشون کن یه دنیا ممنونم که اومدی 6 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سیلام آبجی گلم ممنون که دعوتم کردی خیلی وقت ندیدمت دلم برات تنگیده بود خوب آبجی گل خودم نمیشه که ازش بد گفت دختر خیلی خوب و دوست داشتنی شاد و پر انرژی :hapydancsmil: خیلی فعاله پایه اسپم هم که هست می تونم بگم نیومده دست اسپمر های انجمن رو بسته خیلی مهربونه با همه خیلی راحت و خودمونی برخورد می کنه اصلا هم خودش و نمی گیره یه خورده عجوله کمی هم زود رنجه(البته شاید هم این طور نباشه ولی توی چندتا تاپیک اینطوری احساس کردم) و ............. البته اینم گفته باشم آبجی گلم یه دونست 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ خب با سلامتی تحلیل شدید. من که شناخت زیادی از شما ندارم اما خانم مودب و با شخصیتی هستید در کل. صندلی داغ شما هم باشه بعد از تحلیل شخصیتتون که فرصت پاسخگویی داشته باشید. 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سلااااااام فاطیما جوووونم منو دعوت نکردیاااا :vahidrk: خودم اومدم چون باهات تعارفی ندارم خوب شروع کنم دختر فوق العاده مهربون و بااحساسی هستی :w36::boos: فقط یکم زودرنجی:heartshape2: پر انرژی هستی ، خونگرم ، کمی هم شیطونی این ترم هم درس نخوندی از ترم بعدی حسابتو میرسم ایشالله در همه مراحل زندیگیت موفق و پیروز باشی باشی مهربونم:heartshape2: شاد باشی:heartshape2: 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ خب با سلامتی تحلیل شدید. من که شناخت زیادی از شما ندارم اما خانم مودب و با شخصیتی هستید در کل. صندلی داغ شما هم باشه بعد از تحلیل شخصیتتون که فرصت پاسخگویی داشته باشید. یه دنیا ممنونم آقای رستگار 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سلااااااام فاطیما جوووونم منو دعوت نکردیاااا :vahidrk: خودم اومدم چون باهات تعارفی ندارم خوب شروع کنم دختر فوق العاده مهربون و بااحساسی هستی :w36::boos: فقط یکم زودرنجی:heartshape2: پر انرژی هستی ، خونگرم ، کمی هم شیطونی این ترم هم درس نخوندی از ترم بعدی حسابتو میرسم ایشالله در همه مراحل زندیگیت موفق و پیروز باشی باشی مهربونم:heartshape2: شاد باشی:heartshape2: سلام عزیزم:aghosh: دیشب اینقدر قاطی بودم نفهمیدم کیو دعوت کردم کیو نکردم ممنونم که منت گذاشتی و اومدی :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ دعوتی بود من بدون دعوت اومدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پس چرا منو دعوت نکرده بودی:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ دعوتی بود من بدون دعوت اومدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3پس چرا منو دعوت نکرده بودی:icon_razz: عزییییزمیی تو که صاحب خونه ای گلم 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ عزییییزمیی تو که صاحب خونه ای گلم دیگه دوست نمیدارم 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ دعوتی بود من بدون دعوت اومدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3پس چرا منو دعوت نکرده بودی:icon_razz: آخه من موندم این چرا اینقدر حسادت می کنه آدم هم این قده حسود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده