Peyman 16150 ارسال شده در 20 خرداد، 2010 نرم افزار Image J یک برنامه قدرتمند برای آنالیز تصاویر است و کاربردهاي مختلفی دارد. این نرم افزار به صورت رایگان بر روی اینترنت قرار دارد و بر روی سیستم هاي عامل مختلف کار می کند. مورد استفاده این نرم افزار برای مهندسین مواد و متالورژی می تواند در به دست آوردن توزیع ذرات بطور مثال در یک کامپوزیت ذره ای و یا اندازه گیری سایز دانه ها و بسیاری موارد دیگر باشد. نرم افزار ImageJ از آدرس زیر قابل دریافت است. همچنین اطلاعات جامعی درباره کاربرد و راهنمای استفاده از این نرم افزار نیز در این وب سایت وجود دارد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 20 خرداد، 2010 فایل آموزش کار با نرم افزار ImageJ برای مهندسین متالورژی در آدرس زیر قرار گرفته است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پلاگین های متفاوتی برای نصب بر روی این نرم افزار وجود دارد، که از آن می توان برای اعمال *****های مختلف بر روی عکس ها استفاده کرد. لیست مجموعه پلاگین های قابل نصب بر روی نرم افزار ImageJ در آدرس زیر قرار گرفته است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ. ن. پسورد فایل (www.noandishaan.com) است. 9
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 سلام فایل دانلود این لینک *****ه نمی تونم دانلود کنم فایل راهنما از روی فورشیرد به روی انجمن منتقل شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
13624003 12 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 راهنمای فارسی کاربرد نرم افزار image J را نمی توانم دانلود کنم ،لطفا برایم بفرستید. 2
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2011 راهنمای فارسی کاربرد نرم افزار image J را نمی توانم دانلود کنم ،لطفا برایم بفرستید. لینک دانلود در پست شماره 4 #4 3
reza_1364 88 ارسال شده در 30 تیر، 2011 سلام برنامه ی image j میخوام لطفا راهنمایی کنید یه ذره بالا رو نگاه کن 2
just work 12354 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 نرم افزار فوق العاده خوبیه ممنون از لطف شما من قبلا با نرم افزار موتیک کار میکردم که البته اون خیلی گرون قیمته یه درخواست: میشه لطف کنید و یه توضیحی در مورد پلاگینهای این نرم افزار بدین ممنون 1
just work 12354 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 با سلام من با این نرم افزار کار کردم خیلی عالیه فقط بعضی جاهاش یکم ابهام دارم
shima shahmohamadi 10 ارسال شده در 11 بهمن، 2014 سلام من نمی تونم هیچکدوم از این لینکارو دانلود کنم. Help me plzzzzzzzzzzzzzzzzz
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 سلام من نمی تونم هیچکدوم از این لینکارو دانلود کنم. Help me plzzzzzzzzzzzzzzzzz سلام دوست عزیز لینکهای زیر چک شدند و سالم میباشد راهنمای فارسی کاربرد نرم افزار ImageJ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده