Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۸ نرم افزار Image J یک برنامه قدرتمند برای آنالیز تصاویر است و کاربردهاي مختلفی دارد. این نرم افزار به صورت رایگان بر روی اینترنت قرار دارد و بر روی سیستم هاي عامل مختلف کار می کند. مورد استفاده این نرم افزار برای مهندسین مواد و متالورژی می تواند در به دست آوردن توزیع ذرات بطور مثال در یک کامپوزیت ذره ای و یا اندازه گیری سایز دانه ها و بسیاری موارد دیگر باشد. نرم افزار ImageJ از آدرس زیر قابل دریافت است. همچنین اطلاعات جامعی درباره کاربرد و راهنمای استفاده از این نرم افزار نیز در این وب سایت وجود دارد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۸ فایل آموزش کار با نرم افزار ImageJ برای مهندسین متالورژی در آدرس زیر قرار گرفته است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پلاگین های متفاوتی برای نصب بر روی این نرم افزار وجود دارد، که از آن می توان برای اعمال *****های مختلف بر روی عکس ها استفاده کرد. لیست مجموعه پلاگین های قابل نصب بر روی نرم افزار ImageJ در آدرس زیر قرار گرفته است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ. ن. پسورد فایل (www.noandishaan.com) است. 9 لینک به دیدگاه
amir.sam 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ سلام فایل دانلود این لینک *****ه نمی تونم دانلود کنم 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ سلام فایل دانلود این لینک *****ه نمی تونم دانلود کنم فایل راهنما از روی فورشیرد به روی انجمن منتقل شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
13624003 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ راهنمای فارسی کاربرد نرم افزار image J را نمی توانم دانلود کنم ،لطفا برایم بفرستید. 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ راهنمای فارسی کاربرد نرم افزار image J را نمی توانم دانلود کنم ،لطفا برایم بفرستید. لینک دانلود در پست شماره 4 #4 3 لینک به دیدگاه
abcdefghij 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام برنامه ی image j میخوام لطفا راهنمایی کنید 2 لینک به دیدگاه
reza_1364 88 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام برنامه ی image j میخوام لطفا راهنمایی کنید یه ذره بالا رو نگاه کن 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ نرم افزار فوق العاده خوبیه ممنون از لطف شما من قبلا با نرم افزار موتیک کار میکردم که البته اون خیلی گرون قیمته یه درخواست: میشه لطف کنید و یه توضیحی در مورد پلاگینهای این نرم افزار بدین ممنون 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام من با این نرم افزار کار کردم خیلی عالیه فقط بعضی جاهاش یکم ابهام دارم لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ میشه لطف کنید و در مورد پلاگینها توضیح بدین؟ ممنون لینک به دیدگاه
shima shahmohamadi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ سلام من نمی تونم هیچکدوم از این لینکارو دانلود کنم. Help me plzzzzzzzzzzzzzzzzz لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26779 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ سلام من نمی تونم هیچکدوم از این لینکارو دانلود کنم. Help me plzzzzzzzzzzzzzzzzz سلام دوست عزیز لینکهای زیر چک شدند و سالم میباشد راهنمای فارسی کاربرد نرم افزار ImageJ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده