ehsan-inventor 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ Hyundai Genesis Coupe و Toyota Aurion سلام بالاخره این دو ماشین هم تست شدند و فیلمش آماده شده هر دو عملکرد فوق العاده ای داشتن ... زمان فیلم نسبت به فیلم های قبل طولانی تر شده - 8 دقیقه و 12 ثانیه فیلم کامله و با افکت های مخصوص همراه شده تا هیجان رو بالاتر ببره،وقت زیادی روش صرف شده و امیدوارم در نهایت از دیدن فیلم لذت ببرین در سه کیفیت 320P,240P و 480P آپلود شده خواستم با کیفیت های 720P و 1080P هم آپلود کنم ولی حجمش خیلی بالا رفته و در حال حاضر میسر نیست... مشخصات فنی هم در حین نمایش فیلم نشون داده میشه شامل تصویر برداری از داخل ماشین ها و همین طور شتاب گیری از صفر،از سرعت 40 ، از سرعت 60 و از سرعت 80 هستش... (یه نکته ای رو لازم میدونم اشاره کنم،در حالتی که از 80 شروع کردیم جنسیس تو دنده 3 بود و آریون تو دنده 2 بقیه حالات شرایط برابر بوده .) از دوستان خوبم بهداد جان و مهدی جان که برای تست تشریف اوردن تشکر می کنم تست توسط تیم تست تیونینگ سنتر انجام شده و نریمان جان ( karabiner98k ) روی تست نظارت داشته، از دوستان خوبم هم تشکر می کنم؛ مازیار،فرنام و آرمان (اعضای تیم تست) دانلود ویدئو : دانلود با کیفیت پایین ، 240P , 33 Mb : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود با کیفیت متوسط ، 320P , 50 Mb : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود با کیفیت خوب ، 420P , 99 Mb : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوستان عزیز لطفا بدون ذکر منبع کپی نکنید ! این هم چند اسکرین شات از فیلم : مرجع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده