mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ این غذا رو این قسمت توی اردورها قرار دادم، چون با برشهای به صورت رولت، میتونه جزو اردورهای خوشمزه و خوشگل حساب بشه. توی تاپیک کرپ، آموزش و دستور تهیه کرپ رو داشتیم حالا با توجه به اون تاپیک، این غذا رو آماده میکنیم. مواد لازم رو مقدار براش نمیگم، هر چی که دلخواهتونه درست کنید. مواد لازم گوشت چرخ کرده پیاز فلفل دلمه قارچ رب پنیر موزارلا ادویه (نمک و فلفل و آویشن) گوجه فرنگی ذرت دستور تهیه: اول از همه پیاز رو سرخ کردم و با گوشت تفت دادم، بعد فلفل دلمه ای رو اضافه کردم، فلفل که نرم شد، قارچها رو اضافه کردم و خوب تفت دادم تا آب نندازه، بعد هم ذرت و در آخر گوجه فرنگی نگینی شده. آخر همه هم ادویه رو اضافه کنید . و یک قاشق حدودا رب بزنید که رنگ و لعاب قشنگتری بگیره. من همیشه برای پیتزا و لازانیا هم، یک مقدار از پنیرم رو به مواد میزنم که بیشتر کش دار بشه، برای همین در آخر مقداری پنیر رو هم اضافه کردم. حالا کرپ ها رو پهن کنید، و مقداری از مواد رو داخلش بریزید، و مقداری پنیر روش بذارید و لوله کنید کرپ رو. کرپ ها رو که با این روش آماده کردین، اونهارو یا در فر یا روی گاز قرار بدین (روی گاز گذاشتم حال فر رو نداشتم) همیشه میذارم یه طرف کرپ ها کمی برشته بشه، بعد همشون رو برمیگردونم تا طرف دیگه هم برشته بشه (میتونین این کار رو نکنید، فقط مقداری بذارید روی گاز یا فر یا ماکروفر که پنیرش آب بشه!) Click here to view the original image of 640x480px. Click here to view the original image of 640x480px. بعد هم که دوس دیس مثل شکل زیر برش میدم Click here to view the original image of 640x480px. این کرپ توی دیس اردورها هم خیلی قشنگ میشه، و یه پیش غذای خیلی خیلی خوشمزه و در عین حال از نظر ظاهر ، زیبایی خاصی داره که میتونه مثه آموزشهای قبلی خواهرشوهر کش هم بشه (البته به شرط تزئینات که من امشب نرسیدم تزئین کنم، به سرعت کرپ ها ناپدید شدن ) ببخشید که بازم از تمام مراحل یادم رفت عکس بگیرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده