alborzz 257 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ قراره چندین ساعت توی یه شهر غریب تنها بمونم .......به جهنم چند ساعت؟؟؟؟ مهم نیست که من چند روز تو 1 کشور غریب بودم!!! اون موقع هم به جهندم رو بلد نبودم!!! نمیدونی چی کشیدم... به جهندم 1 لینک به دیدگاه
alborzz 257 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ میگه نیستم قلبش خورده ترررررررک خب به درررررررررررررررک.........................آخ ببخشید به جهنم!!!! قلب ملت ترک مبدب، بعد میگی به جهنم!!!! اینجا کاربری نداره ها!!!! حوصله ما در این 5 شنبه سر رفته.... به جهندم 1 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ قلب ملت ترک مبدب، بعد میگی به جهنم!!!!اینجا کاربری نداره ها!!!! حوصله ما در این 5 شنبه سر رفته.... به جهندم واقعا؟؟؟ کاربری نداشت؟؟؟(خانوم شیرزادی... لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ .....به جهنــــم....همینه که هست 1 لینک به دیدگاه
alborzz 257 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ واقعا؟؟؟کاربری نداشت؟؟؟(خانوم شیرزادی... عاشق شیرزادی هستم یعنی اگه 1دونه از این منشیا داشته باشم روزی 100 بار میگم.... به جهنم پ ن پ، دل پسر مردم شیکوندی، به جهنمم میگی؟؟؟ پسره الان باید بیاد بگه به جهندم!!! دختر فراوونهاین نشد یکی دیگه بعد تو میای میگی: دختر فراوونه!!!! به جهنم کی میشه الهام؟؟؟ لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ بلــــد نیستم با این نرم افزار کار کنم به جهنـــــم ! همه چیز غیـــــر ِ اونیه که باید باشه به جهنـــــــم ! این مدت چیزایی دیدم و شنیدم که اعصاب برام نزاشت این نیز به جهنــــــــــــــــم !! اصن همه چی به جهنــــــم 2 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ عاشق شیرزادی هستمیعنی اگه 1دونه از این منشیا داشته باشم روزی 100 بار میگم.... به جهنم پ ن پ، دل پسر مردم شیکوندی، به جهنمم میگی؟؟؟ پسره الان باید بیاد بگه به جهندم!!! دختر فراوونهاین نشد یکی دیگه بعد تو میای میگی: دختر فراوونه!!!! به جهنم کی میشه الهام؟؟؟ آیا من گفتم پسر بوده آیا؟؟ شما احیانا داداش خانوم شیرزاد نیستی؟؟؟ دخیخا!!!!هیشکی الهام نمیشه واسش ..............به جهنممممممممممممم... لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ هیچی اون طور که میخوام پیش نمیره ؛ به جهنم ! 2 لینک به دیدگاه
alborzz 257 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ آیا من گفتم پسر بوده آیا؟؟شما احیانا داداش خانوم شیرزاد نیستی؟؟؟ دخیخا!!!!هیشکی الهام نمیشه واسش ..............به جهنممممممممممممم... خانم شیرزاد شما دخترا قلب 1 پسر میشکونید دیگه!!!! آیا غیر اینه؟؟؟؟ به جهنم لینک به دیدگاه
-eila- 806 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ کرایه تاکسی گرون شده به جهنم هوا هی هر روز گرمتر و آلوده تر میشه به جهنم الان دندونم درد می کنه ............ به جهنم به جهنم پول من تموم شده ولی اون چیزهایی رو که می خواستم هنوز نخریدم .... آآآآآه .... به جهنم 4 لینک به دیدگاه
alborzz 257 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ کرایه تاکسی گرون شده به جهنم هوا هی هر روز گرمتر و آلوده تر میشه به جهنم الان دندونم درد می کنه ............ به جهنم به جهنم پول من تموم شده ولی اون چیزهایی رو که می خواستم هنوز نخریدم .... آآآآآه .... به جهنم دندون درد با "به جهنم" حل نمیشه!!! باید بری دکتر این دختر همسایمون که خیلی ناز و خوشگله و من کلی میخوامش، اصلا محل نمیزاره.... به جهنم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ از همه موجودات 2 پا بدم میاد به جهنــــــــم ! در حال حاضــــر از عالم و آدم بدم مباد بازم به جهنــــــم ! هر چی نامرده گیر من میوفته به جهنــــم! و ... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ شریف خونده ولی عقل نداره... چرا هی براش همه چیزو باید توضیح بدم....نفهمید که نفهمید....به جهنــــــــــــــــم 1 لینک به دیدگاه
reza.dd 194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ میگن قلبه خوب جواب نمیده.به جهنم که به سرابالایی برخورده 2 لینک به دیدگاه
alborzz 257 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ :w000:1ساعت واسه 1 دختری حرف میزنی، دلیل میاری که من بدجور میخوامت!!! نمیفهمه- بعد روزی 2تا ایمیل هم میده سوال متفرقه میپرسه، حرص ادمو در میاره.... به جهنم بعد 10 روز وقت میزاری به 1 دختر بفهمونی بابا من و تو اصلا ابمون تو 1 جوب نمیره!!! عجیبااااا این یکی هم نمیفهمه.... باز به جهنم لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ امروز جمعس و مردگان آزاد ولی ما زنده ها باید بریم سرکار خب به جهنم 6 لینک به دیدگاه
ICE-G 520 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ مريم حاضر جوابه من نيستم؟!!!...............د به جهنم 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ یارو اندازه نوح عمر کرده نمیمیره.....خب به جهنم! 3 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ نقشه هام نقش بر آب شد ......به جهنم هیچ کس انتظارشو نداشت .....به جهنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده